Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΟΜΟ SB145 ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ(Βίντεο)

2/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι νομοθέτες της Καλιφόρνιας ψήφισαν το νομοσχέδιο SB145 τη Δευτέρα που θα μείωνε τις ποινές για ενήλικες που έχουν σεξουαλικό ή πρωκτικό σεξ με ένα «πρόθυμο» ανήλικο παιδί εάν ο σεξουαλικός δράστης είναι εντός δέκα ετών από την ηλικία του θύματος. Ονομάστε το νομοσχέδιο για την προστασία των παιδόφιλων, γιατί αυτό είναι.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, βλέποντας την τάση, θα έπρεπε να μετονομαστεί το κίνημα LGBTQ σε LGBTQP, «P» για το Pedophile Movement(κίνηση παιδόφιλων), επειδή όλες οι ενδείξεις μου έλεγαν ότι ήταν η κατεύθυνση στην οποία πήγαιναν τα πράγματα.
Πρόσφατα, ο ειρωνικά ονομαζόμενος Scott Wiener, υπέρ του LGBTQ + Democrat, απέδειξε σωστό τον προηγούμενο ισχυρισμό. Το SB145 μετακινεί την πολιτεία της Καλιφόρνια ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά στη νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

Γιατί αυτός ο ομοφυλόφιλος ενδιαφέρεται να αποποινικοποιήσει το σεξ με νεαρά αγόρια;
Προφανώς, η Καλιφόρνια, ακόμη και τόσο διεφθαρμένη και ηθική όσο είναι αυτή τη στιγμή, δεν είναι σε θέση να εγκρίνει ένα πλήρες νομοσχέδιο που επιτρέπει στην παιδεραστία και τους παιδεραστές να προστατεύονται.
Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει σταδιακά, το SB145 είναι ένα από αυτά τα στάδια και αντιπροσωπεύει μια μετατόπιση παραδείγματος προς τη νομιμοποίηση της σοδομίας με τα παιδιά, η οποία φυσικά ήταν πάντα ο στόχος.

Εάν ο Μπάιντεν και ο Χάρις κερδίσουν τον Νοέμβριο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η παιδεραστία θα γίνει νόμιμη σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και ότι το LGBTQ + θα προσθέσει το P για παιδεραστία στην ομπρέλα τους, και νωρίτερα παρά αργότερα.
Ο Scott Wiener λέει ότι θέλει απλώς να «μεταχειρίζεται όλους ισότιμα», και για αυτό λέω ένα ηχηρό «ΟΧΙ!», Οι παιδεραστές δεν είναι ίσοι βάσει του νόμου, δεν θα πρέπει ποτέ να γίνει προστατευμένη κατηγορία. Η παιδεραστία είναι ένα αηδιαστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και δεν πρέπει ποτέ να νομιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Τα σχολεία σε όλες τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο ήδη «διδάσκουν» (δηλ. Ενδοκεντρωτική και σεξουαλικοποιώντας) παιδεραστία στα παιδιά.

Το νομοθετικό σώμα της Καλιφόρνιας εγκρίνει νομοσχέδιο για τη μείωση των ποινών για προφορικό, πρωκτικό σεξ με παιδιά
ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ BREITBART: Σύμφωνα με το SB 145, η νομοθεσία «θα απαλλάσσει από την υποχρεωτική εγγραφή» ως σεξουαλικό δράστη «πρόσωπο που καταδικάζεται για ορισμένα αδικήματα που αφορούν ανήλικους εάν το άτομο δεν είναι άνω των 10 ετών από τον ανήλικο και εάν αυτό το αδίκημα είναι το μόνο ένα που απαιτεί από το άτομο να εγγραφεί. «
Το μέτρο θα επέτρεπε σε έναν δικαστή να αποφασίσει εάν ένας ενήλικος που κάνει σεξουαλικό ή πρωκτικό σεξ με ένα παιδί πρέπει να εγγραφεί ως σεξουαλικός δράστης εάν το άτομο αυτό είναι εντός δέκα ετών από την ηλικία του θύματος.

Τον Ιανουάριο του 2019, ο εξεταστής του Σαν Φρανσίσκο ανέφερε την εισαγωγή του νομοσχεδίου από τον κρατικό γερουσιαστή Scott Wiener (D), ο οποίος ισχυρίστηκε τον ισχύοντα νόμο, ο οποίος αναφέρει το στοματικό και πρωκτικό σεξ μεταξύ ενός ενήλικα εντός δέκα ετών από την «πρόθυμη» «Ανήλικος [πώς μπορεί ένα παιδί να είναι πρόθυμο να κάνει σεξ με έναν ενήλικα;] απαιτεί από τον ενήλικα να εγγραφεί ως σεξουαλικός δράστης, κάνει διακρίσεις εις βάρος ατόμων ΛΟΑΤ.
Επί του παρόντος στην Καλιφόρνια, οι δικαστές μπορούν να αποφασίσουν εάν οι ενήλικες που έχουν «κολπική επαφή με πέος» με ανηλίκους κοντά στην ηλικία τους πρέπει να εγγραφούν ως σεξουαλικός δράστης. Ο Wiener είπε ότι ο ισχύων νόμος στοχεύει άτομα ΛΟΑΤ επειδή δεν ασχολούνται με την πέος-κολπική επαφή.

«Αυτή είναι μια τρομερή ομοφοβία», είπε ο Wiener, σύμφωνα με το San Francisco Chronicle. «Είναι παράλογο και καταστρέφει τη ζωή των ανθρώπων.»
Η έκθεση Chronicle ανέφερε ότι, το 1975, η Καλιφόρνια αποποινικοποίησε το στοματικό και πρωκτικό σεξ μεταξύ συγκατατεθειμένων ενηλίκων, αλλά οι ενήλικες που συμμετείχαν σε αυτές τις πρακτικές με ανηλίκους αντιμετωπίστηκαν ως σεξουαλικοί παραβάτες.
Σε ένα tweet, ο Wiener προέτρεψε τους οπαδούς του να διαβάσουν την ιστορία του «Associated Press» για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό του με τον τίτλο «Ο Bill δεν θα νομιμοποιήσει την παιδεραστία στην Καλιφόρνια». (Διαβάστε περισσότερα)

https://www.breitbart.com/politics/2020/09/03/california-legislature-passes-bill-reduce-penalties-oral-anal-sex-willing-children/

Ο νόμος SB145 στην Καλιφόρνια περνά το δρόμο για νομιμοποιημένη παιδεραστία, ειδικά πρωκτικό και στοματικό σεξ με παιδιά.
Αυτό το νομοσχέδιο δίνει στους δικαστές τη διακριτική ευχέρεια σχετικά με το εάν θα κάνουν έναν ενήλικο να εγγραφεί ως σεξουαλικός δράστης εάν είχαν πρωκτικό ή στοματικό σεξ με ανήλικο. Η διακριτική ευχέρεια επιτρέπεται μόνο εάν το ανήλικο θύμα είναι 14 ετών και άνω και ο νόμιμος βιαστής είναι κάτω των δέκα ετών.
Αυτό σημαίνει ότι ένας δικαστής μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα σε έναν 24χρονο που αποπλανά τον ίδιο φύλο 14 ετών. Ο νόμος επί του παρόντος και κατά λάθος δίνει την ίδια δικαστική διακριτική ευχέρεια σε παρόμοιες νομικές υποθέσεις βιασμού εάν το θύμα και ο δράστης είχε κολπικό σεξ. Το νομοσχέδιο πέρασε τη Συνέλευση με ψηφοφορία 41-25.

Ο ΟΗΕ Ομαλοποιεί την Παιδοφιλία: Το Βαθύ Κράτος είναι ελεύθερο να κυνηγάει τα παιδιά σας, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν απενεργοποιήσουν τα σχόλια για αυτό το βίντεο.

CA Legislators Pass SB 145, Lowering Penalties for Sex with Minors

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *