Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίνει οδηγίες προς… “επισκέπτες οίκων ανοχής’, ούσα σε ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Και ένα βίντεο “φωτιά”…

5/5 (3)

Νέες εξωφρενικές κυβερνητικές απαγορεύσεις:

Στους οίκους ανοχής οι πελάτες πρέπει να… «τελειώνουν» σε 15’!

Σε πλήρη παράνοια βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίνοντας μέσω ΕΟΔΥ, οδηγίες ψυχασθένειας στους … οίκους ανοχής… και φυσικά, αναφέρεται στους νόμιμους οίκους ανοχής, “ξεχνώντας” τους αμέτρητους “μη νόμιμους”, αλλά και τα… “πεζοδρόμια”… εκεί, μάλλον δεν κολλάει ο … “κορονοϊός”…

Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη… (στα 15′ και 2΄΄, κολλάει…)

Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)… (αλλά το “πήντημα”, πήντημα”… αυτό, δεν είναι φυσική επαφή…)

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων… (πήδημα δι αποστάσεως αντιβραχίου, πώς θα γίνει, βρε βούρλα;;; “Άλογο” ή “γαϊδούρι”, θα είναι ο πελάτης;;;

Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. (Δεν ήξερα πως υπάρχουν και στραβοκατσάβιδα – πένσες – γαλλικά κλειδιά κλπ. μιας χρήσης… στα μπορντέλα )

Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή… (με τα μετρητά, ο κορονοϊός, κολλάει… αφήστε που Τράπεζες και υπάλληλοι τραπεζών, θα γνωρίζουν πότε “πηδήξατε” και ποιά..)

Αυτό, δεν λέγεται πλέον ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ…δεν υπάρχει λέξη στην ψυχιατρική που να ανταποκρίνεται σ’ αυτό που εξέδωσε η κυβέρνηση του Μητσοτάκουλα…

Προτείνω καλού κακού, ν’ ακούσετε το βίντεο εδώ, προτού πάτε σε… οίκο ανοχής…

Υ.Γ. Να υποθέσω πως ο Κυριάκος, ο … ΕΟΔΥ, ο Τσιόδρας, ο Σύψας και τ’ άλλα παιντιά, θα ελέγχουν αυτοπροσώπως, την τήρηση των … οδηγιών;;;

Το ότι η κυβέρνηση θα έβαζε και χρονικό όριο στην ερωτική συνεύρεση των πολιτών στους οίκους ανοχής για να επιτρέψει την επαναλειτουργία τους ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά διηγήματα πολιτικής φαντασίας.

Και να ήταν μόνο αυτό;

Η συνεύρεση θα γίνεται υποχρεωτικά με μάσκες (!) (εδώ παίζουν και λίγο kinky καταστάσεις) ενώ θα κρατούνται και τα στοιχεία του πελάτη και το τηλέφωνό του για να προστατευθούν… από τον κορωνοϊό!

Παράλληλα τα παράθυρα θα είναι ανοικτά ίσως για να κάνουν “μάτι” και οι γείτονες! Άγνωστο εάν ο πελάτης θα μαστιγώνεται και στο τέλος μαζί με το πρόστιμο εάν παραβαίνει τους κανόνες…

Όχι δεν πρόκειται για ευθυμογράφημα, αλλά για τα μέτρα του… ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής.

Έτσι τα νέα μέτρα  λειτουργίας τους αναμένεται να δημιουργήσουν «πονοκέφαλο» σε πολλούς, εκτός του ότι οι υπηρεσίες θα έχουν πλέον αυστηρό χρονικό όριο, αλλά και τ’ ότι η χρήση μάσκας θα κάνει λίγο πιο άβολες τις ερωτικές επαφές, οι πελάτες θα πρέπει να δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. 

Αύριο, λοιπόν, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ανοίγουν ξανά τις… πύλες τους, αλλά με μέτρα πρωτοφανή και αυστηρά.

Το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας προβλέπει μεταξύ άλλων: 

 • παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά,
 • χρήση μάσκας από τους πελάτες και τους εργαζόμενους,
 • αλλά και ανοιχτά παράθυρα

Επίσης, επιβεβαιώνεται ο κανόνας που θα κόψει… πελατεία, που είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής

 • Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη.
 • Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
 • Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
 • Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
 • Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
 • Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
 • Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
 • Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου, προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
 • Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
 • Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή. 

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *