Η ΜΑΣΚΑ ΗΤΑΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η μάσκα είναι ένα απόκρυφο σύμβολο. Ήταν επίσης το σύμβολο των Ρώσων επαναστατών.

Με το πρόσχημα της πανδημίας, οι άνθρωποι υιοθετούν ακούσια αυτό το σύμβολο;

Είναι αυτό το μέρος της εισαγωγής της ανθρωπότητας στην λατρεία των Καμπαλιστών; Έχουν ένα ρεκόρ για την εισαγωγή ανθρώπων σε αποκρυφιστικά σύμβολα με πρόσχημα. Το σημάδι χέρι Baphomet
μεταβιβάζεται ως «σ ‘αγαπώ» και το Τέξας Longhorns » γαντζώστε τους κέρατα.» Το διαβόητο σύμβολο για το «OK» είναι το Eye of Horus και το πρώτο χτύπημα είναι όλα μασονικά κυκλώματα που αγγίζουν τα δαχτυλίδια.

Fire in the Minds of Men: Απόσπασμα από τη σελίδα 413-414

[Οι Φρουροί του Τσάρου] συνέχισαν να αμφισβητούνται — όπως στις πρωτόγονες κοινωνίες – από τη δύναμη της μάσκας. Η μάσκα έδωσε στον απλό άνθρωπο μια νέα ταυτότητα. Μια ανωνυμία που έφερε τον φόβο και την αβεβαιότητα • μια παμπ «εικόνα» που ήταν τρομακτική, αλλά φοβερή και μεγαλύτερη από τη ζωή. Σε αντίθεση με τις στολές εξουσίας που – όσο κι αν είναι καταπιεστικές – τουλάχιστον καθόριζαν σαφείς ρόλους, η νέα επαναστατική μάσκα κατέστρεψε όλους τους δεσμούς με την οικεία και την προβλέψιμη, όλη την πίστη και την υπευθυνότητα προς την κανονική ανθρώπινη κοινωνία.

Η μάσκα ήταν μέρος του εξοπλισμού του επαγγελματία επαναστάτη στη Ρωσία ήδη από τη δεκαετία του 1860. Η Κόλαση είχε κηρύξει την ανάγκη παραμόρφωσης του προσώπου πριν δολοφονήσει έναν αντίπαλο … μια τρομοκρατική ομάδα του 1886 που ονομάζεται «οι χορευτές» κάλυψε ακόμη και τις βόμβες τους μεταμφιέζοντάς τις ως λεξικά.
Αφού ο Σάσα Ουλιάνοφ [μεγαλύτερος αδερφός του Λένιν, κρεμασμένος το 1887 σε ηλικία 21 ετών] και η φατρία του συντρίφθηκε το 1887, δεν μπόρεσε να φορεθεί μάσκα στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αγίας Πετρούπολης ή της Μόσχας, όπου οι αστυνομικοί έλεγχοι κατέστησαν σχεδόν αδύνατη την τρομοκρατική οργάνωση …

Μέχρι το [1905] η μάσκα … είχε δημιουργήσει δεσμούς με τη ριζοσπαστική υποκαλλιέργεια μαθητών στην Αγία Πετρούπολη μέσω του μικρότερου αδερφού του Ulyanov, Λένιν. Το μπολσεβίκικο κόμμα του ήταν βαθιά ριζωμένο στην ξεκάθαρα ρωσική επαναστατική παράδοση και αντιπροσώπευε όπως θα δούμε, όχι τόσο «κόμμα νέου τύπου» όσο ο τελικός σχηματισμός του κόμματος που είχε ονειρευτεί ο αδερφός του.

Πίσω από τη νέα μάσκα του μαρξισμού υπήρχε η παλιά φιγούρα ενός επαναστατικού διανοούμενου που καθιερώνει πολιτική εξουσία μέσω της παρακίνησης του επιστημονισμού και του λαϊκισμού και τις τακτικές της τρομοκρατίας.
Ο Μπιλίνγκτον φαίνεται να παραβλέπει ότι ο κομμουνισμός ήταν εντελώς Καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός και Σατανισμός. Παρ ‘όλα αυτά, ο συμβολισμός της μάσκας είναι χρήσιμος σήμερα στο πλαίσιο της κομμουνιστικής ανατροπής της κοινωνίας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *