Η κρυφή ατζέντα της Ελίτ……(Βίντεο)Σέ λίγο ή Έλλάδα άπλά δέν θά ύπάρχει….!!! ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

4.2/5 (5)

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…..

Η αγγλική έκδοση του αρχικά γαλλικού κειμένου, έχει ως εξής:…


«Ξυπνήστε, καταρραμένοι από αυτήν τη γη, που εξακολουθούν να αναγκάζονται να λιμοκτονούν!(…)


Στρατός σκλάβων, ξύπνα! (…)Λαοί, ακούστε τα σήματα!Στην τελική μάχη!Δεν υπάρχει υπέρτατο ον, ούτε Θεός, ούτε αυτοκράτορας ή βήμα για να μας σώσει.


Για να μας βγάλει από τη δυστυχία μας, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας».


Αυτή η έκκληση έγινε προς το διεθνές εργατικό κίνημα μετά τη βίαιη καταστολή της Παρισινής Κομμούνας τον Μάιο του 1871.


Δεν έγινε στην κυρίαρχη «Ελίτ» των εκμεταλλευτών και των καταπιεστών.


Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτή η λεγόμενη ελίτ που φαίνεται να χτυπάει στην τελευταία μάχη σήμερα, καθώς επιδιώκει να μειώσει τον πληθυσμό (ερήμωση) μέσω ενός υποχρεωτικού «μαζικού προστατευτικού εμβολιασμού».


Η παθογόνος ή ακόμη και θανατηφόρος σύνθεση αυτού του εμβολίου, το οποίο περιέχει επίσης Nano-chips για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, έχει ασφαλώς ήδη παρασκευαστεί στα μυστικά εργαστήρια του κόσμου.


Ακόμη και η ενεργή ευθνασία ηλικιωμένων και ασθενών συνανθρώπων μέσω ισχυρών υπνωτικών χαπιών και οπιούχων έχει ήδη θέσει αυτές τις σκοτεινές μορφές στο δρόμο τους.


Ομοίως, μια παγκόσμια αναδιανομή του γενικού πλούτου από τα κάτω προς τα πάνω, από τους φτωχούς έως τους υπέρ-πλούσιους.


Πρέπει εμείς οι πολίτες αυτού του κόσμου, να θυμόμαστε αυτά τα σχέδια της «πυραμίδας».


Δύο από αυτούς τους «παγκόσμιους πολίτες» που εμπλέκονται σε τέτοια απαίσια σχέδια, είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Χένρι Κίσινγκερ και ο πλούσιος επιχειρηματίας και προστάτης των τεχνών, Μπιλ Γκέιτς.


Πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, ο Κίσινγκερ ήταν υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και συγγραφέας του «Εθνικού Μνημονίου Στρατηγικής Ασφάλειας 200 (NSSM 200).


«Σύμφωνα με το μνημόνιο, ο πληθυσμός θα πρέπει να είναι «η υψηλότερη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου», (…) επειδή «η οικονομία των ΗΠΑ χρειάζεται μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες πρώτων υλών από το εξωτερικό, ειδικά από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες« (Egget, W. (2003).


Η προγραμματισμένη επιδημία AIDS-SARS και στρατιωτική γενετική έρευνα. Μόναχο σελ.64).


Σε ένα κομμάτι γνωμοδότησης για το Wall Street Journal», ο Κίσινγκερ ζήτησε: «Ένα πρώτο βήμα για την ανάπτυξη νέων τεχνικών και τεχνολογιών για τον έλεγχο των λοιμώξεων και κατάλληλων εμβολίων για μεγάλους πληθυσμούς». (…)


Σε ένα δεύτερο βήμα, το επίκεντρο πρέπει τώρα να είναι η «επούλωση των πληγών της παγκόσμιας οικονομίας». (αναφέρεται στο RT Deutsch https://de.rt.com/25kn).


Επομένως, οι πολίτες του κόσμου πρέπει – είτε θέλουν, είτε όχι – να εμβολιαστούν και επιπλέον, θα πρέπει να ελεγχθεί εάν έχουν συμμορφωθεί με αυτή την υποχρεώση εμβολιασμού.


Ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Kissinger, αναφέρεται επίσης ως εγκληματίας πολέμου, επειδή ως αρχιτέκτονας της επιθετικότητας των ΗΠΑ εναντίον του Βιετνάμ και άλλων μυστικών επιχειρήσεων της CIA, είναι υπεύθυνος για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.


Ο Κίσινγκερ και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, φαίνεται να συμφωνούν στο ζήτημα του «εμβολιασμού μαζικής προστασίας».


Στις 31 Μαρτίου 2020, η «Washington Post», δημοσίευσε ένα άρθρο γνωμοδότησης του Γκέιτς στο οποίο περιγράφει το όραμά του για εμβολιασμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο:


«Για να τερματιστεί η ασθένεια, θα χρειαζόμαστε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο.


Εάν κάνουμε τα πάντα σωστά, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σε λιγότερο από 18 μήνες – για το γρηγορότερο που έχει αναπτυχθεί ποτέ ένα εμβόλιο.


Αλλά η δημιουργία εμβολίου είναι μόνο η μισή μάχη.Για να προστατεύσουμε τους Αμερικανούς και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να κατασκευάσουμε δισεκατομμύρια δόσεις.


(Χωρίς εμβόλιο, οι αναπτυσσόμενες χώρες διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από τις πλούσιες, επειδή είναι ακόμη πιο δύσκολο για αυτούς να κάνουν φυσική απόσταση και διακοπή λειτουργίας).


Μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα χτίζοντας τις εγκαταστάσεις όπου θα γίνουν αυτά τα εμβόλια.


Επειδή πολλοί από τους κορυφαίους υποψηφίους δημιουργούνται με μοναδικό εξοπλισμό, θα πρέπει να χτίσουμε εγκαταστάσεις για καθέναν από αυτούς, γνωρίζοντας ότι ορισμένοι δεν θα συνηθίσουν.


Οι ιδιωτικές εταιρείες δεν μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον κίνδυνο, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί.


Είναι ένα υπέροχο σημάδι ότι η διοίκηση έκανε συμφωνίες αυτή την εβδομάδα με τουλάχιστον δύο εταιρείες για να προετοιμαστούν για την παρασκευή εμβολίων.


Ελπίζω να ακολουθήσουν περισσότερες προσφορές.Το 2015, παρότρυνα τους παγκόσμιους ηγέτες σε μια συζήτηση TED να προετοιμαστούν για μια πανδημία με τον ίδιο τρόπο που προετοιμάζονται για τον πόλεμο – εκτελώντας προσομοιώσεις για να βρουν τις ρωγμές στο σύστημα.


Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τις σωστές αποφάσεις τώρα, με γνώμονα την επιστήμη, τα δεδομένα και την εμπειρία των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, μπορούμε να σώσουμε ζωές και να επαναφέρουμε τη χώρα στη «δουλειά».


Στο σχέδιο της Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης, το πρόγραμμα εμβολιασμού πάει χέρι με χέρι, με τον στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΜΑΖΗΣ.. Σέ λίγο ή Έλλάδα άπλά δέν θά ύπάρχει….!!!

==π.Δ… ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ!!!! ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…… Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ – Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ – Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ….

Η ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

ΕΔΩ ΚΑΒΑΛΑ !!

==π.Δ… ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και…Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση.!!

==π.Δ… ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Σάλος με πρόβλεψη του νέου Ποινικού Κώδικα…

Τωρα ειναι η ευκαιρια τους…

Αποφασιζουν και διτασσουν…

Κι ετσι…

Ερωτηματικά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατάργηση της διάταξης περί κατάχρησης πληρεξουσιότητας στον νέο Ποινικό Κώδικα.

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, καταργείται το άρθρο 151, το οποίο τιμωρούσε -σε περίπτωση εθνικής βλάβης- με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο περί «Κατάχρησης πληρεξουσιότητας» του 1951, το οποίο βαίνει προς κατάργηση.

Το εν λόγω άρθρο έχει έρθει στο προσκήνιο και στο παρελθόν από αντιπολιτευόμενους βουλευτές, αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του Γιάνη Βαρουφάκη το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το άρθρο 151 «είναι ένα άρθρο, που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο νομοσχέδιο, λέγοντας πως η δημόσια διαβούλευση είναι ουσιαστική και πως θα κληθούν οι τομεάρχες Δικαιοσύνης των άλλων κομμάτων για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!


Τό είδα>>> ΕΔΩ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!

Ενώ η αλήθεια είναι ότι φέτος ο τουρισμός θα βουλιάξει, η χούντα βάζει τα όργανά της να καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό.

Διαβάζουμε, λοιπόν, θριαμβευτικά δημοσιεύματα τύπου «Πυρετώδεις ετοιμασίες στα νησιά για να υποδεχθούν ξανά καραβιές ταξιδιωτών», «Οι Financial Times αποθεώνουν Ελλάδα: «Ανοίγει για διακοπές – Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για διαμονή».

Και βέβαια, είναι σίγουρο πως οι θριαμβολογούντες θα διαψευστούν οικτρά. Γιατί πουλάνε παραμύθι στον κοσμάκη; Διότι η χούντα θέλει να τη βγάλει καθαρή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και να συνειδητοποιήσει –αναπόφευκτα- ο λαός την ολοκληρωτική καταστροφή τον Σεπτέμβρη! Είτε για να κάνει εκλογές τον Ιούλιο, είτε για να κερδίσει πολιτικό χρόνο, πριν την πάρει ο λαός με τις πέτρες!   

Σε κάθε περίπτωση, το φθινόπωρο θα είναι μαύρο κι άραχνο, κι αυτό που φοβάται η χούντα δεν πρόκειται να το αποφύγει!

ethnikismos.net

Σ η μ α δ ι α κ ό…

Ἔ, ναί, πῶς ἀλλιῶς θά μποροῦσε νά χαρακτηρίσῃ κανείς τό γεγονός πώς ἕνας Μητσοτάκης, ὡς πρωθυπουργός τῆς Ἑλλάδος, ἀνεγνώρισε ἐπισήμως τό Ἰσραήλ, 42 χρόνια μετά τήν ἀνακήρυξίν του ὡς κράτους (14 Μαΐου 1948) καί ἕνας ἄλλος Μητσοτάκης καί πάλιν ὡς πρωθυπουργός ἔρχεται νά ἑορτάσῃ τήν 30ετία αὐτῆς τῆς ἀναγνωρίσεως ἐπισήμως καί μετά κοινῶν δηλώσεων ἕως καί τοῦ ἀνωτάτου ἄρχοντος τῆς χώρας ! 
(Κοινή δήλωση των Προέδρων Ελλάδος και Ισραήλ για την 30η επέτειο ελληνο-ισραηλινών σχέσεων)

Ἦταν ἡ «θεμελίωσις» τῶν ἐλληνο-ἰσραηλινῶν σχέσεων, ἐκείνη ἡ ἀναγνώρισις καί εἶναι ἡ ἀπόδειξις αὐτῆς τῆς θεμελιώσεως ἡ 30ετία πού πέρασε ἤ μήπως κάτι ἀκόμη περισσότερο;
Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη διαδικασία οικοδόμησης διαύλων με το κράτος του Ισραήλ ήταν, αν μη τι άλλο, καταλυτικός
Επι των ημερών του, δε, αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά από την Ελλάδα το Ισραήλ και de jure, όχι απλώς de facto *. 
Μέχρι την ανάδειξη του Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία και ειδικά επί ημερών Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάδα διατηρούσε αγαστές σχέσεις με μια σειρά αραβικών κρατών, αλλά και με την Παλαιστίνη, με την προσωπική σχέση Παπανδρέου-Αραφάτ να είναι γνωστή τοις πάσι. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όμως, ήδη από την επίσκεψή του στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 1988, όταν ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε δεσμευθεί για την προώθηση της αναγνώρισης του Ισραήλ…

…Ο Μητσοτάκης, όμως, έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στις επαφές του στο Ισραήλ το ’88. 
Κάπως έτσι, περίπου ενάμιση μήνα αφού έχει αναλάβει και τυπικά την πρωθυπουργία τον Απρίλιο του 1990, στις 21/5/1990, γίνεται επισήμως πράξη η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ από την ελληνική κυβέρνηση. Υπουργός Εξωτερικών ήταν τότε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ για την ελληνική πλευρά υπέγραφε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Παναγιώτης Οικονόμου, με τη διαδικασία να λαμβάνει χώρα εκτός των δύο κρατών, στις Βρυξέλλες.

Πρωθυπουργοί Ἑλλάδος-Ἰσραήλ : Κων/νος Μητσοτάκης-Σιμόν Πέρες …δύο χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε το Ισραήλ, όντας δε και υπουργός Εξωτερικών…

Ἐννοεῖται πώς ἐπεσκέφθη καί τό μνημεῖο Ὁλοκαυτώματος  (Yad Vashem)

(Ἀπό :Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θεμελίωνε τις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις. -Καί οἱ φωτό ἀπό τό ἴδιο θέμα)
*  Η λατινική φράση de jure (από τις λατινικές λέξεις de (από) και jus-juris, της 3ης κλίσης, ουδέτερο, αφαιρετική jure (νόμος, δίκαιο), ελληνική προφορά «ντε γιούρε») σημαίνει «εκ του νόμου» ή «εκ του δικαίου»
Στην νομοθεσία, συχνά σημαίνει «αυτό που επιβάλλεται από το δίκαιο ή το νόμο ή γενικά το ηθικά ορθό».(ἐδῶ)
 Η λατινική φράση de facto (ντε φάκτο, εκ των de (από) και factum (γεγονός, πράξη) σημαίνει «εκ των γεγονότων» ή «εκ των πραγμάτων». Στην νομοθεσία, συχνά σημαίνει «αυτό που εφαρμόζεται πρακτικά αλλά που δεν επιβάλλεται από τον νόμο», ή «μια πράξη ή μια πραγματικότητα όχι επίσημα κατοχυρωμένη»(ἐδῶ)
Πού σημαίνει πώς ἀνεγνώρισε τό κράτος τοῦ Ἰσραήλ ὡς ἐκ τοῦ Νόμου, τοῦ Δικαίου ὅφειλε νά κάνῃ.
Γιατί, βλέπετε, ἡ πρώτη του …ὑποχρέωσις,τό πρῶτο του μέλημα ὡς πρωθυπουργοῦ τῆς Ἑλλάδος (εἴπαμε, μετά ἀπό 1,5 μῆνα ἀπό τῆς ἀναλήψεως τῆς πρωθυπουργίας τό ἐκαμε) ἦταν αὐτό, ἀπαραιτήτως, διότι πῶς ἀλλιῶς θά ἀποδείκνυε πόσο …πιστός εἶναι; 
Καί αὐτή του ἡ πίστις ἔλαβε καί τίς ἀνάλογες …τιμές :

ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται σήμερα στο Ισραήλ, όπου θα συναντήσει και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε μια συγκυρία οικοδόμησης διεθνών συμμαχιών για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ίσως πιο σημαντική, όμως, από τη συνάντηση με τον κ. Νετανιάχου θα είναι η παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση του  Global Forum τοῦ 
AJC στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να τιμηθεί η προσφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.
Δύο χρόνια πρό τῆς πρωθυπουργίας του,ὁ πατήρ Μητσοτάκης ἐπισκέπτεται τό Ἰσραήλ καί ὑπόσχεται ἀναγνώρισιν Ὀκτώβριος 1988). 
Δύο χρόνια πρό τῆς πρωθυπουργίας του, ὁ υἱός Μητσοτάκης ἐπισκέπτεται τό Ἰσραήλ ( Ἰούνιος 2018).  Τί ὑποσχέθηκε ἄρα γε ὁ υἱός ;

Remembering Heroic Friends of Israel: Konstantinos Mitsotakis ( Ἐνθύμησις τῶν ἡρωϊκῶν φίλων τοῦ Ἰσραήλ : Κωνσταντῖνος Μητσοτάκης

Την ανάγκη να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση των φαινομένων της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού που πλέον είναι μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Global Forum το οποίο τίμησε την σημαντική προσφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος- Ισραήλ.(ἐδῶ)
Ἔ δέν θά ἀναλάμβανε καί αὐτός κάποιο …χρέος ; Καί τί χρέος ! 
ξενοφοβίανατιβισμός ( ἐντοπιότητα),ῥατσισμός = ἰσλαμοποίησιν Ἑλλάδος

Ἔτσι εἶναι. 
Καί ὅλα τά ἄλλα ἔρχονται τόσο …φυσιολογικῶς, καθότι εἴπαμε …χρέος εἶναι αὐτό !
Καί πάνω ἀπ᾿ὅλα ἡ προστασία τῶν …περιουσίων ! 
Τό ὑπέρτατο χρέος !
Ὅλοι,πιστοί στό …χρέος τους …!

..Αθήνα και Ιερουσαλήμ, δύο πρωτεύουσες, δύο πόλεις με ιστορική κληρονομιά που καθόρισε τον χαρακτήρα του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, ένωσαν δυνάμεις και καταβάλλουν κοινές προσπάθειες για την διασφάλιση της σταθερότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών της Ανατολική Μεσογείου.
Οι Ισραηλινοί ακούν και τραγουδούν  ελληνικά τραγούδιαοι Έλληνες υποδέχονται τους Ισραηλινούς επισκέπτες με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, αυτή είναι η εικόνα δύο λαών που σφυρηλατούν τις σχέσεις τους…  
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Ελλάδα και το Ισραήλ για την ισχυρή βούλησή τους να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τους δεσμούς φιλίας και ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια που θα φέρει ακόμη πιο κοντά τους λαούς των δύο κρατών
(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ 30η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
Ἀκόμη πιό κοντά; 
Ἔ,πόσο πιό κοντά; 
Σημαδιακό,  λέμεεε…! 
Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/2020/05/blog-post_44.html

www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Εξαιρετικό το άρθρο σας αλλά μετά λύπης μου θέλω να πω ότι ο λαός μας , οι Έλληνες , ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για την Πατρίδα μας .
    Απόδειξη είναι ότι με τη πρώτη άρση του lockdown έτρεξαν όλοι στις παραλίες και στα μπαράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *