Η ΜΙΤ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ –ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Deniz Yücel, (Γερμανός-Τούρκος δημοσιογράφος και εκδότης), μιλώντας, στο τουρκόφωνο δορυφορικό κανάλι, Artı TV, για την δραστηριότητα της κυβέρνησης του AKP στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Γερμανία καθώς και για την εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία, αποκάλυψε και κατήγγειλε για πρώτη φορά ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, «Το AKP έχει περίπου 6-8 χιλιάδες πληροφοριοδότες στην Γερμανία που δρουν για τα συμφέροντα της κυβέρνησης Ερντογάν».

Συγκεκριμένα ο Deniz Yücel ανέφερε ότι οι οργανώσεις της Τουρκίας στη Γερμανία δεν καθοδηγούνται από ένα μόνο κρατικό φορέα. Υπάρχει ένας οργανισμός που ξεκινά με τα επίσημα υποκαταστήματα του κράτους, πρεσβείες και προξενεία. Η βασική χώρα της Ευρώπης όπου λειτουργεί η τουρκική μυστική υπηρεσία, η MIT, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τουρκικής κυβέρνησης είναι η Γερμανία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το AKP έχει 6- 8000 πληροφοριοδότες –πράκτορες στην χώρα. Παράλληλα υπάρχει επίσης μια καλά οργανωμένη ομάδα των Γκρίζων Λύκων. Το προσωπικό της MİT στην Γερμανία όπως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετέχει σε πολλές επιχειρήσεις, όπως προπαγάνδα, παρακολουθήσεις αντιφρονούντων, καθώς και άλλες «σκοτεινές» υποθέσεις, δίνοντας τις αναφορές του στην Τουρκία. Πολλοί από αυτούς τους πράκτορες παρουσιάζονται σαν δημοσιογράφοι για να καλύπτουν την δαυλιά τους. Παράλληλα υπάρχουν θρησκευτικές ενώσεις που συχνά εδρεύουν σε τζαμιά, και που καθοδηγούνται από την ΜΙΤ».

Ο Deniz Yücel, αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις του Sedat Peker για τις σχέσεις πολιτείας-μαφίας-πολιτικής και πρόσθεσε τα εξής κάνοντας μνεία στις δηλώσεις του δημοσιογράφου, Ahmet Şık, επισημαίνοντας ότι η εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να εκτραχυνθεί και να βγει εκτός ελέγχου με όλες τις συνέπειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ahmet Şık, (Τούρκος δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός. Εκλέχθηκε βουλευτής του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη στις γενικές εκλογές της Τουρκίας, το 2018 και ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κόμμα του στις 4 Μαΐου 2020), πολύ σωστά διαπίστωσε ότι : « Το AKP δεν είναι κόμμα, είναι η μαφία και αυτή είναι μια πολύ σαφής δήλωση. Είναι κάτι που ειπώθηκε χρόνια πριν από τις τωρινές αποκαλύψεις του Σεντάτ Πέκερ».

«Στην Τουρκία υπάρχει κυβέρνηση του ΑΚΡ που γίνεται όλο και πιο βάναυση και καταπιεστική με τον φόβο να μην χάσει την εξουσία. Κάθε κακό αναμένεται από αυτήν την κυβέρνηση Ερντογάν. Ο ίδιος ο Ερντογάν είναι έτοιμος να κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει την απώλεια εξουσίας, γιατί ξέρει ότι από την στιγμή που χάνει την εξουσία δεν τον περιμένει μια ήρεμη συνταξιοδοτική του ζωή σε θέρετρα στην Μαρμαρίδα, αλλά η φυλακή, όχι μόνο αυτόν, αλλά και τον γαμπρό του, τον γιο του, και όλη αυτή την συμμορία του Ερντογάν. Ξέρει ότι είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να μην πέσει σε αυτήν την κατάσταση».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να γίνεται πάρτυ πρακτόρων της ΜΙΤ σε συνεργασία με την αδερφική τους ISI, του Πακιστάν…Αν προσθέσουμε και όλους τους υπολοίπους λογικά γίνετε χαμός πέρα από κάθε φαντασία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *