Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

4.5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Η Νότια Αφρική αναστέλλει τη διάθεση εμβολίων Oxford-AstraZeneca αφού οι ερευνητές αναφέρουν ελάχιστη προστασία έναντι παραλλαγής» ανακοινώνει ο τίτλος μιας πρόσφατης έκθεσης Washington Post. Η αρχική πρόταση του άρθρου έχει ως εξής: «Η Νότια Αφρική θα αναστείλει τη χρήση του εμβολίου κοροναϊού που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την AstraZeneca, αφού οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι παρείχε« ελάχιστη προστασία »έναντι ήπιων έως μέτριων λοιμώξεων κοροναϊού που προκλήθηκαν από τη νέα παραλλαγή που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα αυτή.»

https://www.sfgate.com/news/article/South-Africa-stops-using-Oxford-AstraZeneca-15931901.php

Οι πληροφορίες που μεταφέρονται από τα παραπάνω αποκαλύπτουν την τεράστια απάτη που έχει διαπραχθεί στην ανθρωπότητα στο όνομα COVID-19. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι θα απογοητευτούν βαθιά και απογοητευμένοι από αυτό που συνέβη στη Νότια Αφρική, τα νέα δεν έπρεπε να έχουν εκπλήξει κανέναν, καθώς η αποτυχία του εμβολίου ήταν εντελώς προβλέψιμη και αναπόφευκτη. Εδώ είναι η αλήθεια: Δεν είναι δυνατόν να επινοηθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για τον τύπο του ιού που προκαλεί το COVID-19. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο ότι το εμβόλιο της AstraZeneca απέτυχε στη Νότια Αφρική και θα αποτύχει και αλλού.

Ο κορωναϊός είναι ένας τύπος ιού που μεταλλάσσεται ευρέως και εξαιτίας αυτού είναι αδύνατο να καταλήξουμε σε ένα πρωτόκολλο εμβολιασμού που θα σταματούσε την εξάπλωσή του. Κάθε καλόπιστος ιολόγος το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, το κοινό δεν έχει ενημερωθεί για αυτό. Αντιθέτως, αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες έχουν κατασταλεί ενεργά. Αντί να ειπωθεί η αλήθεια, μας ζητήθηκε να καταφύγουμε σε μακροχρόνιες κλειδαριές και διατάχτηκε να περιμένουμε μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Μόλις συνέβη αυτό, μας είπαν, θα είμαστε σε θέση να επικρατήσουμε από τον ιό και να ανακτήσουμε τη ζωή μας. Μέχρι πρόσφατα, αυτή ήταν η επίσημη αφήγηση που διαδόθηκε από τους κυβερνώντες ελίτ σε όλο τον κόσμο.

Κατά συνέπεια, δισεκατομμύρια άνθρωποι έθεσαν τις ελπίδες τους για το εμβόλιο και περίμεναν απελπισμένα την έκδοση του. Ταυτόχρονα, οι κυβερνήσεις διοχέτευαν δισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη αυτών των ψεύτικων παρασκευασμάτων και ορισμένα στελέχη και επιστήμονες φαρμακευτικών προϊόντων έγιναν δισεκατομμυριούχοι στις ειδήσεις για «πρόοδο» και «επιτυχημένες» δοκιμές. Ενώ μερικοί γίνονταν υπέροχα πλούσιοι, το τρομακτικό και ευχάριστο κοινό κρατούσε στο σκοτάδι τη ρακέτα. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι προφανώς δεν έχουν τη θέληση και την ανεξαρτησία του νου να υπερβούν την προπαγάνδα και να κάνουν τη δική τους έρευνα. Δεν βοηθά, φυσικά, ότι το ίδρυμα έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λογοκρίνει και να καταστείλει τις πληροφορίες που αντιβαίνουν στην επίσημη αφήγησή της.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9091687/COVID-19-pandemic-turns-50-doctors-scientists-healthcare-entrepreneurs-billionaires.html

Τα πρώτα νέα που έδειξαν ότι όλα δεν ήταν καλά ήταν όταν το κινεζικό εμβόλιο Sinovac βρέθηκε να είναι μόνο πενήντα τοις εκατό αποτελεσματικό στη Βραζιλία. Όπως ήταν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και το ασήμαντο ποσοστό πενήντα τοις εκατό τροποποιήθηκε προς τα πάνω από μια κοινή προσπάθεια των βραζιλιάνικων αρχών που αγόρασαν το εμβόλιο και τον κινέζικο κατασκευαστή του εμβολίου. Είπαν ψέματα γιατί είναι προς το συμφέρον και των δύο μερών να το πράξουν. Οι κυβερνητικές αρχές έπρεπε να καλύψουν για την ανικανότητά τους να δαπανήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ένα κακό προϊόν, ενώ ο κατασκευαστής θέλει να προστατεύσει τα κέρδη του. Η πιθανή αλήθεια είναι ότι το κινεζικό εμβόλιο είναι για όλους τους πρακτικούς σκοπούς άχρηστο και πιθανώς επικίνδυνο λόγω πιθανών παρενεργειών για τις οποίες δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς στο εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο αναπτύχθηκε.

https://www.cnbc.com/2021/01/13/chinas-sinovac-vaccine-reportedly-50point4percent-effective-in-brazilian-trial.html

Λέγοντας, ο Κινέζος κατασκευαστής του άθλιου εμβολίου Sinovac ισχυρίστηκε αρχικά την αποτελεσματικότητα σχεδόν εκατό τοις εκατό. Οι ισχυρισμοί τους ήταν σύμφωνοι με αυτούς των δυτικών κατασκευαστών εμβολίων COVID-19. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι – δεδομένης της μεταλλαγμένης φύσης του ιού SARS-CoV-2 – ότι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν από τις δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες είναι εξίσου άχρηστα με αυτά του κινεζικού αντίστοιχου τους. Έχουμε ήδη δει σαφείς αποδείξεις από τη Νότια Αφρική. Στο προαναφερθέν κομμάτι της Washington Post μαθαίνουμε ότι όταν στη Νότια Αφρική η νέα «παραλλαγή έγινε κυρίαρχη στη χώρα το Νοέμβριο, το εμβόλιο [από την Oxford-AstraZeneca] δεν παρείχε σημαντική προστασία έναντι της ασθένειας…» Οι ερευνητές της Νοτίου Αφρικής εκτίμησαν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου Oxford-AstraZeneca είναι δέκα τοις εκατό.

Μόνο τον Απρίλιο του περασμένου έτους, το CNN ισχυρίστηκε ότι ενάμιση χρόνο για την παραγωγή εμβολίου θα εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια: «Δεκαοχτώ μήνες μπορεί να ακούγονται σαν πολύς καιρός, αλλά σε χρόνια εμβολίων, είναι μια αναλαμπή. Αυτό είναι το μακρύ τέλος του χρονικού διαστήματος της κυβέρνησης Τραμπ για την ανάπτυξη εμβολίου κορωναϊού και ορισμένοι ηγέτες στον τομέα λένε ότι αυτό είναι πολύ γρήγορο – και θα μπορούσε να έρθει σε βάρος της ασφάλειας. » Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες το CNN είπε κάτι που ήταν πραγματικά αληθινό. Το κομμάτι συνεχίζει να αναφέρει πραγματικούς εμπειρογνώμονες στον τομέα, όπως ο Δρ. Peter Hotez, ειδικός για την ανάπτυξη μολυσματικών ασθενειών και εμβολίων στο Baylor College of Medicine, ο οποίος είπε: «Ο Tony Fauci λέει ένα έτος έως 18 μήνες – νομίζω ότι είναι αισιόδοξο. Ίσως αν όλα τα αστέρια ευθυγραμμίζονται, αλλά πιθανώς περισσότερο. «

Ο Δρ Paul Offit, ο συν-εφευρέτης του εμβολίου ροταϊού, είχε αυτό να πει: «Όταν ο Δρ Fauci είπε 12 έως 18 μήνες, νόμιζα ότι ήταν γελοία αισιόδοξος. Και είμαι βέβαιος ότι και εκείνος επίσης. » Η βιασύνη, επομένως, των εμβολίων COVID στην αγορά μετά από μόλις εννέα μήνες ανάπτυξης είναι πέρα από ανεύθυνη. Το να κάνουν αυτό με «εμβόλια» που οι κατασκευαστές τους γνωρίζουν ότι δεν μπορούν τελικά να είναι αποτελεσματικά είναι εντελώς εγκληματικό.

Όντας μέρος του ιδρύματος, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν θα κληθούν και δεν τιμωρηθούν για τα αδικήματά τους. Το πρόσωπό τους (και το επιχειρηματικό τους μοντέλο) θα σωθεί. Τα δεδομένα που δείχνουν την αναποτελεσματικότητα των προϊόντων τους θα τροποποιηθούν και θα εμφανίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη συνέχεια, θα προσφέρουν να επινοήσουν ενισχυτές για διαφορετικές παραλλαγές, οι οποίες θα είναι τόσο αναποτελεσματικές στη διακοπή του COVID-19 όσο ήταν το αρχικό τους εμβόλιο. Αλλά μην το πειράζετε: θα είναι εξαιρετικό για την επιχείρησή τους, καθώς κάθε νέα παραλλαγή αντιπροσωπεύει περισσότερους από επτά δισεκατομμύρια δυνητικούς πελάτες. Οι όμιλοι της Western Pharma είναι γνωστοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες απάτης στο σύστημα και θα εκμεταλλευτούν την απάτη COVID για να βγάλλουν κέρδη τις τσέπες τους με σπουδαίο τρόπο.

https://constantinecannon.com/practice/whistleblower/whistleblower-types/healthcare-fraud/pharmaceutical-fraud/

Ενώ η αποτελεσματικότητα των εμβολίων για την προστασία από το COVID είναι αμφισβητήσιμη στην καλύτερη περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν ήδη προκαλέσει κάποιες σοβαρές παρενέργειες. Μία από αυτές τις παρενέργειες είναι ο θάνατος. Σε ορισμένες χώρες εκατοντάδες ηλικιωμένοι πέθαναν αφού έλαβαν τις δόσεις εμβολίου τους. Αυτή η παρενέργεια έγινε τόσο ενοχλητική που ορισμένες κυβερνήσεις – η Νορβηγία, για παράδειγμα – εξέδωσαν νέες συμβουλές και οδηγίες σχετικά με τους εμβολιασμούς για ηλικιωμένα άτομα. Το έκαναν παρόλο που οι ηλικιωμένοι ήταν αρχικά η πρώτη ομάδα που στοχεύει σε αυτήν τη θεραπεία. Αλλά μάλλον επωφελούμενοι από αυτό, πολλοί ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν από αυτό το πράγμα που τους είπαν ότι θα προστατεύσει τη ζωή τους.

https://www.euroweeklynews.com/2021/01/15/norway-changes-vaccine-guidelines-after-23-deaths/

Δεδομένου ότι δεν ήταν ποτέ δυνατόν να σταματήσει ένας πολύ μεταλλαγμένος ιός με εμβολιασμό – κάτι που ήταν πολύ γνωστό – ολόκληρη η επιχείρηση εμβολίων COVID ήταν απάτη από την αρχή και επικίνδυνη. Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι αυτά τα ψεύτικα εμβόλια που καταβάλλονται από τις αδίστακτες κυβερνήσεις και τις άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες είναι αναποτελεσματικά. Χορηγούμενα με τη σειρά εκατομμυρίων δόσεων την ημέρα, μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε ότι οι πιθανές παρενέργειες αυτών των μη δοκιμασμένων παρασκευασμάτων βιαστικά μαζί από αδίστακτους κερδοσκόπους δεν θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ανθρωπογενή ιατρική καταστροφή στην ιστορία.

Ο Vasko Kohlmayer γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πρώην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία. Είναι συγγραφέας του The West in Crisis: Civilizations and their Death Drives.

https://www.globalresearch.ca

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *