Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ –Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Μάικ Πενς έλαβε ένα νόμισμα στις 6 Ιανουαρίου 2021, κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό είναι εξαιρετικό όταν ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού Χριστό. Λίγες μέρες πριν ο Πένες έλαβε αυτό το νόμισμα, ένας άντρας με το όνομα Lin Wood κατηγόρησε τον Μάικ Πενς ότι ήταν προδότης. Ο Τζο Μπάιντεν καλωσορίζει τώρα τον Μάικ Πενς στα εγκαίνια του και θα τιμηθεί. Ο ΜακΚόνελ στις 6 Ιανουαρίου 2021 μιλούσε, και αν παρατηρήσετε προσεκτικά όταν κάνει επαφή με τον άνθρωπο πίσω του ο άντρας του πίσω του κάνει χειρονομία, θέλει να σιγουρευτεί ότι παραμένει στην πίστα. Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο Camp David για το Σαββατοκύριακο. Τώρα αποκαλούν τον Τραμπ «μικρότερο βασιλιά», νόμιζει κανείς αμέσως ότι αυτό δημιουργεί ένα δρόμο για τον αντι-Χριστό. (η άνοδος και η πτώση του Τραμπ) αντίστροφα (η πτώση και η άνοδος του Τραμπ). Λένε επίσης ότι το twitter έχει γίνει μόνο σχετικό εξαιτίας του ατού πάλι. Το Twitter είναι το σύμβολο του πουλιού (εικονικό) Bird = Messenger. Αυτός είναι ο προγραμματισμός του «GREAT BETRAYAL» Ετοιμαστείτε για τον καθαρισμό όσων έχουν ανοιχτό μυαλό και θέλουν ελευθερία.

THE GREAT BETRAYAL: THE RISE and FALL of TRUMP! THE COIN Mike Pence received THE ANTICHRIST IS HERE!

TRUMP WILL BE PRESIDENT FOR 2ND TERM AND THE

URGENT! MASSIVE GOVERNMENT FUNDED PSYOP IS ABOUT TO GO DOWN…

Δείτε ποιον θέλουν οι Δημοκράτες να βάλουν στη θέση του Προέδρου της Μεγάλης χώρας της Αμερικης- Κοιτάτε τι γίνετε στην Αμερική, βγήκαν με τα φορτηγά τους με γιγαντοοθόνες και δείχνουν στον κόσμο ότι ο baiten είναι παιδόφιλος και συνεργάζεται με την Κίνα και antifa.

Εδώ σε αυτήν την εκπομπή του Κυρίου Simon Parks γίνεται όλη αυτή η ανάλυση των γεγονοτων. Φίλοι μου έφτασε πλέον η στιγμή που μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ανθρωπότητας. Στις επόμενες ΩΡΕΣ αρχίζει η επέλαση των δυνάμεων του ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Ζητω η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Just in watch Simon parks & Charlie ward & Danielle important

ΣΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΡ@..MP

Ολόγραμμα Δείτε τι μπορούν να δείξουν κ να πιστεύει ο κόσμος

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *