Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΕΛΟΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…ΗΧΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ;(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όσοι βρίσκονται σε θέσεις πολιτικής αρχής έχουν παραδώσει τον κόσμο στους τρόπους του σκότους. Έχουν προγραμματίσει εδώ και πολλά χρόνια να φέρουμε σε στασιμότητα όλες τις οικονομίες του κόσμου και θα καταστρέψουμε πολλά από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα στον χειρότερο πόλεμο που ο κόσμος αυτός έχει δει ποτέ και φαίνεται ότι και οι δύο σχεδιάζονται, ότι θα συμπίπτουν.

Are you Awake yet? The Calm Before the Storm is Almost Over!

Μαρκ. 13,32         Ως προς δε την ημέραν εκείνην η την ώραν, που θα γίνη η δευτέρα παρουσία, κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ούτε οι άγγελοι που είναι στον ουρανόν ούτε ο Υιός, ως άνθρωπος, ειμή μόνον ο Πατήρ. (Ο Υιός, ως Θεός λόγος γνωρίζει τα πάντα και τον χρόνον της δευτέρας παρουσίας).

Το πιο ενοχλητικό όμως, αυτό το σχέδιο μας έχει δείξει σαφώς και μάλιστα τονίζει τις ημερομηνίες κρίσιμων γεγονότων και οι περισσότεροι ευτυχώς δεν γνωρίζουν τι θα χτυπήσει σύντομα στις πόρτες τους. Σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε σήμερα στον κόσμο, αυτό το σχέδιο  μπορεί  και φέτος  να τύχει εκτέλεσης – το 2019 –οργανωμένο επί χρόνια τώρα.

Είσαι ξύπνιος και έτοιμος για αυτό που έρχεται; Ξέρετε ότι υπάρχει μια διέξοδος και ότι κκάποιοι από εσάς θα διαφύγουν τα γεγονότα πριν συμβουν ;

Πληροφορίες σχετικά με το πώς αυτό το σχέδιο μας έχει αποδειχθεί και πώς ταιριάζει με την προφητεία της Βίβλου μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο:

Τα αποσπάσματα μπορείτε να τα ψάξετε στην δική σας βίβλο , ο Θεός μας τα έγραψε και μας τα είπε όλα χιλιάδες χρόνια πριν.

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Όλα αυτά θα γίνουν γιατί δεν μετανοούμε

NEW WORLD ORDER Countdown – The Evil Plan starts October 31st and is Shown In Plain Sight

Περαιτέρω απόδειξη για τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες που μοιράζονται στα παραπάνω βίντεο επιβεβαιώθηκαν στον λόγο του Θεού, αναλύεται στο παρακάτω βίντεο:

The Greatest Secret of all Ages Revealed!! Just in Time?

Παρ. 25,2   Ανέκφραστα από τον ανθρώπινον λόγον και ανεξερεύνητα από τον νουν είναι τα ένδοξα έργα του Θεού. Δοξα δε και τιμή δι’ ένα βασιλέα είναι να ερευνά και να εκτιμά κατ’ αξίαν πρόσωπα και πράγματα.

Παρ. 25,2   Ανέκφραστα από τον ανθρώπινον λόγον και ανεξερεύνητα από τον νουν είναι τα ένδοξα έργα του Θεού. Δοξα δε και τιμή δι’ ένα βασιλέα είναι να ερευνά και να εκτιμά κατ’ αξίαν πρόσωπα και πράγματα.

Αν υπήρχε κάποια στιγμή που αισθανόσασταν ότι δεν θέλετε να περάσετε το χρόνο βλέποντας 3 βίντεο, θα μπορούσαν να πουν τη διαφορά ανάμεσα στη χειρότερη στιγμή που γνώρισε η γη και την αιώνια χαρά που έχει σε αυτούς οι οποίοι είναι έτοιμοι να σταθούν να περιμένουν με τα χέρια τους μαζί με την αλήθεια.

Ιερ. 29,11    και δεν απέμεινεν ούτε ένα ορφανόν ιδικόν σου, ώστε να το αναζήσετε. Εγώ όμως θα είμαι ο αιωνίως ζων, και αι χήραι, αι οποίαι έχουν στηρίξει εις εμέ την πεποίθησίν των, θα ζουν εν ασφαλεία.

Ιερ. 29,12   Αυτά είπεν ο Κυριος· Εκείνοι οι Ιουδαίοι, στους οποίους ο Νομος της θείας δικαιοσύνης δεν επέβαλε να πιουν το ποτήριον του ολέθρου, το έπιαν. Συ, λοιπόν, η Ιδουμαία κατ’ ουδένα λόγον δεν θα απαλλαγής από το ποτήριον αυτό. Οπωσδήποτε θα το πίης δια τας αμαρτίας σου.

Ιερ. 29,13   Ωρκίσθηκα στον εαυτόν μου, λέγει ο Κυριος, ότι θα είσαι εν ίμέσω των άλλων χωρών αντικείμενον χλευασμού και κατάρας και όλαι αι πόλεις σου θα μείνουν έρημοι δια παντός.

Οι προφητείες επαληθεύονται; Βίντεο με τις προβλέψεις ασκητή στο άγιο όρος

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ήχοι της Αποκάλυψης Είναι η προφητεία εκπληρωμένη;

Παράξενοι ήχοι του ουρανού, σημάδια της τελικής προφητείας, τι συμβαίνει;

Οι μυστηριώδεις ήχοι που προέρχονται από τον ουρανό συνεχίζουν να μπερδεύουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να κάνουν ακόμη και τον άνθρωπο βυθισμένο  σε ύπνο βαθύ να περνά άγρυπνες νύχτες.

Με συχνές παρατηρήσεις αυτών των θορύβων, αυτός ο μυστηριώδης ήχος μπορεί να ακουστεί πριν ή μετά τον μεγάλο σεισμό του κόσμου. Έχει πιθανώς μια σύνδεση με την μετατόπιση των λιθοσφαιρικών πλακών. Τι νομίζετε για αυτό;
Ο μυστηριώδης ήχος πιθανότατα σχετίζεται με τον σεισμό στον κόσμο.

Mysterious sounds filmed in Slovakia – 7 videos.

Αυτά μπορεί να σχετίζονται με ατμοσφαιρικές μεταβολές ή ακουστικές εκπομπές χαμηλής συχνότητας στην περιοχή από 20 έως 100 Hz διαμορφωμένες από πολύ χαμηλά υπέρυθρα κύματα από 0,1 έως 15 Hz. Τα αίτια της εμφάνισής τους είναι διαφορετικά: σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, τυφώνες, καταιγίδες, τεχνητές παρεμβάσεις στην ατμόσφαιρα ή το μανδύα.

The Mysterious Apocalyptic Sound is back. Slovakia 2.April.2019.

Moon and mysterious unpleasant sound. 7.May.2019

Strange clouds and mysterious apocalyptic sound. Slovakia.

Mysterious sound. 11.May.2019

The Mysterious.Apocalyptic Trumpet Sound Slovakia. 14.April.2019.

The Mysterious Apocalyptic Sounds Continue. Slovakia part 2.

Apocalyptic strange sound was heard again in Slovakia,15.10.2016 What is it?

Αν παρατηρήσατε καλά τα βίντεο πρόκειται ξεκάθαρα για…CHEMTRAILS, HAARP?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *