Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ Α(ΠΑ)ΞΙΩΝ!

ΕυρωπηΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν λαός εκτός των άλλων έχουμε το θλιβερό ελάττωμα να μην θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα..

Η εμμονή μας στις ευρωπαϊκές α(πα)ξίες μονό βραβείο ματαιοδοξίας για τις επιλογές μας θα μπορούσε να διεκδικήσει. Με μια συνθήκη Σέγκεν που στην ουσία έχει καταργηθεί από πολλές χώρες της Ευρώπης, (όπως και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση) και που αύριο θα μας την καταργήσουν θέλουμε δεν θέλουμε, καθώς εκεί στους εταίρους έχει επικρατήσει στο θέμα του προσφυγικού το… «ο προστατεύων εαυτώ προστατευτείτο», η χώρα μας οδηγείτε σε απερίγραπτο χάος.

Η αποδοχή μας της παρουσίας νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο, δήθεν για να αποστρέψουν ή να περιορίσουν τη έλευση περισσότερων προσφύγων που έρχονται ακόμα και από το …Μαρόκο, (μόνο ηλίθιοι και κρετίνοι το πιστεύουν αυτό), μόνο σαν παρωδία μπορεί να παρομοιαστεί, καθώς ο πραγματικός λόγος της παρουσίας αυτών των πλοίων ήταν άλλος και όσον αφορά την Τουρκία,… «ούτε μύγα στον κόρφο της»!

Έχουμε γράψει επανειλημμένα στο παρελθόν αλλεπάλληλα άρθρα επικαλούμενοι τις ίδιες τις τουρκικές πηγές για να αποκαλύψουμε ότι το κύκλωμα αυτό των προσφύγων είναι καθοδηγούμενο από την τουρκική μαφία και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με την συνδρομή της τουρκικής ακτοφυλακής, καθώς αποφέρει εκατομμύρια στα τουρκικά ταμεία, αλλά… «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!

Ναι αλλά θα μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε ? Υπάρχουν πράγματι πολλές ενέργειες που θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια, αν είχαμε μια χώρα ανεξάρτητη και κυρίαρχη.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αντί να είναι σε συναγερμό για την κατασκευή των περίφημων Hotspot, και κυρίως οι ελληνικές φρεγάτες, έπρεπε να πάνε να προστατέψουν τα εθνικά μας σύνορα που δέχονται μια κυριολεκτικά εισβολή πολλών επιπέδων. Ποια ήταν και ποια είναι η αποστολή τους ?

Κατ’ αρχή το πρώτο βήμα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό μόλις ένα πλοίο δουλεμπόρων εισέρχονταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, να έριχναν προειδοποιητικές βολές και αν δεν υπήρχε αποτέλεσμα, εν ανάγκη να προχωρούσαν σε βύθιση ενός τέτοιου δουλεμπορικού πλοίου, (ότι έκαναν Ισπανοί και Ιταλοί και ότι με ωμό τρόπο μας πρότειναν να κάνουμε οι Βέλγοι… «εταίροι» μας), αλλά να περισυνέλλεγαν αμέσως τους ναυαγούς έτσι ώστε να μη είχαμε απώλειες ανθρωπίνων ψυχών που τώρα πνίγονται κάθε μέρα στην προσπάθεια τους να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Να είστε σίγουροι ότι μετά από μια τέτοια δυναμική αντίδραση αυτομάτως αν δεν σταματούσαν θα μειώνονταν εντυπωσιακά οι «αποστολές» των προσφυγών προς την ελληνική πλευρά και η άλλη πλευρά θα το… σκέφτονταν καλυτέρα.

Ποιος όμως θα τολμούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια ?

Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο και αύριο θα βλέπουμε τα αμέτρητα εκατομμύρια να εισβάλλουν και να εγκλωβίζονται οργισμένοι σε μια ανοχύρωτη και χρεοκοπημένη χώρα, καθώς οι άλλοι «εταίροι» μας όχι μόνο θα μας τους εγκλωβίζουν εδώ, αλλά θα μας κουνούν και το δάχτυλο γιατί… δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας!!!

Έτσι μετά την μνημονιακή καταστροφή της ευρωπαϊκής «αλληλεγγύης», θα έχουμε τώρα και την προσφυγική λαίλαπα να σαρώσει ότι απέμεινε πάλι με την… φοβερή «συμπαράσταση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (βλέπε διάλυσης) !

Ας είναι καλά οι διάφοροι ευρολιγούριδες, ισλαμολάγνοι, τουρκολάγνοι και οπαδοί της «προοδευτικής» ηλιθιότητας και αύριο προς δόξα όλων αυτών, θα λέμε όχι Ελλάδα, αλλά… ποιος ξέρει τι!

Και μη χειρότερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 26 Φεβ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *