Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΩΡΑ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Josh Sigurdson συνομιλεί με τον James Corbett του The Corbett Report σχετικά με το αυξημένο επίπεδο τυραννίας σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα είδος πλανήτη φυλακών κατά τη διάρκεια του 2020.
Με τη δικαιολογία μιας ασθένειας, οι κυβερνήσεις του κόσμου κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν μια κρίση προς όφελός τους και για την απόλυτη δουλεία του κοινού.
Δημιουργήθηκε αυτό το πράγμα σε εργαστήριο; Ανεξάρτητα από το αν ήταν ή όχι, πώς χρησιμοποιείται κατά του κοινού;

Ποιο είναι το απόλυτο τελικό παιχνίδι; Ο Τζέιμς βυθίζεται βαθιά στην τεχνοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση που δημιουργείται, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Κίνα και αξιοποιεί την κρίση για την εγκατάσταση κοινωνικής πίστωσης που συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς.
Αυτή είναι η μάχη για την ανθρωπότητα, όπως επισημαίνει ο Τζέιμς. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Με τα σκορ κοινωνικής πίστωσης που συνδέονται με την ιατρική τυραννία, αν δεν ενεργήσουμε τώρα, μπορεί να μας αποτελειώσουν για πάντα. Ο χρόνος τελειώνει.

James Corbett: THIS Is The Battle For Humanity! – The Technocratic Enslavement END GAME!

Αναγκαστικοί εμβολιασμοί – Big Brother, Big Pharma και γιατί το παιδί σας ανήκει σε αυτούς.

Οι πολιτικοί στην Καλιφόρνια προσπαθούν να σας αναγκάσουν να ναρκώσετε το παιδί σας με ένα κοκτέιλ εμβολίων με κάθε είδους δηλητήρια. Εάν δεν συμμορφώνεστε, δεν θα επιτρέπεται στο παιδί σας δημόσια σχολική εκπαίδευση. Ακούγεται σαν την Αμερική που αναφέρεται στην διακήρυξη δικαιωμάτων; Μάλλον όχι.

Ο συλλογισμός τους είναι ότι τα εμβόλια αποτρέπουν ασθένειες οι οποίες, με τη σειρά τους, αποτρέπουν την εμφάνιση επιδημίας. Η διοίκηση (που σας έφερε η Big Pharma) χρησιμοποιεί κάθε είδους παραμορφωμένη προπαγάνδα που μπορεί για να πείσει το κοινό ότι είναι προς το καλό των ανθρώπων. Για παράδειγμα: Το πρόσφατο ξέσπασμα ιλαράς. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν μια μέρα αφιερωμένη στο πεδίο που δείχνει πώς οι εγωιστές γονείς που δεν ανοσοποίησαν τα παιδιά τους προκάλεσαν αυτό το ξέσπασμα. Αυτό που δεν ανέφεραν στα πρωτοσέλιδα ήταν το γεγονός ότι η εστία ιλαράς εξαπλώθηκε από τα εμβολιασμένα παιδιά. Ναι, είναι γνωστό επιστημονικό γεγονός ότι μετά τον εμβολιασμό είστε μεταδοτικός για εβδομάδες ή μήνες (άρθρο Natural News) και αυτό φαίνεται να είναι η αιτία.

http://www.naturalnews.com/048519_vaccines_measles_virus_shedding.html

  1. Λειτουργούν τα εμβόλια. Είναι ασφαλείς;
  2. Πρέπει να επιτραπεί σε μια δημοκρατική κυβέρνηση να αναγκάσει τους ανθρώπους να παίρνουν αυτά τα ναρκωτικά;

Ξεκινά με αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή.
Είναι ένα πολύ καυτό θέμα. Μόνο η αύξηση του αυτισμού πρέπει να είναι πρωτοσέλιδα νέα. Οι περιπτώσεις αυτισμού αυξήθηκαν από 1 στα 10.000 σε 1 στα 75! Διαβάστε το ξανά. Αυτή είναι σαν μια επιδημία. Και η αύξηση είναι ταυτόχρονη με τη μαζική αύξηση των εμβολίων που χορηγούνται στα νεογνά. Αυτό σίγουρα απαιτεί μια έρευνα.
Και αν το αφήσουμε να γίνει νόμος, πού τελειώνει; Είναι το σώμα σας ο ναός σας; Ή είναι ο χώρος δοκιμών της Big Pharma;

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και μοιραστείτε το. Πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους που απαιτούν τα δικαιώματά τους να μην παραδοθούν στην κυβέρνηση ή στη βιομηχανία ναρκωτικών.
Ένα άλλο σημαντικό σημείο. Οι φαρμακοβιομηχανίες το έκαναν έτσι ώστε να μην μπορείτε να τους μηνύσετε εάν το παιδί σας τραυματιστεί από εμβόλιο. Αυτό θα σας πει πολλά για το ποιος ψάχνει για ποιον. Φοβούνται τόσο πολύ να πάρουν μαζικές αγωγές που έκαναν πραγματικά το Κογκρέσο για να τους κάνουν να μην κάνουν μήνυση. Αυτή είναι η πραγματική ανοσία!

My Daughter Sleeps – From the award-winning, «The Conspiracy Project.»

Το παρακάτω βίντεο του #PropagandaWatch αυτής της εβδομάδας, καθώς ανατρέπει την τελευταία προσπάθεια να αξιοποιήσει την απάτη για το κλίμα στο πίσω μέρος της απάτης COVID και πώς χρησιμοποιούνται και οι δύο αυτοί περισπασμοί για να καθοδηγήσουν το κοινό στη λατρεία του θανάτου.

The Pandemic is a Test Run – #PropagandaWatch

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *