Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΟΡΣΙΚΗ! (βίντεο)

la-corsica-vorrebbe-essere-indipendente-dalla-franciaΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην Κορσική η εισβολή των λαθρό έχει αρχίσει και ξεφεύγει από κάθε ανεκτό όριο γι’ αυτό και οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού οι αρχές κάνουν πως… δεν βλέπουν. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να οπλιστούν για να αμυνθούν.

Ο Αrnaud Soassari είναι ένας νέος που ζει στην Κορσικής και έδωσε το παράδειγμα για τους εντόπιους κατοίκους ιδικά τους νέους.

Έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο στο νησί με την σελίδα του στο Facebook. Κάθε μέρα αυξάνονται τα άτομα που τον διαβάζουν και τον ακολουθούν. Ο ίδιος παραπονιέται ότι έχουν έρθει υπερβολικά πολλοί μουσουλμάνοι στην Κορσική και τώρα πλέον οι λαθρο παρεμβαίνουν στην καθημερινότητα και καταπιέζουν τους κάτοικους.

«Σε όλα αυτά έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα δεν διστάζουμε να τους δείξουμε ποιοι έχουν το λέει σε αυτό το νησί». Μην ξεχνάτε, λέει στον δημοσιογράφο, ότι είμαστε Μεσογειακοί και το αίμα μας βράζει .

corsica-nazione-interna

Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό μέλος τoυ πρώην κινήματος «FL NC Freedom Fighters», το κίνημα των Κορσικανών εθνικιστών που πολέμησαν για την ανεξαρτησία τους, για να προστατέψουν την γλώσσα τους και τα έθιμα τους πάνω από 40 χρόνια .

Σήμερα αυτή η κατάσταση με την νόθευση των πληθυσμών δημιουργεί μίσος και πολέμους ανάμεσα στους κατοίκους, όπως το είχαν προβλέψει πριν πολλά χρονιά και όπως γίνεται σήμερα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr .

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Μικρή διόρθωση (μεταξύ άλλων λαθών): ποιοι έχουν τον λόγο, όχι ποιοι έχουν το λέει. Εξαιρετικό άρθρο κατά τα άλλα όπως πάντα, απλά τελευταία παρατηρώ δυσανασχετισμένος το φαινόμενο εξόφθαλμων λαθών να αυξάνεται ραγδαία σε πολλές, μα πάρα πολλές ελληνικές ιστοσελίδες. Έχουμε μία ευθύνη απέναντι στις νεότερες γενιές να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν σωστά Ελληνικά, γιατί ήμαστε ήδη μάρτυρες στην διεθνή προσπάθεια παραχάραξη της γλώσσας μας και επακολούθως της πολιτιστικής ιστορίας / κληρονομιάς μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *