Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τον τελευταίο καιρό κάνει θραύση ένα γαλλικό μουσικό συγκρότημα  με μια μεγάλη μουσική επιτυχία  με το χαρακτηριστικό τίτλο  «η Μέρκελ πρέπει να εξαφανιστεί».  Το συγκρότημα αυτό ονομάζεται  Les Brigandes και προέρχεται από την περιοχή Μπεζιέ (Béziers) της Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα πατριωτικό μουσικό συγκρότημα που στην δεδομένη συγκυρία οφείλει την μεγάλη του επιτυχία γιατί εκφράζει  την οργή των ευρωπαϊκών λαών  κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγγέλα Μέρκελ, που έχει οδηγήσει  πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς στην καταστροφή  και την ίδια την  Ευρωπαϊκή Ένωση στα πρόθυρα της αυτοδιάλυσης.

Είναι ενδεικτικό  ότι τα λόγια στα γαλλικά  αναφέρουν χαρακτηριστικά , ότι η Μέρκελ είναι το τέρας της Ευρώπης, και μας έχωσε μέχρι το λαιμό στα  σκ***( Monster an Europa und «être dans la merde jusqu’au cou»).

Το όνομα του συγκροτήματος Les Brigandes   είναι συμβολικό και προέρχεται από μια οργάνωση επαναστατική, την  Vendée  που είχε πολεμήσει τον βασιλιά στην Γαλλία.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 22 Ιούν. 2017

    […] Πρόκειται για ένα πατριωτικό μουσικό συγκρότημα που στην δεδομένη συγκυρία οφείλει την μεγάλη του επιτυχία γιατί εκφράζει  την οργή των ευρωπαϊκών λαών  κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγγέλα Μέρκελ, που έχει οδηγήσει  πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς στην καταστροφή  και την ίδια την  Ευρωπαϊκή Ένωση στα πρόθυρα της αυτοδιάλυσης. Είναι ενδεικτικό  ότι τα λόγια στα γαλλικά  αναφέρουν χαρακτηριστικά , ότι η Μέρκελ είναι το τέρας της Ευρώπης, και μας έχωσε μέχρι το λαιμό στα  σκ***( Monster an Europa und «être dans la merde jusqu’au cou»). Το όνομα του συγκροτήματος Les Brigandes   είναι συμβολικό και προέρχεται από μια οργάνωση επαναστατική, την  Vendée  που είχε πολεμήσει τον βασιλιά στην Γαλλία. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ nikosxeiladakis […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *