Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γιατί είναι τόσο ευρύτατο το σύμβολο της Ευρώπης (μια γυναίκα στο θηρίο); Συμβολίζει απλώς την Ευρώπη ή υπάρχει προφητική σημασία; Σκεφτείτε:


Αποκ. 17,3 Και με μετέφερε εν εκστάσει κατά ένα τρόπον πνευματικόν εις ένα τόπον έρημον από την χάριν του Θεού και τους ανθρώπους του Θεού. Και είδα μίαν γυναίκα (που εξεικόνιζε την διεφθαρμένην Ρωμην) να κάθεται επάνω στο θηρίον το κόκκινον (το αιμοχαρές και αιματοβαμμένον από τα εγκλήματά του), το οποίον ήτο γεμάτον από βλασφημίας και είχε επτά κεφαλάς και δέκα κέρατα (τα οποία συμβολίζουν ασεβείς αυτοκράτορας, που είχαν θεοποιήσει τον εαυτόν τους).

Αυτή η προφητεία αναφέρεται στο παγκόσμιο σύστημα της τελικής εποχής και μια κοινή ερμηνεία είναι ότι η γυναίκα συμβολίζει μια «εκκλησιαστική Βαβυλώνα» και το θηρίο συμβολίζει μια «πολιτική και εμπορική Βαβυλώνα». Η Αποκάλυψη 17 περιγράφει τη γυναίκα ως «την Μεγάλο Βαβυλώνα» ενώ Αποκ 18 περιγράφει την πτώση μιας εμπορικής Βαβυλώνας. Με απλοϊκούς όρους, μια διεφθαρμένη εκκλησιαστική εκκλησία (και ως εκ τούτου έμμεσα, έλεγχοι) ένα διεφθαρμένο και βάναυστο πολιτικό και εμπορικό σύστημα. Αν η Ευρώπη (Ευρώπη) είναι πραγματικά μια εκπλήρωση αυτής της προφητείας τότε πρέπει να υπάρχουν και άλλα σημάδια.

Την Αποστασία της Ευρώπης και την Ιδομετορία
Η σημαία:

Βλέπουμε μια «εκκλησιαστική Βαβυλώνα» στην Ευρώπη; Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) περιλαμβάνει 12 χρυσά αστέρια σε μπλε φόντο. Επισήμως υποστηρίζεται ότι ο κύκλος των 12 αστεριών αντιπροσωπεύει «αλληλεγγύη και αρμονία μεταξύ των λαών της Ευρώπης», ο αριθμός 12 που υποδηλώνει «τελειότητα, πληρότητα και ενότητα» (στη Βίβλο, 12 υποδηλώνει «τελειότητα της κυβέρνησης»).

Μια εναλλακτική εξήγηση είναι ότι η σημαία εμπνεύστηκε από το φωτοστέφανο των 12 αστεριών γύρω από τις καθολικές εικόνες της Παναγίας και είναι μια ερμηνεία της Αποκάλυψης 12.1. Η καθολική εκκλησία ισχυρίζεται ότι η γυναίκα στην Αποκάλυψη αντιπροσωπεύει την Παναγία ή τη «Μητέρα του Θεού», ενώ η Αποκ. 12.1 αναφέρεται στην γυναίκα «Ισραήλ» και στις 12 φυλές του Ισραήλ. Επομένως, η σημαία της ΕΕ θα μπορούσε να έχει ισχυρή ρωμαιοκαθολική σημασία και η «εκκλησιαστική Βαβυλώνα» θα μπορούσε να είναι κέντρο του Βατικανού. Η Γραφή υποστηρίζει αυτήν την ιδέα. Για παράδειγμα, Αποκάλυψης το 17.9 λέει ότι η γυναίκα κάθεται σε επτά βουνά (η αρχαία Ρώμη χτίστηκε σε επτά λόφους) και είναι ντυμένη με μωβ και κόκκινο (οι Καρδινάλιοι φορούν κόκκινο ή κόκκινο και οι Επισκόποι φορούν μοβ).
Αποκ. 17,9 Εδώ δείχνεται ο νους, ο οποίος έχει την σοφίαν του Θεού. Αι επτά κεφαλαί, επί των οποίων κάθεται η γυναίκα, συμβολίζουν επτά όρη, επάνω εις τα οποία η διεφθαρμένη Ρωμη είναι κτισμένη.

The European Parliament (EU) – Seat 666

Η σύνδεση Εκκλησιαστικών Αποστατών:

Με ποια έννοια είναι η γυναίκα που οδηγεί το θηρίο; Είναι ενδιαφέρον ότι το Βατικανό αναγνωρίζεται στο ΟΗΕ ως κυρίαρχο κράτος και ότι ο Πάπας έχει πλήρη δικαιώματα ως αρχηγός κράτους για να απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Επομένως, το Βατικανό μπορεί να επηρεάσει τη συζήτηση στο υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, το Βατικανό έχει διπλωματικές σχέσεις με πολλά έθνη και επηρεάζει τους νόμους αυτών των εθνών.

Η Αποκάλυψη 17.5 περιγράφει τη γυναίκα ως «μητέρα των αδελφών». Με την πνευματική έννοια, μια αθλιότητα είναι εκείνη που διαπράττει πνευματική πορνεία δηλαδή μια εκκλησία που αφήνει θεμελιώδη βιβλική διδασκαλία και συμβιβασμούς με τον κόσμο. Το Βατικανό το έκανε αυτό μέσα από διαθρησκευτικές συναντήσεις, όπου ο «Θεός» αλλά όχι ο Ιησούς Χριστός είναι το επίκεντρο.

Ο Chrislam είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα τέτοιας αποστασίας, όπου ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ συγχωνεύονται.
Αποκ. 17,5 Και επάνω στο μέτωπον αυτής ήτο γραμμένον όνομα, που εφαίνετο μυστηριώδες και ακατάληπτο• “Βαβυλών η μεγάλη, η πρωτεύουσα και η μητέρα πολυαρίθμων διεφθαρμένων πόλεων, τόπος φαυλότητος και ειδωλολατρίας, που είναι βδελύγματα της γης”.

Σήμερα, οι Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι σκοπεύουν να χτίσουν ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να προσκυνήσουν (αρχικά, τουλάχιστον σε χωριστά δωμάτια). Θέλουν ένα κτίριο να συνδυάσει μια εκκλησία, μια συναγωγή και ένα τζαμί κάτω από μια στέγη. Ονομάζεται «σπίτι του ενός». Που? Στο Βερολίνο! Επιπλέον, το Βατικανό υποστηρίζει ενεργά τον Chrislam.

Berlin To Build «The House Of One» Chrislam One World Religion

Η σύνδεση Βαβέλ :

Η Βαβυλώνα γεννήθηκε ως πόλη της Βαβέλ και γρήγορα εκφυλίστηκε σε ειδωλολατρία. Η Βαβέλ είναι γνωστή για τον (ανεμπόδιστο) πύργο της, το μνημείο του Nimrod για το μεγαλείο του ανθρώπου και όχι για τον Θεό. Σήμερα, το κτίριο του Κοινοβουλίου του Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο βασίζεται σε αυτή τη βιβλική δομή, με μια σαφή «ημιτελή» εμφάνιση. Μια αφίσα της ΕΕ, γνωστή ως «αφίσα του εργοταξίου», έδειξε έναν πίνακα του μερικώς κατασκευασμένου πύργου της Βαβέλ, με γερανό στο βάθος. Έδειξε ανεστραμμένα αστέρια πάνω από τον πύργο (ένα ανεστραμμένο αστέρι είναι ένα σύμβολο μαγείας) και το λογότυπο ήταν «Η ΕΥΡΩΠΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ». Αυτή η δοξασία του ανθρώπου και η ενοποίηση εναντίον του Θεού είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο Θεός κατέστρεψε τις προσπάθειες του ανθρώπου στο ΓΕΝΕΣΙΣ 10 Μια επαναλαμβανόμενη απόδοση προφητεύεται στο τέλος της εποχής.

Vatican, Europe and Britain in Bible Prophecy: The In’s and Out’s of the BREXIT

Η σύνδεση Περγάμων:

Το Μουσείο Περγάμων του Βερολίνου εκθέτει αρχαίους θησαυρούς, όπως το βωμό της Περγάμου και την Πύλη Ishtar της Βαβυλώνας. Στόχος του μουσείου είναι να παρουσιάσει σημαντικούς πολιτισμούς όπως αυτές της Αιγύπτου, της Μεσοποταμίας (Βαβυλώνα), της Ελλάδας και της Ρώμης (σημειώστε ότι αυτά είναι τα ακριβή βασίλεια που είδε ο Δανιήλ στο όραμά του για το μεγάλο άγαλμα – Δαν 2). Το βωμό της Περγάμου (χτισμένο τον 2ο αιώνα π.Χ.) αφιερώθηκε στον Δία και το πάγωμα κάτω από τον βωμό αντιπροσωπεύει τον αγώνα των θεών και των γιγάντων. Καταστράφηκε κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ., αλλά ανασκάφηκε από Γερμανούς αρχαιολόγους στα τέλη του 1800 και ανασυντάχθηκε στο Βερολίνο.

Το 1913 οι Γερμανοί αρχαιολόγοι βρήκαν την πύλη Ishtar και τον πομπή της πορείας σε καλά διατηρημένη κατάσταση και άρχισαν να φέρνουν το υλικό πίσω στο Βερολίνο. Τελικά δημιουργήθηκαν στο Μουσείο Περγάμου στο Βερολίνο.

Οι σοβαρές επιπτώσεις:

Το γεγονός ότι οι αρχαιολογικοί θησαυροί είναι πλέον αποκατεστημένοι (και ειδωλολατρώνουν) στην Ευρώπη είναι σημαντικός. Στους ρωμαϊκούς χρόνους, το Περγάμο, το οποίο βρίσκεται στη Δυτική Τουρκία, ήταν το κέντρο της αυτοκρατορικής θρησκείας και ο Χριστός το είδε ως έδρα της δύναμης του κακού δηλαδή «θρόνο του Σατανά» (Αποκ. 2.13). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δοθείσα από το Θεό εξουσία του κράτους είχε αξιοποιηθεί για τη βλάσφημη λατρεία του ανθρώπου (ο αυτοκράτορας) και εκείνοι που δεν ήταν πιστοί στο κράτος εκτελούνταν (Αποκάλυψη 2.13). Έτσι, ένα κεντρικό κτίριο στο θρόνο του Σατανά είναι τώρα σχεδόν ολοκληρωμένο στο Βερολίνο! Αυτό το μνημείο προέρχεται από μια πόλη στην οποία δεν λατρευόταν ο άνθρωπος που δεν ο Θεός.

Επίσης στο Μουσείο Περγάμου βρίσκεται η ανακατασκευασμένη Πύλη Ιστάρ. Αυτή ήταν η πύλη για να πάει στο Ναό του Ishtar στη Βαβυλώνα. Όταν οι Εβραίοι πήγαν σε αιχμαλωσία περάστηκαν από αυτή την πύλη. Είχε εικόνες από 337 δαίμονες, τους θεούς του φιδιού του Βαβυλώνα. Δεδομένου ότι το 337 στην εβραϊκή αριθμολογία σημαίνει «Κόλαση στη Γη», οι Εβραίοι ονόμαζαν αυτήν την πύλη την «Πύλη στην Κόλαση».

Γιατί αυτά τα βιβλικά σατανικά μνημεία μένουν τώρα στην Ευρώπη; Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας (πρώην Σύνταγμα της ΕΕ) παραλείπει την αναφορά στον Θεό ή στον Χριστιανισμό; Η Ευρώπη προετοιμάζει την έδρα του τελικού δικτατορικού κόσμου στην Αναθ. 13 – ένας άνθρωπος που θα απαιτήσει να λατρευτεί ως Θεός; Μια εναλλακτική και αληθοφανής άποψη είναι ότι αυτά τα σατανικά αντικείμενα θα ανακτηθούν από την Τουρκία για να επαναπατριστούν στην Περγάμο, τη βιβλική θέση του θρόνου του Σατανά (Αποκάλυψη 2.12,13).

Η σατανική ρίζα της ΕΕ

Η συνθήκη της Ρώμης υπογράφηκε τον Μάρτιο του 1957 και σκοπός της ήταν η ίδρυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ). Ακόμη και μετά την έλευση της ΕΕ το 1993, η Συνθήκη της Ρώμης παρέμεινε ένα από τα βασικά έγγραφα της ΕΕ και πολλοί θεωρούν τη Συνθήκη της Ρώμης ως το δενδρύλλιο της ΕΕ.

Όμως, εδώ είναι η θέση της υπογραφής της συνθήκης. Η θέση δείχνει ότι η ΕΕ έχει τρομακτικές ρίζες. Υπογράφηκε στο Palazzo dei Conservatori (Palazzi di Campidoglio) στον λόφο Καπιτωλίου στη Ρώμη της Ιταλίας. Το Capitoline Hill είναι ένας από τους Επτά λόφους της Ρώμης και ήταν η ακρόπολη των πρώτων Ρωμαίων, σύνδεσμος. Επομένως, αυτός ο λόφος στεγάζει τα γραφεία του Ρωμαίου Γερουσιαστή και των Συντηρητών (βοηθών του). Επίσης φιλοξένησε το σύνδεσμο του Ναού με τον Δία και κάθε χρόνο η Ρωμαϊκή Γερουσία πραγματοποίησε την πρώτη τους συνάντηση στο Ναό. Ο Δίας ήταν ο προστάτης, ο «συντηρητής» της Ρώμης. Επιπλέον, ο Δίας ήταν ο Ρωμαίος διάδοχος του Δία και ο βωμός στον Δία στην Περγάμο περιγράφεται ως Θρόνος του Σατανά (Αποκάλυψη 2.13).

Έτσι, η Συνθήκη της Ρώμης, ο σπόρος της ΕΕ, υπογράφηκε στο Παλάτσο που είχε κατασκευαστεί κατά τον Μεσαίωνα, επάνω στο ναό του Δία, ο οποίος ήταν υπέρδος του Δία. Υπογράφηκε σε μια θέση που συνδέεται με το θρόνο του Σατανά!

Το «κτήνος» της Ευρώπης;
Μια πολιτική δικτατορία:

Βλέπουμε μια «πολιτική και εμπορική Βαβυλώνα» στην Ευρώπη; Σήμερα, η ΕΕ είναι πάρα πολύ πολιτικό σύστημα, αν και στερείται δημοκρατίας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ένα μη εκλεγμένο σώμα ανθρώπων (ένα για κάθε χώρα μέλος) που διορίζεται από τις εθνικές κυβερνήσεις για 5 χρόνια. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής έχει πολύ σημαντική εξουσία. Συναντιέται μυστικά και απολαμβάνει σημαντικό βαθμό ανεξαρτησίας κατά την άσκηση των εξουσιών της. Έχει το δικαίωμα να προτείνει νομοθεσία και δεν λαμβάνει οδηγίες από καμία εθνική κυβέρνηση της ΕΕ!

"Πρέπει να οικοδομήσουμε μια Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με την Επιτροπή ως κυβέρνηση" [Viviane Reding, Επιτροπή της ΕΕ, Ιαν 2014]

Αυτό θα έδινε την υπεροχή της Επιτροπής στις εθνικές κυβερνήσεις.

Το Συμβούλιο της ΕΕ (το οποίο εκλέγεται επίσης από τους πολίτες της ΕΕ και συνεδριάζει μυστικά) είναι το κύριο όργανο λήψης αποφάσεων της ΕΕ, δηλαδή κάνει την πολιτική της ΕΕ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας του 2009 δημιούργησε μόνιμο Πρόεδρο του Συμβουλίου της ΕΕ, με στόχο να «δώσει στην ΕΕ στρατηγική ηγεσία στην παγκόσμια σκηνή».

Το κοινοβούλιο της ΕΕ (επίσημα εδρεύει στο Στρασβούργο) εκλέγεται συλλογικά από πολίτες της ΕΕ, αλλά σε αντίθεση με τα εθνικά κοινοβούλια, δεν έχει εξουσία να κινεί νέους νόμους. Μπορεί να δεχθεί, να απορρίψει ή να προτείνει τροπολογίες σε νόμους που προτείνει η Επιτροπή. Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λισαβόνας του 2009, ο μέγιστος αριθμός των μελών (βουλευτών) ή των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι 751, αν και ο πραγματικός αριθμός κυμαίνεται. Με τόσο μεγάλο αριθμό ευρωβουλευτών, το Κοινοβούλιο ισχυρίζεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο δημοκρατικό εκλογικό σώμα στον κόσμο (μετά την Ινδία). Αλλά αν το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να ξεκινήσει νόμους, δεν είναι αυτή μια ψεύτικη δημοκρατία; Επιπλέον, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο αριθμός θέσης 666 είναι κενός!

Ουσιαστικά, η μη εκλεγμένη Επιτροπή προτείνει νέους νόμους και το Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο τις υιοθετούν. Οι νόμοι κατατάσσονται στα κράτη μέλη ως οδηγίες και είναι ανήμποροι να τις τροποποιήσουν ή να τις απορρίψουν. Οι οδηγίες πρέπει να ενσωματωθούν στο δίκαιο των κρατών μελών. Για πολλούς, ένα πολιτικό σύστημα που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο είναι μια δικτατορία! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις άβολες αλήθειες της ΕΕ.
http://eutruth.org.uk/

Η νομοθεσία της ΕΕ επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Υπηρεσία (Europol) – την υπηρεσία ποινικού μυστικού της ΕΕ. Η Ευρωπόλ είναι εθνικά διεισδυτική και καλύπτει και τα 28 κράτη μέλη. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ (Corpus Juris) ένας πολίτης της ΕΕ μπορεί να συλληφθεί και να φυλακιστεί χωρίς κανείς να χρειάζεται να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, ενώ το πρωτόκολλο της ΕΕ για τα προνόμια και τις ασυλίες των υπαλλήλων της Europol τους παρέχει ασυλία από τη δίωξη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρωπόλ έχει πλέον απεριόριστη πρόσβαση στην πολιτική συσχέτιση, στις ρουτίνα, στις συχνές περιόδους, στο DNA, στις φορολογικές υποχρεώσεις, στις φωνητικές αποτυπώσεις και στις σεξουαλικές προτιμήσεις των ατόμων για σκοπούς συλλογής πληροφοριών ποινικού δικαίου. Η ΕΕ αναπτύσσει επίσης το δικό της στρατό (αρχικά 60.000 ισχυρά), ανεξάρτητο από το ΝΑΤΟ.

Δεδομένου ότι ουσιαστικά είναι μια πολιτική δικτατορία της ΕΕ με πολλούς ισχυρούς Προέδρους, μια ολοένα και περισσότερο διεισδυτική αστυνομική δύναμη της ΕΕ και έναν νεοσύστατο στρατό της ΕΕ, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε αν αυτοί είναι οι σπόροι της δικτατορίας της τελικής ώρας που προφητεύει Αποκάλυψη 13;

Μια εμπορική Βαβυλώνα:

Τι γίνεται με τις εμπορικές πτυχές; Η Βαβυλώνα ήταν μια πόλη δόξας και μεγαλείου και ήταν η κύρια εμπορική πόλη της περιοχής Τίγρη-Ευφράτη. Η ώρα λήξης της Βαβυλώνας έχει παρόμοιες εμπορικές φιλοδοξίες. Η κοινή εμπορική πολιτική της ΕΕ λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Πρώτον, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), συμμετέχει ενεργά στον καθορισμό των κανόνων για το πολυμερές σύστημα του παγκόσμιου εμπορίου (ως τέτοιος είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες του ΠΟΕ).

Δεύτερον, η ΕΕ διαπραγματεύεται τις δικές της διμερείς εμπορικές συμφωνίες με χώρες ή περιφερειακές ομάδες χωρών. Για παράδειγμα, η ΕΕ και η Αμερική είναι οι κύριοι εμπορικοί εταίροι του άλλου και ανταλλάσσουν καθημερινά περίπου 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ στο εμπόριο! Είναι οι μεγαλύτεροι παράγοντες του παγκόσμιου εμπορίου και μαζί αντιπροσωπεύουν το 57% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Επίσης, η ΕΕ είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ινδίας και η Κίνα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ μετά τις ΗΠΑ. Η διευρυμένη ΕΕ των 28 κρατών μελών είναι πλέον η μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά της Κίνας. Είναι σαφές ότι η ΕΕ ανταγωνίζεται την Αμερική από την άποψη του εμπορίου και μπορεί να είναι ο ηγέτης της εμπορικής Βαβυλώνας που παρουσιάζεται στην Αποκάλυψη 18.

Μια αναβιωμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία;

Έτσι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση μέρος του σεναρίου της τελικής ώρας που προφητεύεται στη Βίβλο; Είναι ακόμη και ο ηγέτης αυτής της τελικής περιόδου της Παγκόσμιας Κυβέρνησης; Είναι η «αναβιωμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία» που βλέπουν πολλοί στη Βίβλο προφητεία; Ας συνοψίσουμε ορισμένα γεγονότα:

H ιδέα μιας αναβιωμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας χρονολογείται από τον Καρλομάγνο (στεγασμένος αυτοκράτορας από τον Πάπα το 800). Το ιδανικό του ήταν μια ενοποιημένη χριστιανική αυτοκρατορία

 • οι καθολικές αποχρώσεις της σημαίας της ΕΕ
 • το σύνηθες σύμβολο «Ευρώπη και ο ταύρος» και ο υψηλός συσχετισμός του με Αποκάλυψη 17
 • η αφίσα Babel με σύμβολα μαγείας
 • το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που «μοιάζει με τη Βαβέλ» στο Στρασβούργο
 • Η Συνθήκη της Λισαβόνας παραλείπει να αναφέρεται στον Θεό ή στον Χριστιανισμό
 • ο διεθνής πολιτικός ρόλος του Βατικανού συσχετίζεται καλά με τον αποστάτη που ελέγχει την εκκλησία Αποκάλυψη 17
 • η έμφαση στις αρχαίες κουλτούρες (άθεα παγκόσμια βασίλεια), ιδιαίτερα εκείνο της Περγάμου (έδρα του Σατανά)
 • το αναδυόμενο υπερκράτος της ΕΕ που μοιάζει περισσότερο με δικτατορία παρά δημοκρατία
 • το αντιδημοκρατικό νομικό σύστημα Corpus Juris
 • το αναδυόμενο αστυνομικό κράτος, το οποίο συσχετίζεται καλά με τη συντριπτική φύση της τελικής παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Δαν. 2.40)

Δαν. 2,40 Επειτα από αυτήν θα έλθη τετάρτη βασιλεία, η οποία θα είναι ισχυρά όπως ο σίδηρος. Οπως δε ο σίδηρος συντρίβει και δαμάζει τα πάντα, έτσι και η βασιλεία αυτή θα συντρίψη και θα υποτάξη τους πάντας υπό την κυριαρχίαν της.

 • ο αναδυόμενος στρατός της ΕΕ, ανεξάρτητος από το ΝΑΤΟ
 • η εμπορική ικανότητα της ΕΕ που ανταγωνίζεται αυτή της Αμερικής

Το πεπρωμένο της ΕΕ

Η προφητεία της Αγίας Γραφής περιγράφει μόνο τέσσερις παγκόσμιες αυτοκρατορίες που κυριαρχούν στο Ισραήλ πριν επιστρέψει ο Χριστός. Αυτά συμβολίζονται με μέρη ενός μεγάλου αγάλματος στο όνειρο του Ναβουχοδονόσορα (Δαν 2.31-35). Τα πόδια και οι πατούσες του αγάλματος συμβολίζουν την ιστορική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, αλλά και μια τελική Αναβίωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Από την προηγούμενη συζήτηση, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η ΕΕ είναι τουλάχιστον ο πρόδρομος αυτής της τελικής παγκόσμιας αυτοκρατορίας ή κυβέρνησης.

Καθώς δημιουργείται η Αναβιωμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ο Θεός δημιουργεί ένα άλλο, αιώνιο βασίλειο που θα το αντικαταστήσει! Στην πραγματικότητα, αυτό το βασίλειο θα συντρίψει τελείως την τελική παγκόσμια αυτοκρατορία:

Δαν. 2,44 Κατά την εποχήν των βασιλέων της τετάρτης βασιλείας, ο Θεός του ουρανού θα αναδείξη μίαν άλλην βασιλείαν, η οποία στους αιώνας των αιώνων δεν θα καταστραφή. Και έτσι η βασιλεία αυτή του Θεού δεν θα λείψη, δεν θα δώση τόπον εις άλλην βασιλείαν. Θα συντρίψη δέ, και θα θρυμματίση και θα λιχνίση όλας τας άλλας βασιλείας• και αυτή θα υψωθή, θα εκταθή και θα υπάρχη στους αιώνας των αιώνων.

Σε αυτή την προφητική ερμηνεία, η ΕΕ και κάθε μεταγενέστερη μορφή που θα μπορούσε να πάρει, θα καταστραφεί εντελώς κατά τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού.

Τέλος

Μια νέα παγκόσμια τάξη ή μια παγκόσμια κυβέρνηση αναδύεται γρήγορα. Είναι πιθανόν ο αρχηγός αυτού του τελικού συστήματος χρόνου, ο ερχομός, ο «άνθρωπος της ανομίας» (2 Thes 2.3), να προκύψει από μια περιοχή που καλύπτει η ιστορική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, συγκεκριμένα η ΝΑ Ευρώπη ή η βόρεια Μέση Ανατολή (Ελλάδα – Τουρκία – Συρία – Ιράκ) – βλέπε παγκόσμια κυβέρνηση. Και η παραπάνω μελέτη δείχνει ότι, αν όχι στη Μέση Ανατολή, τότε η Ευρώπη, ακόμα και η Γερμανία, θα μπορούσε να είναι η έδρα της εξουσίας του! Το βασικό κλειδί είναι η σύνδεση Βαβυλώνος-Νιμόντ (ο Νιμόντ ήταν ο πρώτος ηγέτης κατά του Θεού). Μπορείτε να το διερευνήσετε περαιτέρω εξετάζοντας το συνολικό σενάριο χρόνου λήξης. δείτε Τα τελευταία χρόνια αυτής της εποχής.

Β Θεσ. 2,3 Λαβετε τα μέτρα σας να μη σας εξαπατήση κανείς κατά κανένα τρόπον• διότι η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου δεν θα έλθη, εάν προηγουμένως δεν έλθη η αποσκίρτησις πολλών από την πίστιν, συνέπεια της σκληρύνσεώς των εξ αιτίας των αμαρτιών των και δεν φανερωθή ο άνθρωπος, ο κατ’ εξοχήν αμαρτωλός και υποκινητής προς κάθε αμαρτίαν, ο υιός της απωλείας,

Όποια και αν είναι η άποψή για την ΕΕ, η Βίβλος λέει ότι υπάρχουν βήματα που πρέπει να πάρετε. Προειδοποιεί ότι πρέπει να δώσετε τη ζωή σας στον Χριστό και όχι στην προσεχή Παγκόσμια Κυβέρνηση!

Explained! Europe and the EU in Bible Prophecy!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *