Η επόμενη επίθεση αρχίζει 2-Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών στην Ελλάδα! (ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ;;;)

3.8/5 (5)

Το εμβόλιο που διαφημίζουν τα “παπαγαλάκια” της Pfizer είναι mRNA – το ίδιο ισχύει και για την Moderna, καθώς και για μερικούς ακόμα απ’ τους μαφιόζους φαρμακο«σωτήρες» μας. Για το τι είναι τα mRNA εμβόλια και ποιοί και γιατί τα προωθούν, έχουμε ήδη γράψει δύο εκτενείς και λεπτομερειακές εκθέσεις, στο Cyborg νο 18 εμβόλια mRNA: τα νανοσωματίδια σε γενετικές αποστολές· και στο Cyborg νο 19 από τις μεταλλάξεις στον «αναπρογραμματισμό»: η προέλαση της γενετικής μηχανικής.

Για αυτήν εδώ την αναφορά μεταφέρουμε ένα πολύ μικρό εισαγωγικό κομμάτι της πρώτης έκθεσης:

Στις 5 του περασμένου Μάη, καθώς ένα μέρος του πρώτου κόσμου περνούσε σταδιακά απ’ την φάση του διατεταγμένου κατ’ οίκον εγκλεισμού σ’ ένα σταδιακό “χαλάρωμα των λουριών”, ο ντόπιος αρχιερέας της “προσευχής των 6.00” κύριος Σωτήρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος τύπου της “ιεράς συνόδου υγείας”, είχε κάτι πανηγυρικό να πει, χωρίς πολλές πολλές διευκρινίσεις:

… Άρχισε μελέτη εμβολίου στις Ηνωμένες πολιτείες που βασίζεται στην τεχνική messenger RNA, μια πρωτοπόρα τεχνική κατασκευής εμβολίων. Με αυτή την τεχνική εμβολιασμού, κατά κάποιον τρόπο δίνονται οδηγίες στα κύτταρα του εμβολιασμένου ανθρώπου για το πώς θα κατασκευάζει πρωτεΐνες που μοιάζουν, αλλά δεν είναι ο ιός. Έτσι, το εμβόλιο οδηγεί στην παραγωγή σε κάτι που μοιάζει με ένα κομμάτι του ιού, με την άκανθα του ιού, κάποιον ψευτο-ιό. Και άρα δεν αρρωσταίνεις, αλλά φτιάχνεις αντισώματα που καταπολεμούν τον πραγματικό ιό…

Ο ενθουσιασμένος αρχιερέας αναφερόταν στην έναρξη κλινικής δοκιμής (εμβολιασμού ανθρώπων δηλαδή) με ένα κατασκευάσμα που το εργαστηριακό του όνομα είναι ΒΝΤ162, συμπαραγωγή της αμερικανικής φαρμακευτικής Pfizer και της γερμανικής βιοτεχνολογικής BioNTech. (Αντίστοιχο εμβόλιο, με όνομα mRNA-1273 φτιάχνει / προωθεί η αμερικανική βιοτεχνολογική Moderna, που ξεκίνησε πρώτη τις δοκιμές σε ανθρώπους τον περασμένο Μάρτη)
Η πρώτη ανάγνωση αυτής της παραγράφου θα έπρεπε να προκαλέσει ερωτηματικά. Σύμφωνα μ’ αυτήν την καινούργια τεχνολογική προσέγγιση, είναι τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα που μετατρέπονται (“κατά κάποιον τρόπο” είπε ο αρχιερέας..) σε “ψευδο-νοσηρά”… Έτσι ώστε, στη συνέχεια, ο ανθρώπινος οργανισμός να “αντιδράσει” ανοσολογικά εναντίον αυτών των ίδιων των δικών του κυττάρων, που (“κατά κάποιον τρόπο”…) μετατράπηκαν σε “κομμάτια του ιού”…

Και ένα πολύ μικρό κομμάτι από την δεύτερη έκθεση:

… Η συνεργασία ιών και γενετιστών πάει πίσω μερικές δεκαετίες – δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς να μάθει απ’ τα mass και τα antisocial media. Ούτε θα περίμενε κανείς να μάθει μ’ αυτόν τον τρόπο μια “βιοτεχνολογική επανάσταση”, μια “ανακάλυψη”, που έγινε τυχαία από έναν καναδό γενετιστή το 2010. Ο Derek Rossi ανακάλυψε έναν τρόπο “αναπρογραμματισμού” των μορίων που μεταφέρουν τις γενετικές πληροφορίες για την ανάπτυξη των κυττάρων, συμπεριλαμβανόμενων των ανθρώπινων – και, κατά συνέπεια, “αναπρογραμματισμού” των λειτουργιών τους.

Αυτά τα μόρια ονομάζονται ριβονουκλεϊνικό οξύ αγγελιοφόρος (messenger ribonucleic acid / mRNA). Η δυνατότητα να “ξαναγραφτούν” οι οδηγίες που μεταφέρουν ώστε να μεταλλαχτεί οποιοδήποτε είδος ζωντανού κυττάρου μέσα σ’ έναν οργανισμό (να τροποποιηθεί η λειτουργία του) άλλαξε τον ρου των βιοτεχνολογιών στη δύση – κι αυτό, επίσης, δεν θα το μάθαινε κανείς χαζεύοντας σε κάποια οθόνη. Κατά τον Rossi: … Το πραγματικά σπουδαίο σ’ αυτήν την ανακάλυψη ήταν ότι μπορούσαμε τώρα να φτιάξουμε mRNA και να το βάλουμε στα κύτταρα, και έτσι να αναγκάσουμε το mRNA τους να παράξει οποιαδήποτε πρωτεΐνη θέλουμε…

Σ’ αυτή την δεύτερη έκθεση περιγράφουμε ακριβώς το τι είναι η Moderna, την συνεργασία της με τον αμερικανικό στρατό, και γιατί η γνωστή DARPA, ο τεχνολογικός βραχίονας του αμερικανικού πενταγώνου, προωθεί αυτές τις τεχνολογίες γενετικής μηχανικής… Τις οποίες τώρα θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν μαζικά στον δυτικό κόσμο, για την «προστασία» του…

Προφανώς την DARPA και τον ρόλο της σ’ όλη αυτήν την ιστορία που λέγεται “διαχείριση και αξιοποίηση” ενός μέτριας σημασίας ιού δεν θα την μάθετε από κανέναν πανηγυρικό….

πηγή

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών στην Ελλάδα! (ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ;;;)

Όσοι δεν καταχωρούνται στο Εθνικό Μητρώο επειδή δεν θέλουν να εμβολιαστούν;;; Θα στιγματίζονται;;;

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Γιατί γίνεται λόγος στην ΚΥΑ, για… ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ … ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ … ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Την μούρη του εβραίου με τα εμβόλια της PHIΖER τον είδατε;;; ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ 1.000.000.000 ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έρχονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί; Δείτε το ΦΕΚ…

Με την Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 – ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020  συστήνεται από το Υπουργείο Υγείας το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, με στόχο την ακριβή καταγραφή των εμβολίων, που διενεργούνται τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες.

Υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία του ορίζεται η ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

Προφανώς, η δημιουργία του Μητρώου γίνεται με αφορμή τον κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδεται, κάθε ασθενής, στον οποίο συνταγογραφείται εμβόλιο, εντάσσεται υποχρεωτικά από το θεράποντα ιατρό του, ο οποίος συνταγογραφεί το εμβόλιο αυτό, στο σύστημα αρχειοθέτησης του Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών.

Όσοι δεν καταχωρούνται στο Εθνικό Μητρώο επειδή δεν θέλουν να εμβολιαστούν;;; Θα στιγματίζονται;;;

Επιπλέον σύμφωνα με τo ΦΕΚ, θα «καταστεί δυνατή η συλλογή πληροφοριών για πρόσωπα που πρέπει να προσεγγιστούν από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης τοπικής ή εκτεταμένης επιδημίας με σκοπό την οργάνωση του εμβολιασμού τους ή ελαττωματικής παρτίδας εμβολίου, με σκοπό τη συστηματική παρακολούθησή τους».

Παραθέτουμε απόσπασμα από τo ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020:

Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 Σύσταση Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 83 του ν. 4600/2019 (Α’ 43).

Άρθρο 1

1. Συστήνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 83 του ν. 4600/2019 και των στοιχείων (η) και (θ) της παρ. 2 του άρθρου 9 και της παρ. 3 του άρθρου 9 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ), από το Υπουργείο Υγείας, ως υπεύθυνο επεξεργασίας υπό την έννοια του στοιχείου (7) του άρθρου 4 του ΓΚΠΔ, το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, ως σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπό την έννοια του στοιχείου (6) του άρθρου 4 του ΓΚΠΔ.

(…)

(στ) Να διασφαλιστούν η ακριβής καταγραφή, ως τμήμα του ιατρικού ιστορικού κάθε προσώπου, των εμβολιασμών που έχουν διενεργηθεί σε κάθε πρόσωπο που ανήκει στο γενικό πληθυσμό της Χώρας, καθώς και η πρόσβαση των εν λόγω πληροφοριών εμβολιασμού σε κάθε πρόσωπο, ως υποκείμενο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως και η επισκόπηση των εν λόγω πληροφοριών εμβολιασμού από κάθε πάροχο υπηρεσιών υγείας, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες υγείας στο πρόσωπο αυτό.

(ζ) Να καταστεί δυνατή η προσωποποιημένη ειδοποίηση των προσώπων και των οικογενειών σχετικά με εμβολιασμό, ο οποίος πρέπει να διενεργηθεί ιδίως κατ’ εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών και των συστάσεων εμβολιασμού που εκδίδονται από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

(η) Να καταστεί δυνατή η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).

(θ) Να καταστεί δυνατή η συλλογή πληροφοριών για πρόσωπα που πρέπει να προσεγγιστούν από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης τοπικής ή εκτεταμένης επιδημίας με σκοπό την οργάνωση του εμβολιασμού τους ή ελαττωματικής παρτίδας εμβολίου, με σκοπό τη συστηματική παρακολούθησή τους.

Κατεβάστε τo ΦΕΚ:ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020Download

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *