Η μακροθυμία του Κυρίου φτάνει στο τέλος της, μπήκαμε στην τελική ευθεία …(βιντεο)

4.89/5 (9)

Η εκπομπή “Για ποιόν χτυπά η καμπάνα” εκτάκτως με τον Ηλία Καλλιώρα – 27.8.2020 – Τι λένε γέροντες ασκητές για τα επερχόμενα αλλά και για τον κορωναϊό. – Ο πόλεμος είναι προσχεδιασμένος. Ο Ερντογάν είναι ένα πιόνι των Σιωνιστών. Δεν θέλει συνεκμετάλλευση, θέλει πόλεμο. – Πρώτη φορά υπάρχει “συγχορδία” από τα Τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Προετοιμάζουν τον Τουρκικό λαό. Ετοιμάζουν τον πόλεμο, με δηλώσεις υπουργών, συμβούλων αλλά και πρώην συμβούλων του Ερντογάν. – Πέντε ημέρες, πέντε πόλεις, είπε ο γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης. Αυτές τις ημέρες δεν θα βγείτε από τα σπίτια σας ούτε για νερό, είπε, αναφερόμενος σε εξέγερση … – Σήμερα μου το επιβεβαίωσαν δύο ασκητές ότι θα επαναστατήσουν οι Έλληνες, θα ξεσηκωθούν και θα έχουμε πολύ μεγάλα έκτροπα και … μέσα στη Βουλή. Σήμερα μου περιέγραψαν και … “κάποιες εικόνες” μέσα από την Βουλή, αλλά δεν θα τις πω, θα τις δείτε όταν έρθει η ώρα! – Είναι βέβαιο ότι θα έρθει πείνα για περίοδο 6 – 7 μηνών. – Ο σεισμός θα γίνει και θα είναι μεγάλος. Ο π. Παναγιώτης των Αγράφων “έβλεπε να κουνιέται” η περιοχή της Αταλάντης, η Κρήτη και η Κωνσταντινούπουλη. Περισσότερα … δεν έχω ευλογία να σας πω … – Ο Πάπας της Ρώμης προσκυνά τον Εωσφόρο. Μέσα στο Βατικανό δεν υπάρχει ούτε μία εικόνα της Παναγίας. Δεν τα βλέπετε αγαπητοί μου Ιεράρχες; Με αυτόν συμπροσεύχεσθε; – Μεγάλο μέρος της εκπομπής είναι αφιερωμένο σε απαντήσεις πολλών επίκαιρων ερωτημάτων των ακροατών. Πηγή: «Stilos Orthodoxias»

λίγο πριν το τέλος τους …

λίγο πριν το τέλος ….

Ημέρες κρίσεως…

…και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε : -Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά…
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν. (Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998,Άγιον Όρος).

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *