Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ LEE HARVEY OSWALD ME AYTO (Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η επιδημία του καρκίνου προκαλείται από έναν ιό που έχει βρεθεί στο εμβόλιο της πολυομυελίτιδας και έχει δοθεί σε 98 εκατομμύρια άτομα (που επίσης μεταδίδονται σεξουαλικά).

Το 1960, ιατρικές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ενέσιμο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας Salk (IPV) περιείχε τον ιό Simian 40 (SV40). Το SV40 είναι ένας ιός που προκαλεί καρκίνο που προέρχεται από κύτταρα νεφρού πιθήκου Rhesus που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή εμβολίου πολιομυελίτιδας.

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 μέχρι το 1960, το SV40-μολυσμένο εμβόλιο είχε χορηγηθεί σε περίπου 98 εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά.

Μετά το 1960, κατασκευάστηκαν και χορηγήθηκαν εκατομμύρια περισσότερα εμβολιασμένα εμβόλια. Οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές δεν υπενθύμισαν το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας μέχρι το 1963. Ο Δρ Sabin, ο οποίος ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο πολιομυελίτιδας εργασίας, είχε να πει αυτό για την κάλυψη:

«…Εκφοβίζεται υπερβολικά το κοινό χωρίς λόγο. Τα παιδιά σας έκαναν έγχυση με έναν ιό καρκίνου και όλα αυτά. Αυτό δεν είναι πολύ καλό! «

Οι ιατρικοί ερευνητές αποδίδουν την αύξηση των καρκίνων των μαλακών ιστών τα τελευταία 50 χρόνια, πολλά από τα οποία ήταν σχεδόν άγνωστα πριν από την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, στη μόλυνση με ιό SV40.

Η Clandestine ιατρική έρευνα που ειδικεύεται στη μηχανική θανατηφόρων καρκίνων ως βιο-όπλο.

Λίγο μετά την ανακάλυψη του ιού που προκαλεί καρκίνο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέθεσε συγκεκαλυμμένα έργα με σκοπό την καταπολέμηση του καρκίνου.

Η Dr. Mary Sherman, ειδικός στην έρευνα για τον καρκίνο, επελέγη για να επιβλέπει τη μυστική έρευνα σχετικά με τον ιό SV40. Οι ιοί πιθήκων ακτινοβολήθηκαν από έναν γραμμικό συγκεκριμένο επιταχυντή για να μεταβάλλουν τα γενετικά συστατικά στον ιό. Οι ιοί πιθήκων θα εγχύθηκαν σε ποντίκια για να μελετηθούν οι αναπτυσσόμενοι όγκοι.

Το 1964, η δρ. Sherman βρέθηκε δολοφονημένη βίαια στο διαμέρισμά της (είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές και ο δεξιός βραχίονας και ο θώρακας του είχαν καεί). Η συναρπαστική ιστορία της είναι λεπτομερής στο βιβλίο Dr. Mary’s Monkey.

Η ακόλουθη συνέντευξη Coast to Coast AM με τον συγγραφέα του Dr. Mary’s Monkey είναι απολύτως κρίσιμη για την έρευνα:

Dr. Mary’s Monkey

Η Judyth Vary Baker και συμμετοχή του Lee Harvey Oswald στο πρόγραμμα

Την άνοιξη του 1963, η 19χρονη Judyth Vary Baker προσκλήθηκε να γίνει μέλος του Δρ. Ochsner στη Νέα Ορλεάνη. Η Baker ήταν μια εξαιρετικά προικισμένη φοιτήτρια από τη Φλώριδα, αφιερωμένη στην έρευνα για τον καρκίνο. Σύντομα μετά την άφιξή της στη Νέα Ορλεάνη, ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση με τον Lee Harvey Oswald, ο οποίος την ενημέρωσε για το ρόλο του ως πράκτορα πληροφοριών.

Η Judyth Vary Baker, συγγραφέας του Me & Lee: Πώς ήρθα να γνωρίζω, αγαπώ και να χάσω Lee Harvey Oswald(Me & Lee: How I Came to Know, Love and Lose Lee Harvey Oswald)

Ο Oswald σύστησε την Baker στον David Ferrie, ο οποίος, σύμφωνα με τον Jim Garrison, ήταν το άτομο κλειδί στη δολοφονία του JFK και «ένα από τα πιο σημαντικά άτομα της ιστορίας».

Ο Ferrie αποκάλυψε πληροφορίες στην Μπέικερ για μια μυστική δολοφονία κυβέρνησης κατά του Φιντέλ Κάστρο. Με την έγχυση του Castro με καρκίνο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αποφύγει τη συνηθισμένη υποψία ότι θα δημιουργούσε μια βίαιη δολοφονία.

Η Baker και ο Oswald είχαν ανατεθεί θέσεις εργασίας στην εταιρεία Reily Coffee Company (επιβεβαιωμένες από τις αμοιβές της Baker και τις φορολογικές δηλώσεις). Η πραγματική της δουλειά ήταν στο διαμέρισμα του Ferrie, μερικά από τα οποία είχαν μετατραπεί σε εργαστήριο. Η Μπέικερ εργάστηκε με 50-60 ποντίκια κάθε φορά, οι οποίοι εμφάνισαν όγκους λόγω ενέσεων από καρκίνο.

Η Μπέικερ θα σκότωνε τα ποντίκια και στη συνέχεια θα αποκοπεί και θα ζυγίζει τους όγκους. Το εκτομημένο υλικό του όγκου θα αναμιχθεί κατόπιν. Η Baker θα έκανε τότε καλλιέργειες κυτταρικών ιστών από τους πιο έντονους και θανατηφόρους καρκίνους.

Στη συνέχεια θα συντάξει εκθέσεις σχετικά με τις εξετάσεις και θα τις μεταφέρει στη Δρ Mary Sherman για να τις αναθεωρήσει. Ο Oswald ενήργησε ως διασκεδαστής για τους συμμετέχοντες στο μυστικό πρόγραμμα, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες που είχαν ανατεθεί σε μυστικές επιχειρήσεις.

Η Δρ Mary Sherman – το σώμα που έχει αποτεφρωθεί, όπως περιγράφεται από τον Ed Haslam στην παραπάνω συνέντευξη Ακτή-Ακτή AM(Coast to Coast AM), μπορεί να δει εδώ (διακριτικότητα θεατή):

H Baker έμαθε ότι κρατούμενοι από την Αγκόλα Σωφρονιστικό επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα για τη δοκιμή του ιού που προκαλούν καρκίνο weaponized. Σε γραπτή επιστολή, η Μπέικερ δήλωσε δεοντολογικές αντιρρήσεις για τις δοκιμές που την έκαναν εχθρό του Δρ. Ochsner.

Ως αποτέλεσμα, άφησε το έργο και επέστρεψε στη Φλόριντα με τον σύζυγό της. Λίγο αργότερα, ο Oswald ξεκίνησε μια αποτυχημένη προσπάθεια να εξασφαλίσει μια θεώρηση διέλευσης στην Κούβα μέσω της πόλης του Μεξικού για τη μεταφορά του ιού του καρκίνου.

Lee Harvey Oswald and the CIA’s creation of a deadly virus..

AV8 – Judyth Vary Baker : Weaponised Cancer

Judyth Vary Baker | The Lee Harvey Oswald Love Affair & Weaponized Cancer Connection

Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ έχουν ιστορικό στις δοκιμές βιολογικών όπλων στον πληθυσμό

Άραγε να χρησιμοποιήθηκαν και μολυσμένα τσιμπούρια;

http://ergasianet.gr/2019/08/09/%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BF/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *