Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ- ΑΘΩΝΙΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ(Βίντεο)

3.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

1000% αύξηση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο αύριο θα μπαίνουν και θα παίρνουν τα σπίτια σας.

Ο ηγούμενος Γρηγόριος (Ζήμος) της Μονής Δοχειαρίου στο όρος Ο Άθος προσέφερε σοβαρή κριτική στην πολιτική μετανάστευσης της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι οι ορθόδοξοι πρόγονοί τους αγωνίστηκαν για εξακόσια χρόνια ενάντια στον εξισλαμισμό της Ελλάδας, αλλά τώρα πλησιάζει ο καιρός όταν θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους ορθόδοξους χριστιανούς στο έθνος. Το AgionOros.ru προσφέρει τα βασικά σημεία της δήλωσής του.

 

 

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

Εσείς τι κάνετε καθόσαστε στους καναπέδες και σας χειρίζονται σαν πρόβατα τα όποια τα ετοιμάζουν για την τελευταία τους σφαγή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο, οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα «είναι εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα, με skinny τζιν, ένα μαντήλι και τα τσιγάρα. Δυστυχώς, κατά την εποχή του Μωάμεθ, οι γυναίκες δεν φορούσαν μακιγιάζ, οπότε δεν μίλησε ενάντια σε μια τέτοια φυσική εμφάνιση … »

Ο γέροντας Αθωνίτης πρόσθεσε ότι δεν είναι σοβινιστικό να εκτιμάτε την πατρίδα και τον πολιτισμό σας, θέλοντας να το διατηρήσετε. «Δεν πηγαίνω στην πατρίδα τους για να πολεμήσω μαζί τους, αλλά δεν θέλω να τους δω στην πατρίδα μου. Δεν είναι σωβινισμός ».« Η κυβέρνηση απαγόρευσε το χτύπημα των καμπανών με το πρόσχημα ότι είναι πολύ δυνατά », συνέχισε,« αλλά όταν ο μουζέζιν φωνάζει τρεις φορές την ημέρα, δεν ενοχλεί κανέναν ».

Προσφέροντας την κριτική του, ο Πρ. Ο Γρηγόριος απλά μίλησε για την αλήθεια για το Ισλάμ: «Οι Ισλαμιστές μισούν την πίστη μας και μισούν τον Σταυρό, τον Χριστό και τη Θεοτόκο». Δυστυχώς, λένε, ακόμη και οι επίσκοποι αφαιρούν τους σταυρούς τους όταν επισκέπτονται τους πρόσφυγες για να μην ενοχλούν τους.»

Γιατί η κυβέρνηση καλεί τους πρόσφυγες, αναρωτιόταν, αν δεν θέλουν να φροντίσουν τους άστεγους και τους φτωχούς της Ελλάδας;

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία αντιμετώπισε δύο μεγάλους εχθρούς στο ιστορικό της δρόμο: τον ισλαμισμό και τον παπισμό. Και σήμερα, παίρνοντας ο ένας τον άλλον από το χέρι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν την Ελλάδα … Καίγουν και σφαγιάζουν τους προγόνους μας, αλλά νομίζουμε ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν καλύτερα; Γιατί τους παίρνουμε στη χώρα μας; «ρώτησε ο πνευματικός πατέρας.

Σύμφωνα με τα λόγια του, οι πρόσφυγες είναι, στην πραγματικότητα, κατακτητές.

«Η Ελλάδα έχει γίνει το δικαστήριο του διαβόλου – οποιοσδήποτε άθεος και αντίχριστος μπορεί να βρει καταφύγιο σε μια χώρα μαρτύρων και αγίων. Υπάρχει μίσος και η επιθυμία να διαγραφεί η Ορθοδοξία και η Ελλάδα από το πρόσωπο της γης. Ποιος θα δώσει μια απάντηση για αυτό το κακό; Οι αθεϊστικοί μας ηγέτες ή ο πάπας της Ρώμης, που έχουν γίνει αντικείμενο προσευχής για μερικούς Ορθόδοξους; Δυστυχώς, όλα κινούνται προς την κατεύθυνση της επικοινωνίας μας με το άζωτο, «Fr. Είπε ο Γρηγόριος, δείχνοντας την αρχαία απόκλιση στις ευχαριστιακές πρακτικές μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής κοινωνίας. «Το Κοράνι θα κρατηθεί στα χέρια μας», συμπλήρωσε.

Τι θέλουν να κάνουν με τους λαθρο-μετανάστες στο μέλλον;

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ…

Δήμαρχος Άργους – Θέλουν την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με τους λαθρομετανάστες που έφεραν

Την ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου, βλέπουν σε πολλά σημεία πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, η αστυνομική δύναμη των αστυνομικών που είχαν αποσπαστεί στον Έβρο για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης μειώνεται. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ορεστιάδας καταγγέλλει ότι το τελευταίο δίμηνο οι μεταναστευτικές ροές παρουσίασαν αύξηση 1000%. Παράλληλα η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων διαμαρτύρεται για την επιστροφή αστυνομικών στην Αθήνα. Συγκεκριμένα σε επιστολή της προς την υπουργό προστασίας του πολίτη και τον αρχηγό της αστυνομίας αναφέρει:
Με διαταγή που εκδόθηκε την 25-09-2018 από το Α.Ε.Α διατάσσονται οι Αστυνομικοί που επιχειρούν στην «ΑΣΠΙΔΑ» χωρίς δαπάνες δημοσίου και έχουν οργανική θέση σε μάχιμες υπηρεσίες (ΥΜΕΤ/ΥΑΤ/Άμεση Δράση) να επιστρέψουν στην οργανική τους θέση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το τελευταίο δίμηνο οι μεταναστευτικές ροές παρουσιάζουν αύξηση 1000% σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία ενώ οι συλλήψεις διακινητών το τελευταίο δίμηνο είναι περισσότερες από όσες υπήρχαν την τελευταία διετία.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και ενώ αναμενόταν να αντιμετωπιστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση με νέα μέτρα ενίσχυσης με προσωπικό της Δ.Α Ορεστιάδας προς επίλυση των ανακύπτοντων προβλημάτων, προς έκπληξη όλων έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Κυρία Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ
Η Ένωσή μας κατανοεί ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αστυνόμευσης στην Αθήνα και ότι για την αντιμετώπισή της απαιτείται μεγάλος αριθμός δυνάμεων και συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός, όμως με προσωρινά αντίμετρα δεν αντιμετωπίζεται ούτε η αστυνόμευση ούτε η παράνομη μετανάστευση, απαιτούνται γενναίες και δυναμικές αποφάσεις οι οποίες θα δώσουν μόνιμες λύσεις.

Μετανάστες παίρνουν τον έλεγχο της χώρας και παράνομες οργανώσεις τους βοηθούν

ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ-ΜΑΤ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η αύξηση των μεταναστευτικών ροών που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εισόδου παράνομων μεταναστών προς την ενδοχώρα, το οποίο θα έχει άμεσες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς όπως, αύξηση του πληθυσμού των μεταναστών στα κέντρα κράτησης, αύξηση του προσωπικού που απασχολείται στα κέντρα κράτησης, υποδοχής και ταυτοποίησης αλλά και των ωρών εργασίας, αύξηση του κόστους στο εθνικό σύστημα υγείας το οποίο αφαιρείται από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και φυσικά αύξηση της εγκληματικότητας.

Τέλος θα πρέπει να αξιολογηθεί και το γεγονός ότι η Δ.Α Ορεστιάδας έχει 60 κενές οργανικές θέσεις, έχει 65 Αστυνομικούς αποσπασμένους εκτός Δ.Α Ορεστιάδας και διαθέτει, εκτός των Τμημάτων (Τάξης, Τροχαίας, Ασφάλειας και Συνοριακής Φύλαξης) ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α, Κ.Υ.Τ ,τρία ενεργά μεθοριακά σημεία διαβατηριακού ελέγχου, κοινό κέντρο επαφής στο Καπετάν Αντρέεβο Βουλγαρίας, τα οποία επανδρώνονται με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό, με ανθρώπινο δυναμικό εντός Δ.Α Ορεστιάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ιταλίδα Ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει τον Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο.(Ελληνικοί υπότιτλοι)

Παράλληλα δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι η Διεύθυνσή μας είναι από τις από λίγες με τόσες πολλές κενές οργανικές θέσεις, δέχεται μαζί με τα νησιά μας τις μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές και αναλογικά ενισχύεται με πολύ μικρό αριθμό Αστυνομικών.

Κυρία Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ
Παρακαλούμε όπως δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή της Δ.Α Ορεστιάδας εκδίδοντας νέα διαταγή προς ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσής μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η είσοδος παράνομων μεταναστών και να θωρακιστούν τα σύνορα της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης, το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο σε πολλούς τομείς.

Λαθρομετανάστες έκαναν μπλόκο στην Εθνικό οδό.

Αποκλείστηκε η Καβύλη – Στρατιωτικοί δεν μπορούσαν να πάνε σε στρατόπεδο.

Απίστευτες εικόνες νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα. 150 άτομα, τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους. Λαθρομετανάστες, έκλεισαν το δρόμο, μη επιτρέποντας σε κανέναν να περάσει το δρόμο.

λαθρομετανάστες απέκλεισαν την εθνική οδό

Ο αποκλεισμός ξεκίνησε περίπου από τις 6:00 το πρωί και έγινε ιδιαίτερα αισθητός όταν στρατιωτικοί κατευθύνονταν προς το στρατόπεδο της Καβύλης, στο οποί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν από τον κανονικό δρόμο κι έπρεπε να κάνουν επιπλέον χιλιόμετρα αναζητώντας δίοδο από άλλο κόμβο.

Μετανάστευση ή εισβολή μουσουλμάνων;

50 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες θρέφει η Ευρώπη Το 80% από αυτούς μετανάστευσαν για την καλή

Το απίστευτο περιστατικό, μπορεί να συμβαίνει για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, έχει όμως συμβεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Τις τελευταίες εβδομάδες από την Ελληνική Αστυνομία, γίνεται μεγάλη προσπάθεια αποτροπής ατόμων από την Τουρκία. Η σημερινή μαζική είσοδος και κίνηση αποκλεισμού του δρόμου, δημιουργεί τουλάχιστον εντύπωση.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους λαθρομετανάστες να απομακρύνονται τουλάχιστον δύο ώρες μετά.

πυγή ‘.thrakinea.gr

Παρακαλούμε δείτε όλα τα βίντεο για να γνωρίζετε τι σας ξημερώνει αύριο

Ιταλοί πολίτες εκφράζουν την γνώμη τους για τους Μουσουλμάνους μετανάστες

Γερμανία: Μουσουλμάνοι φτύνουν και απειλούν χριστιανή

Θα σας επιβάλουμε το Ισλάμ με την βοήθεια φυσικά των κυβερνόντων της χώρας σας

Μουσουλμάνοι μετανάστες της Ολλανδίας προειδοποιούν ασπαστείτε το Ισλάμ αλλιώς θα πεθάνετε

δείτε τι γίνεται στα γερμανικά σχολεία με τους μετανάστες μουσουλμάνους

Ταδε έφη οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας

Οι Μουσουλμάνοι της Αθήνας

Κυβερνάμε την Αγγλία δηλώνουν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες

Μουσουλμάνοι μετανάστες στην Αγγλία επιβάλουν τον Ισλαμικό νόμο

Father Cleomenis: Out with the Muslims from Greece

The Muslim Invasion Of Europe 2017

Islam in Greece – A Glimpse at Greece’s Muslim Heritage

Η ΛΥΣΗ ΣΤH ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ;

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *