Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ! (βίντεο)

φοτο1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η καινούργια  «επιβαλλόμενη» μόδα του 2016 για άντρες: αντρικές πλεξούδες σε… γυναικείο στυλ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν άντρες σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς οι οποίοι έχουν χτενίσματα τα οποία περιλαμβάνουν πλεξούδες αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

φοτο2
Η νέα αυτή μόδα με αυτές τις πλεξούδες για τους άντρες, οι οποίες ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και έρχονται από φέτος και εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα και να αποδομηθεί η ανδροπρέπεια των αντρών.

Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς σαν έναν από τους πονηρους τρόπους της κίνησης των ΛΟΑΤ,(LGBT) ,έτσι ώστε να προκαλείται μεγαλύτερη σύγχυση και να αυξηθεί η ανωμαλία.

«Δεν επιτρέπεται εις γυναίκα να φορή ανδρικά ενδύματα, ούτε στον άνδρα να φορή γυναικεία ενδύματα, διότι καθένας που κάμνει αυτά, είναι αποκρουστικός και αηδιαστικός ενώπιον Κυρίου του Θεού σου.» (Δευτ. 22,5)

φοτο3

Στην αρχή όλα ξεκίνησαν με τον αντρικό κότσο και με τον καιρό αφού η Αμερική συνήθισε σε αυτήν την ιδέα και παρατήρησε ότι έχει αρκετή πέραση στον αντρικό κόσμο, αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις διαφόρων ειδών αντρικές πλεξούδες. Έχουν γυριστεί και σχετικά βίντεο όπως το παρακάτω με οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους. Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η Ελλάδα με πλήθος ιστοσελίδων μόδας να προωθούν αυτού τους είδους τις διαστρεβλωμένες τάσεις για τον αντρικό πληθυσμό.

Σύντομα αν συνεχιστεί αυτή η μόδα, θα δημιουργηθούν σταδιακά και ειδικά μακιγιάζ και… μάσκαρα για άντρες! Η εφημερίδα Huffington Post έχει ήδη δημοσιεύσει στο παρελθόν άρθρα σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει οι άντρες να… βάζουν μάσκαρα!

MILAN, ITALY - JUNE 23: A model is seen backstage ahead of the Zeng Fengfei show during the Milan Men's Fashion Week Spring/Summer 2016 on June 23, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Selin Alemdar/Getty Images)

Το να έχει ένας άντρας μακριά μαλλιά δεν αποτελεί θηλυπρέπεια από μόνο του. Ο ίδιος ο Χριστός παρόλο που είχε μακριά κόμη δεν υπήρχε τίποτε το αλλόκοτο επάνω του. Ακόμα και οι ορθόδοξοι ιερείς έχουν μακριά κόμη επειδή έτσι επιβάλλεται από την ελληνορθόδοξη παράδοσή τους.

 

φοτο5Ο τρόπος όμως και η μόδα με την οποία ο καθένας δίνει στυλ στα μαλλιά του, και ειδικότερα οι σημερινές γενιές, είναι εντελώς άλλη υπόθεση. Ας προσπαθήσει ο αντρικός πληθυσμός να μην παρασύρεται από αυτού του είδους τις διεστραμμένες μόδες και ας αφήσει τις πλεξούδες και τα πλεξουδάκια στις γυναίκες!

«Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ούτε ύβρισται ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού.»(Α Κορ. 6,9-10)

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Ωραία τα λέει η κ Χειλαδάκη. Προς τι όμως προσπαθούμε να διορθώσουμε τους αδιάφορους θρησκευτικά και όχι εκείνους που πιστεύουν στη βασιλεία του Θεού; Μήπως είναι ένας τρόπος να μας αποπροσανατολίζει η διοίκηση της Εκκλησίας από τα έσωθεν κακώς κείμενα; Ο Κυριος δεν κατηγόρησε τις πόρνες οτι οδηγούν το λαό στην απώλεια, αλλά τους θρησκευάμενους της εποχής. Οι οποίοι ήταν και αυτοί που τον σταύρωσαν, κι όχι οι ακόλαστοι. Εναντίον μας τα πυρά λοιπόν πρώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *