Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ: ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΤΟΣΤ, ΧΑΠΙ Ή ΚΡΕΜΑ-ΑΠΙΣΤΕΤΟ! ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η νέα τάση – ο πλακούντας στο τοστ, ως Smoothie ή ως χάπι και κρέμα – ακόμα και πίτσα με πλακούντα! Έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του

Και τι δεν υπάρχει! Ο πλακούντας πλένεται, ξηραίνεται πλήρως, κονιοποιείται και μεταποιείται σε κάψουλες. Οι περισσότεροι πλακούντες παράγουν μεταξύ 75 και 200 ​​δισκία. Αυτό που δεν θα μπορούσε να υποπτευθεί κανείς μόνο στην Ασία, αφού οι αρχές της Νότιας Κορέας κατέσχεσαν 2.000 κάψουλες από κονιοποιημένη ανθρώπινη σάρκα από νεκρά μωρά και έμβρυα, έχει γίνει ήδη παγκόσμια τάση.

Εάν το ψήνετε, σε ατμό ή απλώς ως ποτό, οι γυναίκες συνιστώνται να τρώνε τον πλακούντα. Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν πλακούντα λαζάνια, τσίλι πλακούντα ή πίτσες με πλακούντα. Μια άλλη νέα τάση: απλά ο πλακούντας με τη μορφή χαπιών. Σύμφωνα με τον Forbes, μια τέτοια θεραπεία συνήθως κοστίζει περίπου $ 200 έως $ 350. «Ο πλακούντας επεξεργάζεται σε κάψουλες vegan, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για τους περισσότερους ανθρώπους», λέει μια μητέρα από το York, Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχουν επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στο «εγκλεισμό του πλακούντα».

Πρόκειται για μια αιώνων πρακτική που είναι πιο κοινή στην κινεζική ιατρική. Ωστόσο, αυτή η παράδοση έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής στις ΗΠΑ και επίσης διαφημίζεται μαζικά στη Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχουν επίσης SMOOTHIES για περίπου 30,00 ευρώ. Δεν είναι μόνο στην Ασία που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σκόνη του πλακούντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και τη θεραπεία πολλών ασθενειών, αλλά επίσης και στην Ευρώπη.

Η νέα τάση – ο πλακούντας για τοστ ή ως χάπια και κρέμα – ακόμη και πίτσες με πλακούντα!

Πολλές προεξέχουσες μητέρες επέλεξαν αυτή την υπηρεσία εξαιτίας των περιεκτικών παροχών υγείας και ευεξίας για τη μητέρα και το παιδί μετά τη γέννηση «, διαφημίζει μια εταιρεία από τη Σκωτία. Αυτές είναι οι κάψουλες από πλακούντα. Μετά την εγκυκλοπαίδεια πολυκυστικών πλακούντων Glow, με έδρα τη Γλασκόβη / Εδιμβούργο, ισχυρίζεται ότι καλύπτει όλη τη Σκωτία. «Με τη βοήθεια της επαγγελματικής μας και αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών, προσφέρουμε τώρα την άριστη εξυπηρέτησή μας σε όλες τις γυναίκες στα περισσότερα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρονται μόνο τα καλύτερα, βιολογικά προϊόντα με φυσική προέλευση, τα οποία κατασκευάζονται με το χέρι με προσωπική επαφή », λέει η εταιρεία.

Στη Γερμανία επιτρέπεται να πάρετε τον πλακούντα στο σπίτι. Υπάρχουν ήδη βιβλία μαγειρικής με συνταγές σχετικά με τον τρόπο παρασκευής του πλακούντα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλές επιλογές. Είναι μια τάση που εξαπλώνεται. Από το 2011, το περιοδικό New York Magazine ανέφερε ότι όλο και περισσότερες μητέρες καταναλώνουν τον πλακούντα τους, συνήθως παρασκευάζονται ως χάπια. Το ενεργό συστατικό του λέγεται ότι δρα ενάντια στην κατάθλιψη μετά τον τοκετό, διεγείρει την παραγωγή γάλακτος, ενισχύει τη μήτρα και δίνει στο σώμα όλες τις θρεπτικές ουσίες που έδωσε στους απογόνους μέσω του πλακούντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλά αν μια γυναίκα προσπαθεί να πάρει επιπλέον σίδηρο μέσω του πλακούντα, αυτά τα ακριβά χάπια πλακούντα δεν θα βοηθήσουν πολύ, σύμφωνα με μια μελέτη. Τα 3000 mg ημερησίως, που συνιστώνται και προσφέρονται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Αμερικανοί επιστήμονες έλαβαν το θέμα και εξέτασαν την επίδραση της πλακτοφαγίας ειδικά στην κατάσταση σιδήρου τυχαία, διπλά τυφλή και ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο (Journal of Midwifery & Women’s Health 2016, online 3 Νοεμβρίου).

Ομορφιά μέσα και έξω; Τρώτε πλακούντα μετά τη γέννηση ή ως κρέμα.

«Τρώγοντας πλακούντα είναι σαν να μεταμορφώνεστε σε ένα καινούργιο άτομο».

Νέα στο Διαδίκτυο προκάλεσαν αναταραχή μετά την βρετανική καλλιτέχνιδα Amy Childs, όταν έγινε η μητέρα μιας κόρης, ανακοίνωσε ότι όχι μόνο θέλησε να φάει τον πλακούντα της αλλά και το χρησιμοποίησε ως κρέμα προσώπου. Άλλα αστέρια έχουν επίσης ανακαλύψει αυτή τη λεγόμενη θεραπεία θαύματος για τον εαυτό τους. Μία πρόσφατη μητέρα σας συμβούλευσε να έχετε ένα smoothie, επειδή δεν χρειάζεται να μασάτε τον τοκετό. Εάν πίνετε το αίμα του πλακούντα, θα πρέπει να έχει το ίδιο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με μια άλλη συνταγή, θα μπορούσατε να το αφήσετε να στάξει σε μια Bloody Mary. Όλες αυτές οι συμβουλές, οι οποίες έρχονται από το 2017, έχουν προκαλέσει μια πραγματική έκρηξη, όπως μπορούμε να δούμε το 2020. Επειδή τα smoothies είναι ήδη διαθέσιμα για περίπου 40 ευρώ στο afterglowpes.co.uk. Τώρα ο όρος «Boody Mary» παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

Η μετά τον τοκετό μπορεί επίσης να μεταποιηθεί ως κρέμα. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι ένα προϊόν σούπερ ομορφιάς και μπορεί επίσης να παραγγελθεί μέσω της AMAZON.

https://www.amazon.de/s?k=placenta+cream&hvadid=80539258037960&hvbmt=be&hvdev=c&hvqmt=e&tag=hyddemsn-21&ref=pd_sl_6rqtsemqkx_e

Εκχύλισμα πλακούντα

Το εκχύλισμα πλακούντα λαμβάνεται από πλακούντα ανθρώπων ή ζώων και χρησιμοποιείται σε μαλακτικά μαλλιών, σαμπουάν και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Το NTP έχει εντοπίσει την προγεστερόνη, την πρωτογενή ορμονική μολυσματική ουσία στο εκχύλισμα πλακούντα, που είναι πιθανό να είναι καρκινογόνος. Δείτε τα χημικά στα καλλυντικά ακόμα και parabens, μολύβδου και εκχυλίσματος πλακούντα – Χημικά προϊόντα στα καλλυντικά!

Κάψουλες πλακούντα

Οι εταιρείες διαφημίζουν ότι τα προϊόντα πλακούντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην κινεζική ιατρική. Οι αρχές της Νότιας Κορέας κατέσχεσαν επανειλημμένα καψάκια ανθρώπινης σάρκας. Αυτά είχαν μεταφερθεί από την Κίνα προς τη Νότια Κορέα. Είναι σκόνη ανθρώπινης σάρκας από νεκρά μωρά και έμβρυα. Αυτές οι κάψουλες λέγεται ότι προάγουν τις επιδόσεις και θεραπεύουν τις ασθένειες. Για την παραγωγή της σκόνης, τα πτώματα του μωρού κόπηκαν σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια αποξηράνθηκαν και λέγεται ότι είναι κέντρα παραγωγής σε αρκετές κινεζικές πόλεις που εισάγουν λαθραία προϊόντα τους στη Νότια Κορέα. Ανήκουν στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η συνεχής πίεση για να εκτελέσετε στη Νότια Κορέα σας κάνει εφευρετική και έτσι φτάνετε στην τσάντα με κόλπα της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Turning placentas into health and beauty products

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για τη βρώση πλακούντα

Μετά την επέκταση της έκρηξης στον Καναδά, προειδοποιήθηκε η καναδική κοινωνία. Μετά από την επισκόπηση των επιστημονικών δεδομένων σχετικά με το θέμα, οι επιστήμονες προειδοποίησαν κάθε γυναίκα που σκέφτεται να τρώει ή να πίνει τον πλακούντα της. Η καναδική ένωση μαιευτήρων και γυναικολόγων δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό όφελος από την «πλακτοφαγία», αλλά δυνητικούς κινδύνους βλάβης, συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης σοβαρών βακτηριακών λοιμώξεων από τη μητέρα στο νεογέννητο.

Μια πρόσφατη έρευνα με περισσότερες από 1.000 μητέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά διαπίστωσε ότι το ένα τέταρτο των μητέρων κατανάλωνε τον πλακούντα τους. Η ηθοποιός Hilary Duff αποκάλυψε επίσης σε ένα podcast για τους γονείς ότι αν και αρχικά είχε λίγο αμηχανία από την ιδέα, είχε πιει ένα λείο μούρο και ωμό πλακούντα λίγες ώρες μετά τη γέννησή της. Ο υπόλοιπος πλακούντας της είχε μετατραπεί σε παγάκια.

Στη Νότια Κορέα επίσης, οι άνθρωποι προειδοποιούνται ενάντια στην κατανάλωση «καψουλών πλακούντα. Η δοκιμή KFDA έδειξε ότι, αντίθετα από τις φήμες ότι αυτές οι κάψουλες είναι καλές για την υγεία σας, αυτές οι κάψουλες είναι επιβλαβείς για την υγεία σας. 17,7 δισεκατομμύρια βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των ιών της ηπατίτιδας Β, βρέθηκαν σε μία μόνο κάψουλα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που τρώνε ή πίνουν τον πλακούντα τους αυξάνεται στις δυτικές χώρες

Ο αριθμός των ανθρώπων που τρώνε τον πλακούντα τους αυξάνεται στις δυτικές χώρες και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια. Αν και οι αναφορές για λοιμώξεις που οφείλονται σε μολυσμένες κάψουλες πλακούντα είναι σπάνιες στις δυτικές χώρες, οι γυναίκες πρέπει να ενημερώνονται για τον πιθανό κίνδυνο σε μια τέτοια έκθεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο μικρές παρενέργειες όπως πονοκέφαλος ή δυσάρεστη γεύση των καψουλών αναφέρονται συχνότερα.

Είναι καθησυχαστικό ότι οι συγκεντρώσεις τοξινών όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και το αρσενικό είναι εντός των οριακών τιμών, σύμφωνα με έρευνα, αλλά ελέγχθηκαν μόνο μικρές ποσότητες. Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες για τη μέτρηση του επιπέδου των οργανικών ρύπων ή άλλων δυνητικά επιβλαβών ουσιών στον πλακούντα.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις οφέλους ή ενδείξεις πιθανής βλάβης, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να αποθαρρύνουν τις γυναίκες που φροντίζουν να καταναλώνουν τον πλακούντα τους.

I Ate a Placenta

Αυτός ο σύζυγος έφαγε τον πλακούντα της συζύγου του για δείπνο,
Η κατανάλωση πλακούντας είναι ίσως κάτι, σωστά;» Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση Google, ναι, είναι ένα πράγμα, για τις έγκυες γυναίκες, τουλάχιστον.
Ο Ross Watson δεν ήταν έγκυος, αλλά αποφάσισε να καταγράψει τον εαυτό του να τρώει τον πλακούντα της συζύγου του ωμό και να το δημοσιεύσει στο Facebook.

Σύμφωνα με το WebMD, σε ένα άρθρο που ονομάζεται «Πρέπει να φάω τον πλακούντα μου;» η πλακτοφαγία είναι η διαδικασία της μητέρας που τρώει τον δικό της πλακούντα, πιστεύοντας ότι μπορεί να τους δώσει περισσότερη ενέργεια και να βελτιώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.
Εντάξει, αν θέλετε να πείτε ότι υπάρχουν οφέλη για την υγεία μιας μητέρας, ωραία, αλλά γιατί το έφαγε αυτός ο άνθρωπος; Ποιος ξέρει, αλλά υπάρχουν πραγματικά ολοκληρωμένες συνταγές εκεί έξω για τα πιάτα πλακούντα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του άγριου μαγειρεμένου –τσιγαρισμένου:

Man Eats Wife’s Placenta In A Taco

Mum Turns Own Placenta Into Chocolates

Placenta Encapsulation from Start to Finish [GRAPHIC]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *