Η επόμενη φάση….και τ΄Αποκαλυπτικά περιοριστικά μέτρα!

5/5 (5)

Η επόμενη φάση …..Το πιθανότερο είναι ν΄ακολουθηθεί το σενάριο που εφάρμοσε το Ισραήλ. Δηλ. αφού εξώθησε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον πληθυσμό του σε μαζικούς εμβολιασμούς στη συνέχεια προχώρησε σε διαίρεση του κοινωνικού σώματος σε εμβολιασμένους και μη με προνόμια στους μεν κι αποκλεισμούς στους τελευταίους. Δηλ. όταν και στην Ελλάδα θα πετύχουν να έχουν εμβολιάσει μια κρίσιμη μάζα πληθυσμού και περίπου το 40 με 50% το αναμενόμενο είναι να θέσουν σε ισχύ την ίδια φόρμουλα.. Στο Ισραήλ στα ταξίδια, στην εστίαση στα θέατρα, στα σινεμά,στα γυμναστήρια ως και στα πανεπιστήμια πλέον η πρόσβαση θα είναι από σήμερα αποκλειστικά προνόμιο των εμβολιασμένων..Στον εργασιακό τομέα θα υπάρχουν επαγγέλματα που για να τ’ ασκήσεις θα χρειάζεται ως απαραίτητη προϋπόθεση ο εμβολιασμός όπως σε Ισραήλ, Βατικανό.Οπότε αν δεν έχεις την δυνατότητα να εργαστείς δεν θα έχεις και τη δυνατότητα ν΄αγοράσεις ή να πωλήσεις ”καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα,” σήμερα είναι ακόμη το ”τσίμπημα” που έρχεται να επιβάλει αντίστοιχους περιορισμούς.. Το εμβόλιο επιβάλει περιορισμούς και αποκλεισμούς που μόνο το χάραγμα της Αποκάλυψης έχει προβλέψει..Κορυφώνεται σταδιακά η ταύτισή του σε παγκόσμια κλίμακα αφού και η Γαλλία αναμένεται να προβεί σε αντίστοιχα μέτρα βαθμηδόν όπως νωρίτερα έκανε εν μέρει ακόμη κι η Αγγλία δίνοντας στην εργοδοσία εν λευκώ το δικαίωμα ν΄απολύει ή να μην προσλαμβάνει ανεμβολίαστους ..

Στο Ισραήλ οι μη αρνητές θα φέρουν πράσινο σήμα κάτι σαν κονκάρδα…

Ανοίγει το Τριώδιο με κλειστές εκκλησίες….η απαγόρευση της λατρείας γενικεύεται και παγιώνεται….ενώ όπου περιθωριακά ασκείται θυμίζει υγιεινίστικη σέκτα σε περιβάλλον αποστείρωσης με γενική μασκοφορία.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για όλους υποστηρίζει ο Ντοστογιέφσκι αναδεικνύοντας τη συλλογική ευθύνη την καθολικότητά της. Είμαστε η γενιά που παραδίδει έναν κόσμο τον πλέον ανελεύθερο στους επόμενους..

Το τσίμπημα είναι το μικρό χάραγμα είναι το crash test του, είναι ”προδρομικό” προλειαίνει το έδαφος, είναι η απαραίτητη προετοιμασία κι ο προθάλαμος,πρόγευση;;; Δεν πρόκειται για δαιμονοποίηση της επιστήμης καθώς εδώ δεν ακολουθείται η πεπατημένη, καταστρατηγείται κάθε ιατρική δεοντολογία και πολλοί άνθρωποι υπό τη δαμόκλεια σπάθη της απειλής όχι του ιού αλλά των συνεπειών της κοινωνικής απομόνωσης, αχρήστευσης σύρονται άκοντες σε μια πειραματική ιατρική πρακτική που αποτελεί κατ΄ουσίαν την 3η φάση της κλινικής δοκιμής που ουδέποτε έγινε…

Το εμβόλιο ως κοινωνικός εκβιασμός παίρνει άλλες διαστάσεις από την στιγμή που ταυτίζεται και σχετίζεται με πρωτοφανή για την ανθρωπότητα περιοριστικά μέτρα κοινωνικών αποκλεισμών κι υπό αυτό το πρίσμα οφείλει ν΄αναλυθεί. Δεν πρόκειται πλέον για μια ακόμη μεμονωμένη αποσπασματική ιατρική πράξη αλλά για έναν κωδικό πρόσβασης στο κοινωνικό γίγνεσθαι αφού χωρίς αυτό οδηγείσαι σε απώλεια της κοινωνικής σου υπόστασης και αντιμετωπίζεις το φάσμα της διαγραφής, που ισοδυναμεί με αργό ή επισπευσμένο θάνατο. Κοινωνική ευθανασία, γκετοποίηση, αδυναμία βιοπορισμού ή μετοχής

Το βιβλίο ”Vaccination: The Mark of the Beast”…….

Σε ανύποπτο χρόνο πολύ πριν κυκλοφορήσουν τα mRNA και σχετιστούν με πλαίσιο κοινωνικού αποκλεισμού ολοκληρωτισμού το ”Vaccination: The Mark of the Beast” ήταν ο τίτλος του βιβλίου που εξέδωσε ο matt rc mason το Νοέμβρη του 2017 ένας πρώην δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Γράφει ” Ο εμβολιασμός σκοτώνει πολλούς και τραυματίζει σοβαρά εκατομμύρια περισσότερους. Οι επιστήμονες και το ιατρικό επάγγελμα γνωρίζουν περίπου το δέκα τοις εκατό του τι συμβαίνει στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες δεν είναι σοβαρές για τους περισσότερους ανθρώπους μας λένε ότι πρέπει να τους επιτραπεί να αναμιχθούν με το σώμα μας χωρίς καμία επιστροφή!” αναφέρει. ”Και η διαφθορά με την επιστήμη δεν έχει τέλος. Η πολιτική διευθύνεται από μια χούφτα διεφθαρμένους στην κορυφή υποστηριζόμενους από πολυάριθμους καρεκλοκένταυρους …To ιατρικό σύστημα κυριαρχείται από ύποπτους Οργανισμούς όπως το Centre for Disease Control στις ΗΠΑ την Australian Medical Association στην Αυστραλία και από παντοδύναμες και πάμπλουτες φαρμακοβιομηχανίες.Oι γιατροί εκπαιδεύτηκαν στα πανεπιστήμια να κυριαρχούν επί των ασθενών τους και να αγνοούν αυτό που αυτοί λένε αν δεν είναι συμβατό με την στάνταρντ οπτική της βιομηχανίας

Tα networks ειδήσεων ανήκουν σε πολύ λίγους δισεκατομμυριούχους που πιθανότατα έχουν συμφέροντα στην άκρως κερδοφόρα φαρμακοβιομηχανία και οι νόμοι άλλαξαν για να επιτρέψουν ακόμη λιγότερους ιδιοκτήτες… Για εμένα το θηρίο πάντα ήταν μια συμμόρφωση καθοδηγούμενη από παράτολμα οικονομικά και βιομηχανικά συμφέροντα κι έτσι αυτή η αποκάλυψη αποκτά νόημα.Aυτές είναι οι δυνάμεις στην κοινωνία που επωφελούνται περισσότερο μετατρέποντας το κόσμο σε υπάκουους, εξασθενημένους σκλάβους.

Τα εμβόλια είναι για πολύ κόσμο μια απλή πράξη στη ζωή και πολλά μέλη της κοινωνίας με ανακούφιση δέχονται το τσίμπημα ως διασφάλιση έναντι της ασθένειας αλλά δυστυχώς η εικόνα δεν είναι πραγματικά τόσο απλή. Αν υποθέσουμε ότι κάτι πήγε λάθος με τον εμβολιασμό δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σώμα στις ΗΠΑ ή στην Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού για να θέσει το ζήτημα ή ν΄αλλάξει την φαρμακοβιομηχανία. ”

O συγγραφέας είχε διαισθανθεί και με βάση την πληροφόρησή του ότι ο εμβολιασμός θ’ αποτελέσει το κομβικό σημείο πραγματικής τομής για την κοινωνία τα ερχόμενα χρόνια….Επί των σημερινών ερειπίων της κοινωνίας και του πολιτισμού οι σκέψεις του γίνονται ξανά επίκαιρες…..

dimpenews.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *