Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η διαστροφή της επιστήμης για να ανοίξει το δρόμο για την επιβολή υποχρεωτικών εμβολίων

Του καθηγητή Anthony J. Hall

(Παγκόσμια έρευνα)Global Research, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η προσπάθεια διεκδίκησης του κύρους της επιστήμης είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συνοδεύουν τις βιαστικές κινήσεις των πλούσιων και ισχυρών να καταλάβουν περισσότερο πλούτο και πολιτική επιρροή κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «μεγάλης επαναφοράς» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολλές αντιπαραθέσεις περιβάλλουν τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης ως ένα φθηνό και άμεσα διαθέσιμο φάρμακο για το COVID-19.
Η υδροξυχλωροκίνη είναι ένα πολύ γνωστό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Όταν χορηγείται σωστά μαζί με ψευδάργυρο, η υδροξυχλωροκίνη αποτελεί απειλή για τις ατζέντες που προωθούνται από τους Μπιλ Γκέιτς και Big Pharma.

Πολλά ισχυρά συμφέροντα έχουν σημαντικό ρόλο στην επιβολή ενός υποχρεωτικού εμβολίου στην ανθρωπότητα ως η καθολική θεραπεία για τις υπερβολικές επιθέσεις του COVID-19.

Ορισμένοι από αυτούς που σχεδιάζουν να προωθήσουν την ατζέντα εμβολίων προσπάθησαν να παρακάμψουν την υιοθέτηση της υδροξυχλωροκίνης ως το κύριο φάρμακο για το COVID-19. Καταφεύγουν σε ένα καλά οργανωμένο έγκλημα που φάνηκε να φέρει το έμβλημα της επιστήμης, ενώ αψηφούσε στην πραγματικότητα τις τεκμηριωμένες απαιτήσεις της.

Αυτή η απάτη περιλάμβανε την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων που υπολογίστηκαν για να υποστηρίξουν ένα ψευδές συμπέρασμα σχετικά με τους φερόμενους κινδύνους για την υγεία από τη χρήση υδροξυχλωροκίνης. Τα διάφορα στοιχεία της απάτης συγκεντρώθηκαν από έναν οργανισμό γνωστό ως Surgisphere. Οι χειριστές αυτής της εγκληματικής επιχείρησης κατάφεραν να δημοσιεύσουν την ανέντιμη μελέτη τους στα διάσημα επιστημονικά περιοδικά, Lancet και το New England Journal of Medicine.

Η ανακάλυψη της απάτης έθεσε σε ανατροπή την διαδικασίας αξιολόγησης από ομοτίμους δύο πυλώνων δημοσιευμένης υποτροφίας. Οι προσεκτικοί ειδικοί αναγνώστες κατάφεραν να δουν μέσα από την κατασκευή δεδομένων που παρουσιάστηκαν σαν να βασίζονταν σε ευρήματα που προέρχονταν από επιστημονική αξιολόγηση περίπου 100.000 ασθενών και πάνω από 600 νοσοκομεία. Πριν από την έκθεση της ψευδούς φύσης της μελέτης του Surgisphere, ωστόσο, η δημοσίευσή της είχε ως αποτέλεσμα να παραμεριστεί η υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία COVID-19 σε πολλές δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένης της Αλμπέρτα.

Η απάτη Surgisphere / υδροξυχλωροκίνη αναγνωρίστηκε γρήγορα ως μία από τις πιο μνημειώδεις εξαπατήσεις της επιστημονικής έρευνας που έγινε ποτέ. Αυτό το επεισόδιο χρησιμεύει ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ότι εκείνοι που προωθούν την ατζέντα των υποχρεωτικών εμβολίων ως το καλύτερο μέσο για την καταπολέμηση του COVID-19 είναι οι εχθροί και όχι οι φίλοι της επιστημονικής μεθόδου.

ΒΕΛΓΙΟ-ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!

Πολλές πτυχές αυτής της κρίσης θεωρούνται περισσότερο κατασκευασμένες παρά πραγματικές.

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε και κυριάρχησε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που ασχολείται με την πολιτική και όχι με την επιστημονική συμπεριφορά της δημόσιας υγείας, όταν δήλωσε τον Μάρτιο ότι το COVID-19 αποτέλεσε τη βάση μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Πληροφοριοδότες του εμβολίου αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

Οι πληροφοριοδότες εμβολίων, από τους Nurses Against Mandatory Vaccines (NAMV) έχουν δημιουργήσει μια ομάδα από το 2012 για να ενημερώσουν το κοινό ότι οι νοσοκομειακοί ασθενείς εμβολιάζονται χωρίς τη συγκατάθεσή τους, όπως ανέφερε η Natural News. Αυτές οι νοσοκόμες το έχουν δει ως κοινή πρακτική στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών (NICU).

http://www.namv.org/

http://www.naturalnews.com/054089_medical_choice_forced_vaccines_government_intrusion.html

Σε συνέντευξή της στο InfoWars Nightly News, η Michelle Rowton μέρος της ομάδας NAMV συζήτησε πώς επηρεάζεται το ιατρικό σύστημα από τα χρήματα.

REPORT: Daily Routine Vaccine Injury in US Neonatal Intensive Care Units

Το πρόγραμμα εμβολίων των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν εφαρμόσει αυτές τις πρακτικές, ειδικά όταν τα μωρά γεννιούνται πρόωρα και δεν έχουν ακόμη μεγαλώσει σε κανονικό μέγεθος. Η Rowton εξηγεί, «αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι σε κλειστό χώρο όπως το NICU, είναι ότι έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να εμβολιάσουμε αυτά τα μωρά εγκαίρως, ανεξάρτητα από το πόσο μικρού μεγέθους (από την πρόωρη γέννηση) είναι. » Ένα μωρό που γεννήθηκε πρόωρα τεσσάρων μηνών ζυγίζει 3 έως 4 κιλά και υποτίθεται ότι βρίσκεται ακόμα στη μήτρα της μητέρας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα εμβόλια εγχύονται περισσότερο στα μωρά και στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα. Η Rowton παρουσίασε περιπτώσεις κατά τις οποίες το παιδιατρικό προσωπικό θα διατάξει το προσωπικό της NICU να προετοιμάσει πρόωρα μωρά για προγραμματισμένα εμβόλια, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης δυσκολιών στην αναπνοή και σίτισης, καθώς και προβλήματα πέψης, άπνοια και βραδυκαρδία. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης περιόδου, όταν οι γονείς πρέπει να ενημερώνονται περισσότερο για τις επιλογές τους και τι είναι καλύτερο για το μωρό τους.

Μια άλλη νοσοκόμα από την ομάδα NAMV προειδοποίησε το κοινό για τα εμβόλια γρίπης που προσφέρονται τώρα ως μέρος μιας νέας νοσοκομειακής και κυβερνητικής πολιτικής. «Από τότε που κυκλοφόρησε ο νόμος για την προσιτή φροντίδα, είμαστε τώρα – ως νοσοκόμες – υποχρεωμένοι να ρωτάμε κάθε ασθενή όταν έρχονται στο νοσοκομείο εάν είχατε το εμβόλιο της γρίπης ή το πνευμονιοκοκκικό σας εμβόλιο. Εάν πείτε όχι σε κανένα από αυτά, στον υπολογιστή, θα δημιουργηθεί μια παραγγελία που λέει ότι πρέπει να σας χορηγήσουμε αυτό το εμβόλιο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε σε γιατρό, είναι πολιτική νοσοκομείου.

Είναι πλέον πολιτική του Υπουργείου Υγείας ότι τώρα πρέπει να σας χορηγήσουμε το εμβόλιο. » Ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια εγχύονται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, επειδή οι ασθενείς έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για βιογενή, «αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορούν να σας δώσουν οτιδήποτε θεωρούν απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.»

Το ζήτημα δεν είναι εάν τα εμβόλια είναι καλά ή κακά για εσάς, έχουμε όλοι το δικαίωμα να πάρουμε την απόφαση για τον εαυτό μας. Ειδικά για τους γονείς και τα μωρά τους, τα εμβόλια πρέπει να εξηγούνται σωστά και να συνιστώνται προσωπικά ανάλογα με την ιατρική κατάσταση των μωρών. Τελικά, η λήψη εμβολίου πρέπει να είναι επιλογή και όχι ένας γενικός κανονισμός που επιβάλλεται από το ιατρικό προσωπικό.
Δηλητηριάστηκαν και πέθαναν από εμβόλια στο Σουδάν το 2017.

South Sudan: Botched vaccinations kill 15 children

Πάρα πολλοί πλούσιοι δεν θέλουν και δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους λέει αυτός ο γιατρός στο βίντεο.

Wealthy parents saying no to childhood vaccinations

Controversial researcher claims link between vaccine and autism | 60 Minutes Australia

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *