Η εξέλιξη των οικονομικών συναλλαγών μέχρι το χάραγμα του αντιχρίστου

4/5 (4)

Αρθρο από Γεώργιο Βλάχο-ερευνητής

́Οσοι έχουν ασχοληθεί με το χάραγμα του αντιχρίστου δεν έχουν συνηδειτοποιήσει καλά ότι, το χάραγμα έχει σχέση μόνο με τις οικονομικές συναλλαγές. Γι αυτό αποφάσισα να δώσω μία περιγραφή όλων των οικονομικών συναλλαγών της ανθρωπότητας, που έχουν γίνει μέχρι τώρα, κατά περιόδους. Η πέμπτη και τελευταία περίοδος των οικονομικών συναλλαγών θα διεξαχθεί επί αντιχρίστου και θα διαρκέσει μόνο 3,5 χρόνια. Στα 3,5 αυτά χρόνια, εκτός από την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκό-σμια θρησκεία, ο σατανικός αντίχριστος θα επιβάλλει και το χάραγμα σε όλους τους ανθρώπους.

1η περίοδος οικονομικών συναλλαγών (μόνο με ανταλλαγή προϊόντων)Την πρώτη περίοδο του ανθρώπου, όπου δεν υπήρχε η τεχνική δυνατότητα να κοπούν μεταλλικά νομίσματα ή χαρτονομίσματα, οι οικονομικές συναλλαγές γίνονταν με ανταλλαγή προϊόντων. Π.χ. έδινες μία ποσότητα λαχανικών και έπαιρνες μία ποσότητα φρούτων.

2η περίοδος οικονομικών συναλλαγών (μόνο με μετρητά) ́Όταν οι άνθρωποι έφτασαν σε σημείο να μπορούν να κόβουν μεταλλικά νομίσματα και χαρτονο-μίσματα, δηλ. χρήματα, τότε άρχισαν να χρησιμοποιούν το χρήμα για τις οικονομικές τους συναλ-λαγές. Για λόγους ασφαλείας αλλά και ασυδοσίας, η δυνατότητα αυτή έπρεπε να είναι προνόμιο της κάθε κυβέρνησης, του κάθε κράτους. ́Ετσι, σιγά-σιγά ορίστηκαν τιμές για τα διάφορα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και με τα χρήματα γίνονται ακόμη οι οικονομικές συναλλαγές (αγορές και πωλήσεις).

3η περίοδος οικονομικών συναλλαγών (με μετρητά και τραπεζικές κάρτες)Με την εξέλιξη όμως της τεχνολογίας (και δήθεν για περισσότερη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και ταχύτητα), την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα επινοήθηκε ένας νέος τρόπος οικονομικών συναλλαγών. Δόθηκε η δυνατότητα με τραπεζικές κάρτες (χρεωστικές ή πιστωτικές) να κάνουμε από τα αυτόματα μηχανήματα τραπεζών, αναλήψεις και καταθέσεις χρημάτων. Επίσης, να πληρώνουμε με την ίδια τραπεζική κάρτα τις αγορές που κάνουμε στα διάφορα καταστήματα.

Κάθε τραπεζική κάρτα συνδέεται μ’ ένα τραπεζικό λογαριασμό. Κάθε κατάθεση ή ανάληψη που γίνεται στο αυτόματο μηχάνημα της τράπεζας, καταχωρείται στη μαγνητική λωρίδα που έχει η τραπεζική κάρτα. Κάθε πληρωμή που κάνουμε στη συσκευή πληρωμών του καταστήματος, καταχωρείται επίσης στη μαγνητική λωρίδα της τραπεζικής κάρτας.

Υπάρχει όμως μία τάση τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος αυτός των ηλεκτρονικών πληρωμών με τραπεζικές κάρτες, να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Οι κυβερνήσεις απαιτούν οι ηλεκτρονικές μας συναλλαγές ν’αυξηθούν. ́Ετσι, η κυβέρνησή μας επέβαλλε οι πληρωμέςμε τραπεζικές κάρτες να αντιστοιχούν στο 30% των ετήσιων εσόδων μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κυκλοφορία χρήματος κατά 70%. Μετά από μερικά χρόνια, η κυβέρνηση θ’ απαιτήσει οι πληρωμές με τραπεζικές κάρτες να είναι 45%. Στην περίπτωση αυτή, τα μετρητά που θα κυκλοφορούν θα είναι το υπόλοιπο, δηλ. 55%. ́Όταν φτάσουμε στο 90%, τα μετρητά που θα κυκλοφορούν θα είναι το υπόλοιπο, δηλ. 10%.

Εμείς, προς το παρόν, διανύουμε την 3η περίοδο οικονομικών συναλλαγών, διότι κάνουμε χρήση και μετρητών και τραπεζικών καρτών.

4η περίοδος οικονομικών συναλλαγών(αχρήματη κοινωνία, μόνο με τραπεζικές κάρτες) ́Οταν φτάσουμε στο σημείο, οι οικονομικές μας συναλλαγές να γίνονται όλες 100% με τραπεζικές κάρτες, δεν θα κυκλοφορούν καθόλου μετρητά (χρήματα). Τότε θα διανύουμε μία ‘’αχρήματη κοινω-νία’’. Αυτός είναι ο σκοπός των απάνθρωπων στελεχών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Να φτάσουμε στην εποχή μιας αχρήματης κοινωνίας. Χωρίς μετρητά, θα μπορούν να μας ελέγχουν ασφυκτικά, και θα χάσουμε για πάντα τα πλεονεκτήματα και τη χαρά του φυσικού χρήματος. Η περίοδος αυτή της αχρήματης κοινωνίας, θα διαρκέσει μέχρι τον ερχομό του αντιχρίστου. Είναι δε απαραίτητη, για να μπορέσει να εφαρμοστεί η τελευταία περίοδος, την οποία θα επιβάλλει ο αντίχριστος. 5η περίοδος οικονομικών συναλλαγών (αχρήματη κοινωνία, με τραπεζικές κάρτεςκαι το χάραγμα του αντιχρίστου)

Η περίοδος αυτή που θα διαρκέσει μόνο 3,5 χρόνια, θα είναι η χειρότερη επί της γης. Μόλις ο σατανικός αντίχριστος σχηματίσει την παγκόσμια κυβέρνησή του, θα απαιτήσει όλοι οι άνθρωποι να λάβουν το χάραγμά του. ́Οπως φαίνεται και από το στίχο της Αποκάλυψης, κανένας δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει, παρά μόνο εκείνος που θα έχει το χάραγμα.Αποκάλυψη Ιωάννη, Κε-φάλαιο 13, στίχοι 16-18: «Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτω-χούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπό τους, ώστε να μη μπορεί κανείς ν’ αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίουήτον αριθμό του ονόματός του. Εδώ εί-ναι η σοφία. Εκείνος που έχει νόηση ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου. Είναι αριθ-μός ανθρώπου και ο αριθμός είναι χξς ́ (666).

Για όσους δεν γνωρίζουν, το χάραγμα του αντιχρίστου : α) θα είναι ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666(ο γραμμωτός αυτός κώδικας με τα τρία 666, υπάρχει ήδη τυπωμένος σε όλα τα προϊόντα), β) θα χαραχτεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, σε όλους τους ανθρώπους, επί παγκόσμιας κυριαρχίας του αντιχρίστου, γ) ως κωδικός αριθμός, θα ενεργοποιεί τις τραπεζικές κάρτες, δ) θα είναι αόρατος με γυμνό μάτι, ε) θα είναι ανεξίτηλος, δηλ. αφού χαραχτεί μετά δεν θα μπορεί να αφαιρείται.

Οι τραπεζικές κάρτες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, διότι χωρίς αυτές δεν μπορούν να καταχω-ρηθούν οι οικονομικές συναλλαγές (αγορές ή πωλήσεις). Οπότε, οι οικονομικές συναλλαγές θα γίνο-νται και με το χάραγμα και με την τραπεζική κάρτα.

Το χάραγμα θα λειτουργεί ως κωδικός ενεργοποίησης της τραπεζικής κάρτας και θα είναι μονα-δικός. Τώρα, για την ενεργοποίηση των τραπεζικών καρτών, πληκτρολογούμε έναν τετραψήφιο αριθμό πάνω στο τραπεζικό μηχάνημα ή στο μηχάνημα πληρωμών του καταστήματος. Την εποχή του αντιχρίστου, η ενεργοποίηση των τραπεζικών καρτών θα γίνεται μόνο με το χάραγμά του.

Ελπίζω ότι, μετά από προσεκτική έρευνα πολλών ετών που έχω κάνει, έδωσα μία σαφή εικόνα για τις εξελίξεις των οικονομικών συναλλαγών. Οι εξελίξεις αυτές, θα μας οδηγήσουν πράγματι στην τε-λευταία, η οποία θα είναι μέσω χαράγματος του αντιχρίστου και τραπεζικών καρτών.

THE GREAT RESET AND THE CASHLESS SOCIETY

NanoBot Cameras In Your Eyes

Bible Prophecy Update- January 18, 2021

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *