Η μετά κορόνας εποχή-Ἐπίσημα χείλη κατήγγειλαν ἐξαπάτηση τοῦ Ἰταλικοῦ λαοῦ!!!(Βίντεο)

5/5 (5)

Η μετά κορόνας εποχή

H μετά Covid-19 εποχή: Θα φοράμε μάσκες σαν τον «Sub Zero» & θα μας παρακολουθούν από κάμερες & κινητά «για το καλό μας»

Η μετα-κορωνοϊού εποχή τρομάζει γιατί όλοι καλούνται να ζήσουν μέσα στα οικονομικά «ερείπια» που άφησε πίσω του και γιατί με αφορμή την πανδημία καταπατήθηκαν βασικά συνταγματικά δικαιώματα όπως «του συνέρχεσθαι και του πηγαίνειν όπου θέλει».

Ποτέ στην Ελληνική σύγχρονη Ιστορία για να βγει κάποιος από το σπίτι του και να πάει όπου ήθελε δεν χρειαζόταν να έχει πάνω του χαρτί που να το υπογράφει ο ίδιος. Αν το έλεγε αυτό κάποιος σε ψυχίατρο πριν 5 χρόνια την «τσίμπαγε» την ψυχιατρική αγωγούλα χαλαρά…

Τρομάζουν οι πρακτικές παρακολούθησης που ακολουθούνται στην Κίνα και αφού δοκιμαστούν εκεί στην συνέχεια με «έντεχνο» τρόπο επιχειρούν να τις φέρουν και στις χώρες της Δύσης αφού εκτός από τις κάμερες που τοποθετούνται έξω από τα σπίτια των πολιτών τώρα τις εγκαθιστούν και μέσα και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται λόγω… κορωνοϊού, αυτό είναι το πρόσχημα που χρησιμοποιούν οι κινεζικές αρχές και αυτό ακριβώς θα είναι το ίδιο πρόσχημα που θα χρησιμοποιήσουν οι… Δυτικές αρχές.

Το ρεπορτάζ του CNN αναφέρει την καταγγελία ενός Ιρλανδού ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κίνα. Ο άνδρας ανέφερε στο CNN πως όταν επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στην Νότια Κίνα, βρήκε μια κάμερα εγκατεστημένη έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του. Για τον ίδιο και η οικογένεια του θα ξεκινούσε η καραντίνας διάρκειας δυο εβδομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενώ δεν υπάρχει σχετικός νόμος, η Κίνα τοποθετεί κάμερες έξω, και πολλές φορές, μέσα στα σπίτια ανθρώπων που πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα με πολλούς να μιλούν για παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιωτικότητα.

Η Κίνα είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες κάμερες παρακολούθησης τους δρόμους. Οκτώ από τις πλέον επιτηρούμενες πόλεις στον κόσμο βρίσκονται στην Κίνα.

Tι σημαίνουν όλα αυτά;

Οτι δυστυχώς ο «Γουίνστον» από το «1984» που είχε μια τηλεορασίτσα στο γκρίζο δωματιάκι του και συνομιλούσε με τον «Μεγάλο Αδελφό» που τον παρακολουθούσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, πολύ σύντομα θα φαντάζει ότι απλώς δεχόταν βιντεοκλήση από έναν φίλο…

Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Στην Κίνα, οι κρατικές κάμερες παρακολούθησης (που είναι πάνω από 200 εκατομμύρια) βρίσκονται μαζί με τις κάμερες καταστημάτων και επιχειρήσεων και τις οικιακές κάμερες, συνδεδεμένες σε ένα ενιαίο δίκτυο επιτήρησης που πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί κανένα άτομο να υπάρξει μόνο του, έστω και σε κάποιο «τυφλό» σημείο, σε ένα σοκάκι, χωρίς να εντοπιστεί.

Ταυτόχρονα με την παρακολούθηση από τις κάμερες εντός και εκτός σπιτιού θα παρακολουθείται και το κινητό μας τηλέφωνο. «Για το καλό μας».

Ετσι δικαιολογεί ο ειδικός Francesc Pujol την «εισβολή στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων» καθώς όπως τονίζει θα υπάρχει έλεγχος των πολιτών μέσω γεωγραφικής τοποθεσίας από το κινητό και όλο αυτό, ώστε να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού!

Ο έλεγχος των κινήσεων των πολιτών μέσω της γεωγραφικής τοποθεσίας είναι εξ ορισμού μια «εισβολή της ιδιωτικής ζωής» των ανθρώπων, αλλά θα είναι απαραίτητο εργαλείο για την διαχείριση μελλοντικών επιδημιών.

Αυτό υποστηρίχθηκε από τον διευθυντή του Κέντρου MRI του Πανεπιστημίου της Ναβάρα, Francesc Pujol, ο οποίος θεωρεί ότι η γεωγραφική τοποθεσία θα είναι απαραίτητη εάν δεν θέλουμε «η χώρα να παραλύει κάθε δύο μήνες επειδή δεν μπορούμε να επιτύχουμε την διαχείριση νέων κρουσμάτων.»

Δηλαδή δεν την γλιτώνουμε με τίποτα κι όλα αυτά με έναν ιό!

Ας κάνουμε και μια υπόθεση εργασίας. Για τον κορωνοϊό επέλεξαν στο σύνολό τους οι χώρες του πλανήτη να κλείσουν στα σπίτια άπαντες, από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία και από την Νορβηγία μέχρι την Ναμίμπια και την Μποτσουάνα. Υποτίθεται για να εμποδιστεί η εξάπλωση του ιού. Τώρα βέβαια πως αποφασίζουν την άρση των μέτρων απαγόρευσης ενώ η πανδημία ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ένα άλλο ζήτημα.

Αυτό μάλιστα προκαλεί μια εύλογη απορία. Αν ξαναέχουμε έξαρση τι θα συμβεί; Ξανά «lockdown»;

Και πέραν αυτού τι οικονομική ζωή μπορεί να υπάρξει όταν όλοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με μάσκες (στην Ελλάδα υποχρεωτικά) σαν τον Sub Zero από το Mortal Kombat, για να πιουν έναν καφέ, να φάνε κάτι σε μια ταβέρνα, ή να βγουν για διασκέδαση σε ένα μπαρ το βράδυ.

Η αναγκαία συνθήκη για να διασκεδάσει κάποιος ή για να βγεί να αγοράσει είναι η καλή, χαλαρή ψυχολογική διάθεση. Μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο με αναγκαστική αμφίεση επιζώντα βιολογικού πολέμου; Σαφώς όχι.

Ξέρουν όλοι τους σε όλες τις χώρες ότι θα προκληθεί μια οικονομική καταστροφή άνευ προηγουμένου, οπότε αναρωτιέται κάποιος γιατί το κάνουν αυτό;

Σκεπτόμενοι «νοσηρά» και «κακοπροαίρετα» έχουμε να πούμε το εξής: Για να υπάρξει μια παγκόσμια διακυβέρνηση και να επιβληθεί στους ανθρώπους θα πρέπει να υπάρχει ένα συνεχές άλυτο πρόβλημα το οποίο μπορεί να λυθεί μόνο από ένα παγκόσμιο κράτος.

Ένα παγκόσμιο κράτος μπορεί να προχωρήσει σε παγκόσμια διαγραφή χρέους γιατί δεν γίνεται να χρωστάει κάπου… λέμε τώρα…

Είναι η μόνη οντότητα που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο γιατί θα επιβάλλονταν στα συμφέροντα όλων των επιμέρους εθνών που θα το αποτελούν.

Πως το λέει το ρητό; «Δημιούργησε ένα πρόβλημα, προκάλεσε αντιδράσεις και πρόσφερε την λύση» αλλά είπαμε σκεφτόμαστε νοσηρά και καχύποπτα.

@Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

ΠΗΓΗ: TERRAPAPERS

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.

Όταν οι βρικόλακες της τοκογλυφίας διαισθανθούν ότι μπορεί να μην πληρωθούν στην ώρα τους … συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να ανατραπεί μία κυβέρνηση και να τοποθετήσουν στη θέση των υπουργών ανθρώπους των τραπεζών… (Βλέπε Παπαδήμο).

Δηλαδή το πραξικόπημα , ακόμα και την κάθοδο των τανκς την έχουν στο τσεπάκι τα μεγάλα αφεντικά. Όταν το 2012 η Αργεντινή ετοιμάστηκε να ΜΗΝ πληρώσει ένα ομόλογο που ανήκε σε ιδιώτη (περιούσιο τοκογλύφο) … είδε να κατάσχεται κρατικό πλοίο της που βρισκόταν σε λιμάνι της Γκάνα στην Αφρική.

Οι Shylock σκοτώνουν για να ανατρέψουν κυβερνήσεις …ακόμα κι όταν δεν κινδυνεύουν δικά τους χρήματα. Αυτή η παράξενη σιωπή , αυτό το υπέροχο κλίμα και τα βιντεάκια που μας κάνουν να αισθανόμαστε ήρωες είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι πιαστήκαμε κορόϊδα για πολλοστή φορά.

Αυτά τα επικά και γλαφυρά του «ενωμένου» λαού που τα κατάφερε στα «δύσκολα» είναι η ανταμοιβή μας σε αέρα κοπανιστό …την ώρα που από τις δικές μας θυσίες κάποιοι θα γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι.

Όπως μας θυσίασαν στη Μικρασιατική Καταστροφή για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της Μοσούλης και μετά έγραφαν ρομαντικά ποιήματα για τους Έλληνες που οι Κεμαλιστές έριχναν στη θάλασσα,

όπως μας θυσίασαν για να επαναφέρουν το Ελληνικό κοπάδι στο χαρέμι των τοκογλύφων γλυτώνοντας μας από την οικονομική λύτρωση του Χίτλερ… κι όπως μας θυσίασαν με τη Χούντα που οι ίδιοι ανέβασαν και μετά έβαζαν τον Clinton να μας ζητήσει συγνώμη …κι όπως ξαναθυσίασαν με τα Μνημόνια για να σώσουν τους κερδοσκόπους που είχαν Ελληνικά Ομόλογα στα χέρια.

Και φυσικά είμαστε ήρωες …όταν θυσιάζουμε χιλιάδες νέους στον πόλεμο …για να μπορούν οι Rothschild …να ελέγξουν ακόμα περισσότερους λαούς.

Ο Κορονοϊός φεύγοντας θα αφήσει πίσω του μία τεράστια καταστροφή … που ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Μιλούν για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά MONON στον τουριστικό τομέα … και χωρίς επιδόματα κορονοϊού.

Και για να ΜΗΝ πέφτουν κυβερνήσεις αλλά να παρουσιάζονται οι απατεώνες ως ήρωες πολέμου … και για να παίζει η ορχήστρα των ΜΜΕ το ίδιο ηρωικό εμβατήριο … προκειμένου να αισθανθούμε ήρωες και πολύ τυχεροί ως επιζήσαντες … ώστε να μην θεωρήσουμε και τόσο σημαντικό ότι θα χρειαστεί να μείνουμε χωρίς δουλειά ή χωρίς μαγαζί ή χωρίς εμπορεύματα … κάτι δεν πάει καλά.
Μας κάνουν να νιώσουμε ήρωες που δεν πεθάναμε από τον κορονοϊό …ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τις τελευταίες μέρες διακριτικά εντελώς … αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ ότι η κρίση …(κοίτα σύμπτωση!) … έκανε τους πλούσιους …ακόμα πιο πλούσιους.

Την περίμεναν ή όχι … κάποιοι τραβήχτηκαν έγκαιρα έξω από τα χρηματιστήρια όσο οι κλόουν όπως ο «πατριώτης» Trump κι ο «πατριώτης» Johnson καθησύχαζαν τους μικρομετόχους ότι όλα είναι εντάξει.

Οι μεγαλύτερες κομπίνες της ιστορίας των Χρηματιστηρίων βασίζονταν ΠΑΝΤΑ … ΜΑ ΠΑΝΤΑ …στα FAKE NEWS … στον καθησυχασμο ή στην πρόκληση τεράστιου πανικού… ώστε να αναγκάσουν τους πολλούς να πουλήσουν όσο-όσο … και να αγοράσουν οι λίγοι το Σύμπαν για μερικές δεκάρες.

Αυτή η σιωπή για το τι πραγματικά συμβαίνει στα χρηματιστήρια θυμίζει την ορχήστρα του πλοίου που έπαιζε χαλαρή μουσική την ώρα που βυθιζόταν ο Τιτανικός.
Τα συνεχή δελτία ειδήσεων με επικό soundtrack ανακοινώνουν θανάτους … ανθρώπων ενενήντα ετών με υποκείμενα νοσήματα …είναι ξεκάθαρα για αποπροσανατολισμό.

Κανείς δεν ξέρει πότε και σε τι κατάσταση θα βρεθούμε στο τέλος της κρίσης … Οι τοκογλύφοι , όπως και μετά από κάθε γενοκτονία , μετά από κάθε πόλεμο …θα είναι πολύ πιο ισχυροί.

Και είναι ικανοί να προκαλέσουν θάνατο και απώλειες τρισεκατομμυρίων …για να κερδίσουν οι ίδιοι μερικά δισεκατομμύρια επιπλέον.
Εμείς μένουμε με το συναίσθημα …οι άλλοι φεύγουν με τα δισεκατομμύρια στις offshore.

/grothia.gr/

ΒΟΜΒΑ: Ενεργοποιήθη το Άρθρον 120 του Ελληνικού Συντάγματος! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παράνομο πολιτικό κατεστημένο! Έφθασε η ΣΩΤΗΡΙΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ενεργοποιήθη το Άρθρον 120 του Ελληνικού Συντάγματος!!! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παράνομο πολιτικό κατεστημένο που έχει προδόσει τον ελληνικό λαό και όλη την Ελλάδα, με χίλιους δύο τροπους, εδώ και δεκαετίες!!! 

ΜΕΡΟΣ Α΄


Διαβάστε επίσης το Μέρος Β᾽>> ΣΟΚ: ΔΕΝ έστειλε τον Στρατό στον Έβρο o Μητσοτάκης, αλλά η ΝΕΑ ηγεσία της Ελλάδος, ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!…

εδω

http://greeknewsondemand.com/2020/04/27/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD-120-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *