Η ΕΠΙΔΟΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

1/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Καμάλα Χάρις λέει ότι η ίδια και ο Τζο Μπάιντεν θα αποκαταστήσουν τη χρηματοδότηση στην Ομάδα Τρομοκρατικής Οργάνωσης της Παλαιστινιακής Απελευθέρωσης και θα ανοίξουν ξανά το γραφείο στην Ουάσινγκτον.

Η υποψήφια αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας, Γερουσιαστής Καμάλα Χάρις (D-CA) έκανε μια αιφνιδιαστική στάση στο Μετρό Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο και ακολούθησε μια συνέντευξη με τα αραβο-αμερικανικά News που εδρεύουν στο Dearborn που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, όπου μοιράστηκε την υποστήριξή της για την αποκατάσταση της βοήθειας στους Παλαιστίνιους στο Ισραήλ, και για το άνοιγμα του γραφείου αποστολής του Οργανισμού Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης (PLO) στην Ουάσινγκτον, το DC και το προξενείο των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Ο Τζο Μπάιντεν θα έδινε στον Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Οργανισμό εκατοντάδες εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια φορολογουμένων ετησίως χωρίς καμία δέσμευση να σταματήσει να επιβραβεύει την τρομοκρατία ή να ανανεώσει τις διαπραγματεύσεις. Θα αποκαταστήσει το αμερικανικό προξενείο στη Δυτική Ιερουσαλήμ χωρίς παραχωρήσεις από τους Παλαιστινίους και θα ανοίξει ξανά το γραφείο PLO στην Ουάσινγκτον κατά παράβαση του νόμου των ΗΠΑ.

Για όσους από εμάς είμαστε αρκετά μεγάλοι για να το θυμόμαστε, ο σύγχρονος παλαιστινιακός λαός ξεκίνησε τη ζωή κάτω από τη σημαία ενός ονόματος PLO, το οποίο αντιπροσωπεύει τον Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Οργανισμό, και διοικείται από τον μουσουλμάνο τρομοκράτη Yasser Arafat που ήταν παντρεμένος με Ρωμαιοκαθολική γυναίκα. Ενσωματωμένο ακριβώς στο χάρτη του PLO ήταν το κάλεσμα για την καταστροφή του έθνους του Ισραήλ. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ο Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις δεσμεύονται να βοηθήσουν εάν κερδίσουν την Τρίτη.

1 Ἐκ βαθέων ἐκέκραξά σοι, Κύριε·

2 Κύριε, εἰσάκουσον τῆς φωνῆς μου· γενηθήτω τὰ ὦτά σου προσέχοντα εἰς τὴν φωνὴν τῆς δεήσεώς μου.

3 ἐὰν ἀνομίας παρατηρήσῃς, Κύριε Κύριε, τίς ὑποστήσεται;

4 ὅτι παρὰ σοὶ ὁ ἱλασμός ἐστιν.

5 ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου ὑπέμεινά σε, Κύριε, ὑπέμεινεν ἡ ψυχή μου εἰς τὸν λόγον σου.

6 ἤλπισεν ἡ ψυχή μου ἐπὶ τὸν Κύριον απὸ φυλακῆς πρωΐας μέχρι νυκτός· ἀπὸ φυλακῆς πρωΐας ἐλπισάτω Ἰσραὴλ ἐπὶ τὸν Κύριον.

7 ὅτι παρὰ τῷ Κυρίῳ τὸ ἔλεος καὶ πολλὴ παρ᾿ αὐτῷ λύτρωσις,

8 καὶ αὐτὸς λυτρώσεται τὸν Ἰσραὴλ ἐκ πασῶν τῶν ἀνομιῶν αὐτοῦ.

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν πρόεδρος, αυτός και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν είχαν τίποτα άλλο παρά αγάπη για το PLO, και τους έδωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που πήγαν κατευθείαν στη Χαμάς, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να πυροβολήσει ατελείωτα μπαράκια πυραύλων στο Ισραήλ. Στην πραγματικότητα, η τελευταία, επίσημη πράξη του Ομπάμα ως πρόεδρος έστειλε 221.000.000 $ στο PLO και το έκανε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μην αφήσετε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησε ο Ομπάμα.

Καμάλα Χάρις: Επαναφορά βοήθειας στους Παλαιστίνιους, άνοιγμα του Προξενείου των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, Γραφείο PLO στο D.C.
ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ BREITBART: Η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις (D-CA) έκανε μια αιφνιδιαστική στάση στο Μετρό Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο και ακολούθησε μια συνέντευξη με τα αραβο-αμερικανικά News που εδρεύουν στο Dearborn που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, όπου μοιράστηκε την υποστήριξή της για την αποκατάσταση της βοήθειας στους Παλαιστινίους στο Ισραήλ και για το άνοιγμα του γραφείου αποστολής του Οργανισμού Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης (PLO) στην Ουάσινγκτον, το DC και το προξενείο των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Η Χάρις είπε για τον εαυτό της και τον προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατών, πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν:
Ο Τζο και εγώ πιστεύουμε επίσης στην αξία κάθε Παλαιστίνιου και κάθε Ισραηλινού και θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί απολαμβάνουν ίσα μέτρα ελευθερίας, ασφάλειας, ευημερίας και δημοκρατίας. Έχουμε δεσμευτεί για μια λύση δύο κρατών και θα αντιταχθούμε σε μονομερή βήματα που υπονομεύουν αυτόν τον στόχο. Θα αντιταχθούμε επίσης στην προσάρτηση και στην επέκταση του διακανονισμού.

«Και θα λάβουμε άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση της οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό, για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα, για να ανοίξουμε ξανά το αμερικανικό προξενείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και να εργαστούμε για να ανοίξει εκ νέου η αποστολή PLO στην Ουάσινγκτον», δήλωσε η Χάρις.
Όπως ανέφερε το Breitbart News, τόσο η Χάρις όσο και ο Μπάιντεν κάνουν λάθος σχετικά με το αμερικανικό προξενείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ:

Το προξενείο των ΗΠΑ στην «Ανατολική Ιερουσαλήμ» δεν ήταν καν στην «Ανατολική Ιερουσαλήμ», αλλά στο δυτικό τμήμα της πόλης, κοντά στο κέντρο της πόλης, στην ισραηλινή πλευρά της γραμμής ανακωχής του 1949 (επίσης γνωστό ως σύνορα του 1967). Οι παλιές του λειτουργίες εξακολουθούν να υφίστανται και να διαχειρίζονται από την αμερικανική πρεσβεία – της οποίας το παλιό προξενείο είναι πλέον παράρτημα.
Και ούτε η Χάρις ούτε ο Μπάιντεν δεν ζήτησαν τίποτα ως αντάλλαγμα για την αποκατάσταση της βοήθειας στους Παλαιστινίους, όπως σημειώνεται επίσης στην ίδια έκθεση Breitbart News:

Ο Τζο Μπάιντεν θα έδινε στους Παλαιστίνιους εκατοντάδες εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια φορολογουμένων ετησίως χωρίς καμία δέσμευση να σταματήσουν να ανταμείβουν την τρομοκρατία ή να ανανεώσουν τις διαπραγματεύσεις. Θα αποκαταστήσει το αμερικανικό προξενείο στη Δυτική Ιερουσαλήμ χωρίς παραχωρήσεις από τους Παλαιστινίους και θα ανοίξει ξανά το γραφείο PLO στην Ουάσινγκτον κατά παράβαση του νόμου των ΗΠΑ. Η στάση του σχετικά με την αποκατάσταση της χρηματοδότησης συνεπάγεται επίσης την κατάργηση του Taylor Force Act, ο οποίος δεν προορίζεται μόνο για την προστασία των Ισραηλινών αλλά και για την αποτροπή και τιμωρία των Παλαιστινίων τρομοκρατών για επιθέσεις εναντίον Αμερικανών.

Επιπλέον, όπως ανέφερε το Breitbart News, υπήρχε καλός λόγος για τον Τραμπ να σταματήσει τη χρηματοδότηση των Παλαιστινίων:
Η κυβέρνηση Τραμπ έκλεισε το γραφείο της Οργάνωσης Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης (PLO) στην Ουάσινγκτον, το 2018, επειδή, όπως σημείωσε η Ιερουσαλήμ, τότε ήταν υποχρεωμένο να κλείσει τη διπλωματική διευκόλυνση σε περίπτωση που Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι στοχεύουν στο Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο »(ICC). Η κυβέρνηση Τραμπ υποχρεώθηκε από το νόμο να κλείσει το γραφείο όταν οι Παλαιστίνιοι ανακοίνωσαν σχέδια για μεταφορά Ισραηλινών αξιωματούχων στο ΔΠΔ. Το γεγονός ότι οι Παλαιστίνιοι απέρριψαν τις ειρηνευτικές συνομιλίες ήταν ένας επιπλέον λόγος για το κλείσιμο.

Η Χάρις είπε επίσης ότι μια κυβέρνηση Μπάιντεν θα αυξήσει τον αριθμό των νόμιμων μεταναστών και θα αποποινικοποιήσει την παράνομη μετανάστευση:
Θα αυξήσουμε επίσης τον ετήσιο στόχο εισδοχής προσφύγων σε 125.000. προστατεύστε τους ονειροπόλους και τις οικογένειές τους και αντιστρέψτε τον κανόνα της δημόσιας χρέωσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το καθεστώς μόνιμου κατοίκου δεν εξαρτάται από το εισόδημα των νοικοκυριών. Και θα προστατεύσουμε τα πολιτικά δικαιώματα και θα ξεριζώσουμε τον συστημικό ρατσισμό σε ολόκληρη την κοινωνία μας, αντιμετωπίζοντας διακρίσεις πολιτικές που στοχεύουν Αραβο-Αμερικανούς και ρίχνουν υπόνοιες για ολόκληρες κοινότητες.

Οι αραβικές αμερικανικές ειδήσεις ανέφεραν ότι η συνέντευξη δεν πραγματοποιήθηκε αυτοπροσώπως, αλλά μέσω email, «η υποψήφια αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας και η γερουσιαστής της Καλιφόρνια Καμάλα Χάρις επισκέφθηκαν το Μετρό Ντιτρόιτ την περασμένη Κυριακή, κάνοντας μια αξιοσημείωτη, αιφνιδιαστική στάση στο Dearborn για να πάρουν δείπνο στο Khalaf Grill. Η επίσκεψη του συντρόφου του Τζο Μπάιντεν ήταν μία από τις πολλές επισκέψεις τόσο από εξέχοντες Δημοκρατικούς όσο και από Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες επικείμενες γενικές εκλογές. Το Μίτσιγκαν θεωρείται συχνά κράτος μάχης στις προεδρικές εκλογές και η επίσκεψη της Χάρις για να συγκεντρώσει υποστήριξη από κυρίως Άραβες Αμερικανούς ψηφοφόρους στο Dearborn αποτελεί απόδειξη της σημασίας τους σε αυτές τις εκλογές. «

The Reestablishment of Israel On May 14, 1948

The Myth Of A Nation Called Palestine

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *