Ο «ΤΟΥΡΚΟΣ» ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

4.67/5 (3)

kyriaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα καταπληκτικό και αποκαλυπτικό άρθρο του ο Τούρκος ερευνητής Harun Yahya, (που για ευνόητους λόγους δεν ζει σήμερα στην Τουρκία), στην ρωσική εφημερίδα Pravda με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Once upon a time there were Christians in the Middle East», δηλαδή, «Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή», περιγράφει με στοιχειά την φρικτή γενοκτονία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια εν μέσω της γενικής αδιαφορίας των Ευρωπαίων πολιτικών, αλλά ακόμα χειροτέρα των ίδιων των θρησκευτικών ηγετών που μόνο για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες ενδιαφέρονται.

Ένας Τούρκος τους βάζει κυριολεκτικά τα ‘γυαλιά»!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Harun Yahya, μόνο μέσα σε ένα χρόνο στην κορύφωση του πολέμου στην Συρία , 2.400 χριστιανικές εκκλησίες κάηκαν και καταστράφηκαν ενώ 7.000 χριστιανοί δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ . Και όλα αυτά μόνο σε ένα χρόνο.

Την δεκαετία του πενήντα οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής ήταν 1,5 εκατομμύριο στο Ιράκ, πάνω από 500.000 στην Τουρκία, περίπου 3 εκατομμύρια στην Συρία και άλλα 3 εκατομμύρια περίπου σε άλλες περιοχές όπως Λίβανος κ.α. Σήμερα δεν έχουν απομείνει ούτε 1.000.000, ενώ οι διωγμοί συνεχίζονται εν μέσω της γενικής παγκόσμιας αδιαφορίας.

Ο Harun Yahya επικαλείται το ίδιο το Κοράνι για να δώσει ένα έρισμα στην γενοκτονία αυτή, καθώς το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τους γεμίζει με μεγάλο μισός σε κάθε τι το άπιστο και είναι το κυριότερο ιδεολογικό εφόδιο για την εξολόθρευση των μη πιστών, ειδικά όταν επικρατούν εμπόλεμες καταστάσεις τότε τα εγκλήματα σε βάρος του μη μουσουλμανικού πληθυσμού αυξάνονται στο έπακρο.

Εμείς φτάνει μόνο να θυμηθούμε την τραγική και φρικτή δολοφονία των δυο χριστιανών μητροπολιτών από τους Τζιχαντιστές, από τους οποίους ο ένας, ο Μητροπολίτης Χαλεπιού Παύλος, ήταν πολύ γνωστός στους Θεσσαλονικείς όταν σπούδαζε στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

mhtropoliths

Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη του και την ίδια ώρα ο Αρχιεπίσκοπος δεν διστάζει να εμφανίζεται σε κανάλια κοντά στους μουσουλμάνους που δεν αποκλείεται ανάμεσα τους να βρίσκονται και κάποιοι δολοφόνοι του.

foto

Το χριστιανικό δράμα της Μέσης Ανατολής είναι και το δικό τους Αίσχος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 6 Απρ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *