Η ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ ΠΙΕΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Μελίντα Γκέιτς εμφανίζεται σήμερα-Δείχνει ότι πιέζει σκληρά για ένα παγκόσμιο εμβόλιο φορώντας ένα ανάποδο σταυρό

Η Savannah Guthrie του TODAY μίλησε αποκλειστικά με τη Melinda Gates, η οποία εργάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.
Λέει ότι υπάρχουν «μερικοί καλοί υποψήφιοι» για ένα εμβόλιο και ότι οι Η.Π.Α. πρέπει «να αρχίσουν να εξετάζουν μια πολιτική αμειβόμενης ιατρικής άδειας» για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στις πρώτες γραμμές.

Επίσης, επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ για την απάντησή της στην κρίση:
«Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο … είναι χάος.»

Αυτό ενώ φορούσε ένα πολύ περίεργο αναποδογυρισμένο ανεστραμμένο σταυρό γύρω από το λαιμό της.
Η Μελίντα Γκέιτς σε μια συνέντευξή της στην TODAY Σόου που πιέζει σκληρά για ένα παγκόσμιο εμβόλιο COVID-19, φορούσε ένα φωτεινό και λαμπερό σταυρό ανάποδα γύρω από το λαιμό της.

Ο συμβολισμός είναι πολύ σημαντικός για ομάδες όπως οι Illuminati, η Νέα Παγκόσμια Τάξη και άλλες, καθώς αγαπούν να σας δείχνουν σημάδια πόσο πιο έξυπνοι είναι από εσάς.

Κυριαρχείται από μια σατανική λατρεία θανάτου που είναι/έχει εμμονή με συμβολισμό. Εκτός από τον ανεστραμμένο σταυρό της Μελίντα Γκέιτς, ακολουθούν 2 ακόμη παραδείγματα σατανικού συμβολισμού που σχετίζονται με την οικογένεια «Πύλες της Κόλασης» και το επερχόμενο εμβόλιο «σήμα του θηρίου»:

  1. An Enzyme Called LUCIFERASE is What Makes Bill Gates Implantable Vaccine Work/Ένα ένζυμο που ονομάζεται LUCIFERASE είναι αυτό που κάνει το Bill Gates να εμφυτεύεται το εμβόλιο
  2. Microsoft Funds ID2020 And Files Patent For Device Attached To The Human Body For Buying And Selling Bitcoin – Patent #666/Η Microsoft χρηματοδοτεί την ID2020 και τα αρχεία ευρεσιτεχνίας για πατέντα # 666

Επιθυμούν να βάλουν την αληθινή ατζέντα τους στα πρόσωπά μας, και μας προκαλούν να το καταλάβουμε. Κάντε ένα γρήγορο ταξίδι στην ενότητα Προγνωστικός προγραμματισμός και θα δείτε αμέσως για το τι μιλάμε.

Όλα αυτά μας φέρνουν σε μια συνέντευξη που έκανε το TODAY Σόου με τη Μελίντα Γκέιτς στις 8 Νοεμβρίου, όπου βλέπουμε τη Μελίντα να φοράει ανάποδα, ή ανεστραμμένα, έναν σταυρό στο λαιμό της.
Ποιος αρέζει να φορά ανεστραμμένους σταυρούς; Σατανιστές, ειδωλολάτρες, μάγισσες, εμπόλεμοι, New Agers, οι περισσότεροι άνθρωποι στο Χόλιγουντ…όπως καταλαβαίνετε.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRB1UsDwV8y1jSuiDIyF0pCB9TlQ3ljoeEV_4bQcJ2jhBGNhhNdig&s

Γαλ. 3,13 Ο Χριστός όμως μας εξηγόρασεν από αυτήν την κατάραν του Νομου με το να γίνη ο ίδιος χάριν ημών κατάρα και να πληρώση ως λύτρον δι’ ημάς τον σταυρικόν του θάνατον. Διότι έχει γραφή εις την Παλαιάν Διαθήκην• “καταράμενος είναι καθένας που κρεμάται και πεθαίνει επάνω στο ξύλον του σταυρού”.

Οι Χριστιανοί του πρώτου αιώνα δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τον σταυρό ως σημάδι ή σύμβολο για τίποτα, γιατί; Επειδή ήταν το όργανο του βασανιστικού θανάτου του Ιησού της Ναζαρέτ.
Ο σταυρός ως εμβληματικός συμβολισμός δεν θα εμφανιζόταν έως ότου ο Βιβλικός Χριστιανισμός λεηλατήθηκε από τους Ρωμαίους γύρω στο 325 μ.Χ. Από εκεί και πέρα βλέπετε σταυρούς σε όλα, καθώς η Ρώμη ανέμειξε τον παγανισμό με τον Χριστιανισμό.

Η Βίβλος μας λέει ότι ο σταυρός είναι το σημάδι μιας κατάρας, και οι καταραμένοι άνθρωποι κρέμονται πάνω τους. Κανένας έχοντας τα λογικά του που πίστευε ότι η Βίβλος δεν θα ήθελε το σημάδι μιας κατάρας να κρέμεται γύρω από το λαιμό τους, πολύ λιγότερο να φοράει ένα ανάποδο σταυρό όπως κάνουν οι ειδωλολάτρες / σατανιστές.
Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε γιατί η Μελίντα Γκέιτς επέλεξε να φορέσει ένα ανάποδο σταυρό στην εθνική τηλεόραση.

Είναι γνωστό ότι πήγε στο Καθολικό σχολείο και ότι αυτή και ο Μπιλ μεγάλωσαν τα παιδιά τους ως Καθολικοί.
Αλλά όταν βλέπει κανείς τα εκατομμύρια δολάρια που δίνουν στην Planned Parenthood, μια οργάνωση που υπάρχει για τη σφαγή παιδιών στη μήτρα, ακριβώς τι είδους Καθολική είναι η Μελίντα, είναι λίγο σκοτεινό.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ή αλλιώς πλαστός Χριστιανισμός, αγαπά τον παράξενο απόκρυφο και ειδωλολατρικό συμβολισμό.

Ως γνωστόν η αίθουσα ακροατηρίου του Βατικανού που έχει σχήμα ακριβώς όπως ένα γιγαντιαίο φίδι και έχει το πιο περίεργο, πιο άσχημο άγαλμα ακριβώς πίσω από εκεί που κάθεται ο Πάπας. [Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο θρόνος του Πάπα έχει ένα τεράστιο ανεστραμμένο σταυρό πάνω του.]
Ο απόκρυφος συμβολισμός διαπερνά το Βατικανό σε πολύ υψηλό βαθμό. Η Μελίντα Γκέιτς είναι Καθολική.
Η Μελίντα Γκέιτς για την πανδημία: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο… είναι χάος».

ΑΠΟ την TODAY: Στο πλαίσιο της σειράς coronavirus, The Search for Solutions, η Savannah Guthrie του TODAY μίλησε αποκλειστικά με τη Melinda Gates, η οποία εργάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.
Λέει ότι υπάρχουν «μερικοί καλοί υποψήφιοι» για ένα εμβόλιο και ότι οι Η.Π.Α. πρέπει «να αρχίσουν να εξετάζουν μια πολιτική αμειβόμενης ιατρικής άδειας» για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στις πρώτες γραμμές.
Επίσης, επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ για την απάντησή της στην κρίση: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο… είναι χάος».

Melinda Gates On Pandemic: ‘We Haven’t Had Leadership At The National Level … It’s Chaos’ | TODAY

John Paul II’s Amazing Connection to the Upside-Down Cross and the Antichrist

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *