Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ: Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Σουηδία σαρώνεται από ένα αυξανόμενο κύμα δολοφονίας, βίαιης επίθεσης, βιασμού, συμμορίας και σεξουαλικής κακοποίησης από μουσουλμάνους εισβολείς, πέρα από την απειλή της τρομοκρατίας που υπάρχει. Αντί να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για την προστασία των πολιτών από τη βίαιη επίθεση, η Σουηδία διεξάγει πόλεμο στους πολίτες που τολμούν να μιλήσουν εναντίον της.

Η Åsa Westerberg είναι  μια Σουηδή ακτιβιστρια  ελεύθερου λόγου, η  οποία  συνελήφθη και τρομοκρατήθηκε από ειδικευμένους αντιμονοπωλητές της αριστεράς κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας, της κακομεταχείρισης και του μισογυνισμού από τη μουσουλμανική κοινότητα των μεταναστών. Αυτές οι εκστρατείες περιλαμβάνουν την παρενόχληση της οικογένειας και των φίλων της Westerberg, προσπαθώντας να την χαρακτηρίσουν ως μισητή ρατσίστρια, να την χρεοκοπήσουν, προσπαθώντας να καταστρέψουν την καριέρα της και να την καταγγείλουν στην αστυνομία για «εγκλήματα σκέψης».

Sweden’s Gulag: Anti-Sharia Activist, Åsa Westerberg, Arrested & Abused By Secret Police

Παιδαγώγηση  στο σχολείο από μουσουλμάνα

Αλλοίμονο μας,  τους αφήσετε να έρχονται και να πληθαίνουν ανεξέλεγκτα

Τι συμβαίνει όταν ένας Σουηδός δημοσιογράφος πηγαίνει σε μία από τις 55 μουσουλμανικές «ζώνες NO-GO» της Σουηδίας (ανύπαρκτη, σύμφωνα με σουηδούς ηγέτες);

Ο Σουηδός ανεξάρτητος δημοσιογράφος Joakim Lamotte επισκέφθηκε μια μουσουλμανική γειτονιά μετανάστρια, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στις ειδήσεις, και η ανταπόκριση που έλαβε από το ίδρυμα στη Σουηδία σφύζει από θλίψη. Η Σουηδία θέτει τόσους πολλούς περιορισμούς σε δημοσιογράφους που θέλουν να μιλήσουν για το πρόβλημα της μεταναστευτικής μουσουλμανικής ζωής, ακόμα και το βρετανικό BBC τους προκαλεί ντροπή.

Μετά από θερμές αντιδράσεις και αρνητική δημοσιότητα από το BBC, τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης τελικά άλλαξαν τακτική και αποφάσισαν να αναγνωρίσουν τον κακοποιημένο δημοσιογράφο. Η Lamotte προσκλήθηκε τότε στο κρατικό ραδιόφωνο για να πει την ιστορία του. Αλλά η συνέντευξη λαμβάνει χώρα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, καθώς οι δημοσιογράφοι του κράτους προσπαθούν να τον κατηγορήσουν για τη βία που κλιμακώθηκε.

Swedish Journalist Visited No-Go Zone, Guess What Happened?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *