Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΟΡΑΝΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ; ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ 9/11(Βίντεο)

4.43/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Luciano Goccia επέζησε χάρη σε ένα θαύμα. Ο οδηγός φορτηγών δήλωσε την Πέμπτη (16 Αυγούστου) ότι είχε πεταχτεί αρκετά μέτρα από ένα κύμα πιέσεως. Το φορτηγό του, μόλις λίγα μέτρα μακριά, καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά από την πτώση των συντριμμιών.

Brückeneinsturz in Genua – LKW-Fahrer berichtet von Explosion und Druckwelle

Ένας συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός που ειδικεύεται στην κατασκευή γεφυρών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας καριέρας του προειδοποίησε ότι η κατάρρευση της γέφυρας Morandi μπορεί να ήταν σκόπιμη. Ακόμη λέει ότι πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας μέσω προγραμματισμένης κατεδάφισης.

Αναφέρεται στο βίντεο του Daniele di Georgio, το μόνο που δείχνει την κατάρρευση. Μπορεί να παρατηρηθεί στην αρχή της ηχογράφησης δύο λάμψεις φωτός που θα μπορούσαν να προέλθουν από μια έκρηξη. Αυτό το φλας, το οποίο συνέβη δύο φορές στη σειρά και ήταν στο ύψος της γέφυρας, παρατήρησα επίσης κατά την παρακολούθηση του βίντεο. Αξιοσημείωτο, μόνο μετά από αυτό κατέρρευσε η αποβάθρα, παρόλο που ο δρόμος είχε ήδη φύγει. Προέρχονται οι δύο λάμψεις από μια έκρηξη που προκαλείται από εκρηκτικά;

Υποστηρίχτηκε ότι η ανάφλεξη δύο φορές προκλήθηκε από κεραυνοβόλο καταιγίδα και η απεργία από κεραυνούς θα μπορούσε να ήταν η αιτία της κατάρρευσης. Ο Jens Karstedt του Baukammer Berlin δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Welt» ότι αυτό θα ήταν πολύ απίθανο: «Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση παγκοσμίως που να έχει οδηγήσει στην κατάρρευση μιας γέφυρας».

Επιπλέον, ο δρόμος είχε ήδη καταρρεύσει όταν οι φωτεινές ενδείξεις είναι ορατές.

Οι πρώτες μαρτυρίες της οδήγησης, οι οποίες ήταν στο δρόμο προς τη γέφυρα λίγο πριν την κατάρρευση, υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες στο δρόμο, ότι υπάρχουν «εργασίες επισκευής» στη γέφυρα. Τότε υποστηρίχθηκε ότι αυτό το έργο θα μπορούσε να προκάλεσε την κατάρρευση.

Μια δήλωση, αλλά με αποκλινόμενη έννοια. Η «επισκευή» μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη για την τοποθέτηση των εκρηκτικών.

Παρόμοια ήταν επίσης η περίπτωση της 9/11, επειδή αν θυμόμαστε, πριν από την κατεδάφιση υπήρξαν πολύ ασυνήθιστες μεγάλης κλίμακας «ανακαινίσεις» στους Διδύμους Πύργους και ήταν ακόμα απενεργοποιημένοι το Σαββατοκύριακο πριν από την μεγάλη κατάρρευση στους ουρανοξύστες. Όλα τα γραφεία ήταν κενά και η παρακολούθηση της ασφάλειας δεν ήταν σε λειτουργία. Ιδανικό για αδιάσπαστη προετοιμασία χωρίς μάρτυρες τους πύργους για κατεδάφιση.

Ποιος δίδει ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι κάνουν οι «εργαζόμενοι» και αν πραγματικά «ανανεώνουν» ή τοποθετούν δυναμίτη;

Freeway bridge collapse in Genoa Italy 2018 in slow motion shows explosion?

Εδώ είναι η δήλωση του πολιτικού μηχανικού για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα:
Πιστεύω ότι η κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα ήταν πράξη τρομοκρατίας και προγραμματισμένη κατεδάφιση.  Πως το συμπεραίνω αυτό;

Ένα βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει πραγματικά μέρος της κατάρρευσης. Είναι από έναν Daniele di Georgio που παραδόξως είναι το μοναδικό, ενώ δεν κυκλοφορούν άλλα.

CROLLO PONTE GENOVA Ponte Morandi su AUTOSTRADA A10 DISGRAZIA!!!

Genova, crollo ponte Morandi. Il prima ed il dopo.

Στο πρώτο δευτερόλεπτο, δύο λάμψεις αναδύονται από την περιοχή θεμελίωσης της στήλης, τότε η στήλη πέφτει και στα 10 δευτερόλεπτα δεν μένει τίποτα. Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι στο 0 δευτερόλεπτο, ο δρόμος δεν είναι πια εκεί, αλλά μόνο ο πυλώνας. Επιπρόσθετα, η δήλωση του κινηματογράφου και των αυτόματων μαρτύρων, κάποιος θα είχε ακούσει βροντές και αστραπή και τότε η γέφυρα θα είχε καταρρεύσει

Από το βίντεο μπορείτε να δείτε ότι πρώτον, τα διαγώνια καλώδια απομακρύνθηκαν. Ο Daniele ακούει το κτύπημα (μπορεί επίσης να δει ένα φλας) και κρατάει ενστικτωδώς το τηλέφωνό του προς τη γέφυρα. Ο δρόμος είναι ήδη προς κατάρρευση, αλλά πιάστηκε στο πρώτο δευτερόλεπτο της ταινίας η ανατίναξη του στύλου με διπλό φλας από την περιοχή θεμελίωσης.

Έχει συνδέσει την αρχική εμφάνιση της γέφυρας. Ο πυλώνας στη μέση έχει εξαλειφθεί εντελώς με έκρηξη. Αν τα λοξά καλώδια σπάσουν, οι κολώνες θα παραμείνουν ακίνητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οδική γέφυρα είναι κατασκευασμένη από χάλυβα, αλλά οι στύλοι είναι κατασκευασμένοι από σκυρόδεμα.

Το πεδίο των συντριμμιών υποδεικνύει επίσης μια έκρηξη, επειδή η αποτυχία ενός τμήματος γέφυρας δεν οδηγεί σε βλάβη του στύλου. Καθώς ο δρόμος είχε φύγει, ο στύλος ήταν ακόμη ανακουφισμένος. Χωρίς την έκρηξη, ποτέ δεν θα κατέρρευσε εντελώς.

Παραδόξως, η πιθανότητα μιας επίθεσης δεν αναφέρεται καν στον Τύπο.
Αυτό που λέει ο μηχανικός, αφού ο στύλος ήταν ακόμα όρθιος , όταν ο δρόμος είχε ήδη σπάσει και τα σχοινιά ήταν σχισμένα, μόνο μια έκρηξη θα μπορούσε να κατέστρεψε τον πυλώνα, πράγμα που εξηγεί τις δύο λάμψεις φωτός.

Ως «τρομοκρατική πράξη» μπορεί να νοηθεί μόνο μια επίθεση από τις μυστικές υπηρεσίες εναντίον της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Γιατί; Διότι  μίλησε εναντίον της ΕΕ, έναντι του ευρώ, κατά της μαζικής μετανάστευσης και της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Αλλά αυτά είναι τέσσερα θέματα που είναι ταμπού και οι σκιώδεις δυνάμεις δεν τα επιτρέπουν. Μήπως διδάχτηκε η  κυβέρνηση ένα μάθημα και  μια προειδοποίηση;

Οι επιθέσεις στην Ευρώπη είναι ως επί το πλείστον σημάδια της σκιώδους δύναμης στην αντίστοιχη κυβέρνηση, που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλιώς υπάρχει τρομοκράτηση. Γι ‘αυτό υπάρχει ο μυστικός στρατός του ΝΑΤΟ και οι υπηρεσίες πληροφοριών που διοργανώνουν τέτοιες επιθέσεις.

Όπως στις 2 Αυγούστου 1980, η βομβιστική επίθεση στον κεντρικό σταθμό της Μπολόνια κοστίζει 85 ζωές και τραυμάτισε 200 άτομα. Η ευθύνη κατηγορήθηκε για τις εξτρεμιστικές κόκκινες ταξιαρχίες αριστερά.

Στην πραγματικότητα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από πράκτορες της ιταλικής μυστικής υπηρεσίας SISMI, καθώς και από το μυστικό καταφύγιο Propaganda Due (P2) και από τον μυστικό στρατό του ΝΑΤΟ (Gladio). Εκείνη την εποχή η Ιταλία «απειλούσε» ότι «πολιτικά παρασυρόταν προς τα αριστερά», την οποία ήθελαν να αποτρέψουν.

Γιατί ακριβώς αυτή η γέφυρα στη Γένοβα ως στόχο επίθεσης; Επειδή το κίνημα κατά του κατεστημένου, έχει ταχθεί ενάντια σε 2.013 έργα για να παρακάμψει τη γέφυρα «πέντε αστέρων» (M5S), η οποία είναι πλέον μέρος της κυβέρνησης.

Μια μελέτη αναφέρθηκε από το M5S και σχολίασε λέγοντας ότι ήταν «ένα παραμύθι (favoletta) ότι μια πρώιμη κατάρρευση της γέφυρας Morandi θα μπορούσε να λάβει χώρα, αποδεικνύοντας μόνο ότι δεν αναγνώριζαν την τελική έκθεση του Autostrade».

Ο φορέας εκμετάλλευσης αυτοκινητοδρόμων Autostrade per l’Italia δήλωσε ρητά ότι η Ponte Morandi μπορεί να «κρατήσει για άλλα 100 χρόνια» εάν διατηρηθεί μόνο κανονικά.

Έχει άραγε «βοηθήσει» κάποιος και τους έφερε σε κατάρρευση, ώστε το M5S να φαίνεται κακό, γιατί ο Ιταλός Υπουργός Μεταφορών, Danilo Toninelli, είναι μέλος του M5S;

Παρεμπιπτόντως, αυτή η αναφορά στη μελέτη έχει πλέον διαγραφεί από την ιστοσελίδα του κόμματος και μπορεί να δει μόνο στο αρχείο Internet.

Η Ιταλία κυβερνάται από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη.

Έχουν ήδη υπάρξει μαζική προειδοποίηση προς τη Lega και M5S, την πολιτική τους, την οποία υποσχέθηκαν στους ψηφοφόρους να μην εφαρμόσουν, ειδικά όσον αφορά το ευρώ και το τεράστιο χρέος της Ιταλίας.

Όταν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Πάολο Σαβόνα ζήτησε από την ΕΚΤ να καταργήσει το χρέος των 250 δισεκατομμυρίων ευρώ, σήμερα το χρέος είναι 2.263 τρισεκατομμύρια ευρώ, ήρθε αμέσως από τη Φρανκφούρτη, την παρέμβαση στη σύσταση κυβέρνησης.

Το μέλος της Μαφίας του Goldman Sachs και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi διέταξαν τον Ιταλό πρόεδρο Sergio Mattarella να καλέσει νέους εκλογείς για το φθινόπωρο και να διορίσει τον πρώην οικονομολόγο του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλλι για να υπηρετήσει ως αρχηγός της κυβέρνησης.

Θυμόμαστε ότι αυτή η παρέμβαση της EURO Mafia στη Φρανκφούρτη, η οποία κυβερνά την Ιταλία, συνέβη πριν, όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανατράπηκε στις 9 Νοεμβρίου 2011.

Η ΕΚΤ αύξησε τα επιτόκια των ιταλικών κρατικών ομολόγων μαζικά, τα οποία το κράτος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει για να κυνηγήσει τον Μπερλουσκόνι από το αξίωμα. Αναγκάστηκε σε παραίτηση.

Στις 13 Νοεμβρίου 2011, ο Πρόεδρος Giorgio Napolitano ανέθεσε στους Bilderberger και Goldmann Mario Monti να σχηματίσουν προσωρινή κυβέρνηση (κυβέρνηση των τεχνοκρατών).

Βλέπουμε τι επιλέγει ο Ιταλός ή δεν θέλει να ενδιαφέρει κανέναν μεταξύ των δικτατορικών Ευρωκράτων, οικονομικών εγκληματιών και τραπεζίτων. Αποφασίζεται ποιος θα γίνει πρωθυπουργός.

Μόνο όταν το Lega και το M5S εγκατέλειψαν τη ζήτηση για ελάφρυνση του χρέους, τους επιτράπηκε η καθοδήγηση. Έχουν προφανώς λυγίσει. Ο μη συμβαλλόμενος Giuseppe Conte είναι από τον Ιούνιο του 2018 πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Μας λένε ότι η γέφυρα Morandi διαλύεται ξαφνικά εντελώς λόγω σημείων γήρατος και κεραυνών, παρόλο που η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τη γέφυρα της έδωσε άλλα 100 χρόνια.

Και φυσικά τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης (ειδικά οι Γερμανοί) ισχυρίζονται ότι η νέα «λαϊκιστική» και «ξενοφοβική» κυβέρνηση, η οποία έχει υπηρετήσει μόνο δύο μήνες, είναι υπαίτια.

Έτσι θα μπορούσε να είναι, ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην πρώτη πραγματική αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Ευρώπης, να μην σκεφτεί κανείς να φύγει από την ΕΕ και οι άλλες απαιτήσεις εναντίον του τι θέλουν οι Βρυξέλλες μπορούν να ξεχαστούν!

Επιπλέον, η Γένοβα είναι η πατρίδα του ιδρυτή του «Five Star Movement», Beppe Grillo, ένας άλλος λόγος για να θεωρηθεί η πόλη ως προορισμός.

Τώρα υποστηρίζεται από ορισμένους αναγνώστες, οι λάμψεις φωτός προήλθαν από το βραχυκύκλωμα της εναέριας γραμμής της σιδηροδρομικής γραμμής, όταν ο δρόμος έπεσε. Μόνο που , ο δρόμος ήταν ήδη στο έδαφος καθώς πέρασαν οι λάμψεις φωτός.

H «απρόβλεπτη» κατάρρευση θα μπορούσε επίσης να είναι κατεδάφιση καταστροφής, έτσι μπορείτε να χτίσετε ένα νέο κτίριο και πρέπει. Ήταν στις 9/11επίσης, ένα κίνητρο για να απαλλαγούμε από τους μολυσμένους από αμίαντο πύργους προκειμένου να χτίσουμε νέους, πράγμα που συνέβη.

Ο επόμενος ισχυρισμός των «έξυπνων» που καταρίπτεται είναι ότι οι στύλοι θα πέσουν όταν τα σχοινιά που κρατούν τη λωρίδα έχουν φύγει. Παρακάτω οι φωτογραφίες και τα σχέδια κατά τη φάση κατασκευής.

Η φωτογραφία ενός από τους πυλώνες στη φάση κατασκευής δείχνει, αυτό είναι πολύ ανθεκτικό χτισμένο με ένα ευρύ πόδι και είναι φυσικά για τον εαυτό τους. Πως μπορεί ένας πυλώνας να καταρρεύσει και να καταρρεύσει σε μικρά κομμάτια, εκτός από μια στοχοθετημένη ανατίναξη;

Αν ο δρόμος ήταν προβληματικός εξαιτίας του στελέχους και των σχοινιών ανάρτησης, αλλά θα είχε ακόμα τη στήριξη. Αλλά έχει φύγει. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και την κοινή λογική, αλλά μην πιστεύετε πάντα σε όλα όσα βρίσκονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά της λογικής.

Στην Ελβετία, σχεδόν όλες οι γέφυρες διαθέτουν ενσωματωμένους εκρηκτικούς θαλάμους, γεμάτους εκρηκτικές ύλες σε περίπτωση πολέμου, προκειμένου να καταστραφούν οι γέφυρες και να καταστούν άχρηστες για τον εχθρό. Αυτό πιθανότατα συνέβη και εδώ.

Επίθεση βόμβας σε γραφείο Lega

Η επίθεση στα κόμματα της νέας κυβέρνησης συνεχίζεται. Την Πέμπτη, μια εκρηκτική συσκευή πυροδότησε κοντά σε ένα ιταλικό γραφείο Lega Party στο βόρειο τμήμα της χώρας. Η επίθεση συνέβη στην πόλη Villorba κοντά στη Βενετία. Σύμφωνα με αναφορές, η έκρηξη δεν έβλαψε κανέναν.

Μια άλλη εκρηκτική συσκευή βρήκε κοντά στο γραφείο, το οποίο αφομοιώθηκε από ειδικούς. Πυροσβέστες καθώς και εμπειρογνώμονες σε βιολογικά και χημικά όπλα βρίσκονται επίσης στο χώρο.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *