Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με τον σημερινό ρυθμό μαζικής μετανάστευσης των μουσουλμάνων, η Γερμανία πιθανότατα δεν θα κατακτηθεί μέχρι το 2020, αλλά μέχρι το 2030 θα μπορούσε εύκολα να υπάρξει μια εκτεταμένη μουσουλμανική κατοχή, με τον εγγενή πληθυσμό να βρίσκεται υπο σταθερή παρακμή. Άραγε μέχρι το 2050 τι μας περιμένει …;

Άλλη μια τετραετία με την μάμα-Μέρκελ δεν επρόκειτο να φέρει καμία αλλαγή πόσο μάλλον την εμπόδιση ροής παράνομων επικινδύνων μουσουλμάνων μεταναστών που συνεχίζουν να τους αποκαλούν «πρόσφυγες».

Ο αριθμός τους θα πολλαπλασιαστεί, όχι μόνο από τη μετανάστευση αλλά από το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, που θα οδηγήσει στην κατάρρευση το γερμανικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και υγειονομικής περίθαλψης και θα μπορούσε να οδηγήσει τη Γερμανία σε μια καθοδική πορεία δηλαδή στο χάος και πάνω από όλα στην απόλυτη φτώχεια.

Ίσως υπάρχει η περίπτωση της ανάδυσης ενός δεξιού κόμματος το οποίο θα κάνει πάλι τη Γερμανία όπως ήταν κάποτε, όπου ο Δυτικός πολιτισμός και ο Χριστιανισμός θα μπορέσουν να ξαναρχίσουν στη σωστή τους θέση.

 

Γερμανική αστυνομία: «Φοβάμαι τους νέους μουσουλμάνους αστυνομικούς μου.»

Όπως ομολογεί ένας Γερμανός αστυνομικός στην εφημερίδα Welt «δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί, δεν έχουν κανέναν σεβασμό μέσα στην σχολή, αν τυχόν και τολμήσουμε να απελάσουμε κάποιον έρχεται η συμμορία και συγγενείς τους και τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά. Η κατάσταση με τους Τούρκους και Άραβες είναι αφόρητη πλέον, μας φέρονται εμάς τους Γερμανούς συναδέλφους σαν σκουπίδια , για αυτούς η λέξη σεβασμός στον απέναντι δεν υπάρχει.»

Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες πρέπει να σταματήσει.

Η περιοχή Saint-Denis (Seine-Saint-Denis)στο Παρίσι καθώς και άλλες περιοχές έχουν γίνει no-go zones. Για αυτόν τον λόγο δεν επιτρέπουν ακόμα και τους ταχυδρόμους να περάσουν , άρα ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να λαμβάνει τα γράμματα του. Επιθέσεις σε ταχυδρόμους έκαναν την κατάσταση ακόμα πιο προβληματική.

Βίντεο από αυτήν την σελίδα.

http://www.francetvinfo.fr/societe/livraisons-des-quartiers-interdits-pour-cause-d-insecurite_2471648.html

Το μεγαλύτερο κόμμα της Δανίας, οι Σοσιαλδημοκράτες, μόλις πραγματοποίησε μια συνέλευση των ψηφοφόρων πριν από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Århus, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας.

Δεν υπάρχουν Δανοί στο εκλογικό σώμα του δυτικού τμήματος της πόλης – αλλά μόνο μουσουλμάνοι.

Οι δυτικοί φταίνε σε μεγάλο μέρος για τους μετανάστες , διότι από τη μια τους καταστρέφουν τις χώρες τους και από την άλλη τους εφοδιάζουν με όπλα.

 

Ένα βίντεο ενός συγκλονιστικού περιστατικού δημοσιεύτηκε στο Facebook από μια σελίδα που ονομάζεται «Οι Μουσουλμάνοι Γυναίκες». Σύμφωνα με την περιγραφή του κλιπ, το περιστατικό έγινε στην Τουρκία σε αυτό που φαίνεται να είναι μια ισλαμική γαμήλια τελετή, για να την ετοιμάσει φαίνεται ψυχολογικά τι θα περιμένει από εδώ και πέρα στην όμορφη καταπιεστική σχέση που θα έχουν. Το μάθημα είναι υποταγή.

Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μεταχειρίζονται πλέον οι λαθρο τους λαούς ενώ οι πολιτικοί θα αδιαφορούν γελώντας νίπτοντας τας χείρας τους όπως ο Πόντιος Πιλάτος.

Σε μια προσπάθεια να εξαναγκάσουν την πολυμορφία και την πολυπολιτισμικότητα, οι Δυτικοί φιλελεύθεροι έχουν ανοίξει τα σύνορα σε θανάσιμους και δυσανεκτικούς πολιτισμούς. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις νέες αφίξεις της Ευρώπης είναι άνδρες από επικίνδυνα κράτη, οι βίαιες και καταπιεστικές αρχές τους εισάγονται στη Δύση.

Μια λευκή γυναίκα προσεγγίστηκε από μια ομάδα τριών μεταναστών, χτυπήθηκε άγρια από την συμμορία, αφήνοντάς την με μια σοβαρή, παραμορφωτική πληγή στο κεφάλι και το πρόσωπό της.

Ωστόσο, το θύμα ειδοποιήθηκε σύντομα από την αστυνομία ότι η επίθεση δεν θα θεωρηθεί «έγκλημα μίσους» εξαιτίας ενός εξωφρενικού λόγου.

Στις 31 Οκτωβρίου, η πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου Nikki Elaine Grunshaw προσεγγίσθηκε από τρεις μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι πάντα αναφέρονται στα λογοκριμένα μέσα ενημέρωσης ως «ασιάτες άντρες», με την ερώτηση εάν είχε «αναπτήρα» για τα τσιγάρα τους. Όταν εξήγησε ευγενικά ότι δεν είχε κάποιον για τον εαυτό της, πήδηξαν επάνω της, αποκαλώντας την «γαμ***νη λευκή σκύλα», χτυπώντας άγρια το κεφάλι της σε έναν πέτρινο τοίχο. Αφού επέζησε από τη φρικτή επίθεση, η Νίκη έμεινε με μεγάλους μώλωπες, πρήξιμο και μεγάλο τραύμα στο μέτωπό της.

 

 

 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *