Η Ελληνίδα που «γκρέμισε» το φεμινισμό και δέχεται απειλές από τους προδευτικούς ναζιστές της Αριστεράς (βιντεο)

5/5 (9)

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης Δημοκρατίας, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να δηλώσει και να υπερασπιστεί ό,τι πιστεύει και εκφράζει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν κάποιοι.
Κάτι τέτοιο νόμιζε και υπερασπίστηκε και η Αγαθή – Χριστιάνα, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube,
με το οποίο όχι μόνο εξηγεί τους λόγους που δεν θέλει να ακολουθήσει το φεμινιστικό κίνημα, αλλά συνάμα προσκαλεί και όποιον διαφωνεί να συζητήσει μαζί της με επιχειρήματα.
Φυσικό κι αναμενόμενο το βίντεο να προκαλέσει αντιδράσεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Είτε από εκείνους που συμφωνούν μαζί της και αντιστέκονται στη μετατροπή του φεμινισμού σε «φεμιναζισμό», είτε από εκείνους που διαφωνούν με την Αγαθή, γιατί τόλμησε να τους χαλάσει τη σούπα.
Το ήθος των εκφραστών της μπαχαλοκουλτούρας και του «φεμιναζισμού» διατρανώθηκε, όμως, με τον πιο λυπηρό τρόπο. Βροχή εναντίον της νεαρής youtuber οι χυδαίες ύβρεις, οι ευχές θανάτου, οι απειλές για την ακεραιότητα, αλλά και την ίδια της τη ζωή. Προφανώς, ό,τι δεν μπορούν οι βίαιοι νεοαριστεροί δικαιωματιστές και αναρχομηδενιστές να αντιμετωπίσουν δια του λόγου, το προσεγγίζουν δια της βίας.
Η Αγαθή μίλησε κόσμια, καθαρά και δυνατά. Αυτό είναι που κάποιοι δεν αντέχουν. Κι αν η ίδια δηλώνει ότι στόχος της δεν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων την απειλούν, η όλο και αυξανόμενη αγανάκτηση των Ελλήνων απέναντι στον προοδευτικό φασισμό μικρών ομάδων δημιουργεί γύρω της ένα τείχος προστασίας.
Οι πραγματικοί δημοκράτες παρακολουθούμε την υπόθεση της Αγαθής – Χριστιάνας με προσοχή, έτοιμοι να την υπερασπιστούμε – και μαζί της την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.
Όπως τόνισε η ίδια στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα Παραπολιτικά 90,1, «Δεν πρέπει να διστάζετε να πείτε δημόσια την άποψή σας! Ζούμε σε αυτό το καθεστώς φίμωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την αριστερά. Δεν μπορούμε να είμαστε για πάντα τα θύματα».
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη της Αγαθής – Χριστιάνας Σαλβάνου:

Γιατί δεν είμαι φεμινίστρια; | Agathi Christiana

yiorgosthalassis.blogspot.com

Εκκλησία: Οι λόγοι που απομακρυνθήκαμε και η διαφορά με το παρελθόν | Agathi Christiana

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *