Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ …GAY!!!

4.6/5 (10)

Επιτέλους βρήκαμε τον τρόπο για να αναπτυχτεί η ελληνική οικονομία και να βγούμε από τα μνημόνια. Ο τρόπος αυτός έχει μια ονομασία… : GAY!

Όπως αναφέρεται σε παγκόσμιο κέντρο τουρισμού Gay αναδεικνύεται η χώρα μας : Το Gay Star News, το πλέον σημαντικό gay Μέσο Ενημέρωση στο Ην. Βασίλειο, με περισσότερους από 1.000.000 μηνιαίους επισκέπτες, προτείνει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για διακοπές τον Σεπτέμβριο. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της διεθνούς εκστρατείας του Travel by Interest, ‘September in Greece’.
Σε συνεργασία με τους συντάκτες του Gay Star News, οι εμπειρογνώμονες του ξενοδοχείου Travel by Interest Hotel έχουν επιλέξει 10 ιδανικούς προορισμούς για Gay Holidays το Σεπτέμβριο.

Μεταξύ άλλων περιλήφθηκαν απροσδόκητοι προορισμοί όπως η Αλόννησος και η Φολέγανδρος, καθώς και η χερσόνησος της Χαλκιδικής στη Βόρεια Ελλάδα. Εξάλλου, η ομάδα Travel by Interest προσπαθεί πάντα να παρουσιάσει νέους προορισμούς, για να ικανοποιήσει το μεγάλο αριθμό επαναλαμβανόμενων ομοφυλόφιλων επισκεπτών στην Ελλάδα, που είναι πάντα πρόθυμοι να ανακαλύψουν νέες και εναλλακτικές τοποθεσίες για να περάσουν τις διακοπές τους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης κορυφαίους προορισμούς, όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη και, όπως αναμενόταν, η εκστρατεία περιλαμβάνει και το νησί της Μυκόνου, έναν από τους πιο δημοφιλείς gay προορισμούς στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, η επιλογή 10 ειδικών ξενοδοχείων για ομοφυλόφιλα ζευγάρια, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και υποστηρίζει ακόμη περισσότερο την κατεύθυνση της Ελλάδας προς αυτή τη δυναμική αγορά. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Σ. Μόραντη, συνιδρυτή του Travel by Interest, οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν καλωσορίσει θερμά τους ομοφυλόφιλους και είναι περήφανοι που συμπεριλαμβάνονται στους πιο ανοιχτόμυαλους και σύγχρονους επαγγελματίες της φιλοξενίας στον κόσμο. Μεταξύ των ιδιοκτησιών, βλέπουμε ξενοδοχεία, όπως το Carpe Diem Boutique Hotel στη Σαντορίνη, το εναλλακτικό Colors Urban Hotel στη Θεσσαλονίκη και το νέο και πολυτελές Domes Noruz στα Χανιά της Κρήτης.

Η πρωτοβουλία Gay September in Greece θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, με μια δυναμική διαδικτυακή εκστρατεία.
Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για gay τουρίστες:
Κρήτη
Φολέγανδρος
Μύκονος
Αθήνα
Χαλκιδική
Ρόδος
Αλόννησος
Πελοπόννησος
Θήρα
Θεσσαλονίκη
Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για gay τουρίστες:
Carpe Diem – Σαντορίνη
Althea Suites – Αλόννησος
Eagles Palace – Χαλκιδική
Colors Urban – Θεσσαλονίκη
Anemi Hotel – Φολέγανδρος
Domes Noruz – Χανιά, Κρήτη
Electra Metropolis – Αθήνα
Esperos Blue Village & Spa – Ρόδος
Kontokali Bay – Κέρκυρα
CHC Athina Palace – Ηράκλειο Κρήτης

Χαρείτε Νεοέλληνες!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *