Η ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…… ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..….Γιατί η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη …

5/5 (3)

AN ΔEN ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ OΤI ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!……

ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ…

Δύο απλά λογάκια για τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ:Όσο ΔΕΝ βεβαιώνετε ότι η μάσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επικίνδυνη , ΕΣΕΙΣ, και ΟΧΙ ΕΓΩ, είστε ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!


ΕΣΕΙΣ είστε οι συνωμοσιολόγοι, οι ψεκασμένοι και ανισόρροποι, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ !!


Με τη διαφορά ότι εσείς μπορείτε και επιβάλλετε σε μας τις θεωρίες σας συνωμοσίας !!


Με την απειλή προστίμων και φυλακίσεων !!Πριν μας επιβάλετε λοιπόν τα πρόστιμα, πριν μας φυλακίσετε, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι έχετε δίκιο.


Αποδείξτε ότι ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σε αυτό που μας επιβάλλετε !!ΕΣΕΙΣ όμως, ΟΧΙ οι επιστήμονές σας !!!Δεν έχουν υπογράψει αυτοί τις ΚΥΑ :ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !!ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:


Μην σπαταλάτε χρήματα σε έμμισθα πρακτοράκια.Μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ύβρεις και απειλές.Αντ’ αυτών, να κάνετε αυτό το πολύ απλό πραγματάκι που σας ζήτησα:


Να αποδείξετε σε όλους μας ότι η μάσκα δεν είναι επικίνδυνη βεβαιώνοντας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και αναλαμβάνοντας την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που είναι.


Τόσο δύσκολο είναι;Όσο δεν το κάνετε, τίποτα άλλο δεν πετυχαίνετε παρά να αποδεικνύετε στην πράξη ότι ΕΙΝΑΙ.


Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Διαφορετικά ΕΣΕΙΣ είστε οι συνωμοσιολόγοι, οι ψεκασμένοι και ανισόρροποι!!


Η αυτοενοχοποιητική άρνησή σας να βγείτε ανοικτά και να βεβαιώσετε ότι η μάσκα είναι ακίνδυνη, καθιστά τη θεωρία περί μη επικινδυνότητας της μάσκας, θεωρία συνωμοσίας!!


Την οποία ενισχύετε και με αστεία επιχειρήματα του τύπου “έχουν πάθει τίποτα τόσα χρόνια οι χειρουργοί που φοράνε μάσκες στα χειρουργεία;”!!!


Είστε αστείοι!Τι σχέση έχει ο χειρουργός που θα αλλάξει εκατό μάσκες στη διάρκεια του χειρουργείου σε κρύο περιβάλλον, με τον φουκαρά που δεν έχει να πληρώσει ψωμί να φάει, όχι να αγοράζει εκατό μάσκες την ημέρα, αλλά μία και με το ζόρι και τη φοράει στους 40 βαθμούς;;;


Με την ίδια γελοία “λογική” σας, αύριο θα μας υποχρεώσετε να φοράμε στολές αστροναύτη και όταν θα διαμαρτυρηθούμε, θα μας ρωτήσετε υποκριτικά “τι έχουν πάθει τόσα χρόνια οι αστροναύτες στο διάστημα;”…


Τι περιμένετε λοιπόν;Επιβεβαιώστε μας ότι εμείς είμαστε οι ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι και όχι εσείς!!


Και όπως είπα:Εάν το κάνετε, εγώ πρώτος θα φορέσω τη μάσκα την άλλη στιγμή.


Θα τη φοράω και στον ύπνο μου.Μέχρι τότε θα αρνούμαι και δεν θα αποχωρώ από τους χώρους στους οποίους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.


Θα αποχωρώ μόνο όταν και εφόσον οι υπεύθυνοι των χώρων καλούν την αστυνομία, αναλαμβάνοντας και το κόστος αυτής της επιλογής τους.


Και θα αποχωρώ χωρίς καμία αντίσταση.Διότι αυτό θα συνιστούσε πράγματι ποινικό αδίκημα, εν αντιθέσει με την άρνηση υπακοής στην ΚΥΑ, η οποία συνιστά απλή διοικητική παράβαση.


Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να αρνηθεί να υπακούσει στην αστυνομία.


Αυτό που θα κάνω είναι να ζητήσω από την αστυνομία να υπογράψει τη βεβαίωση-δήλωση.


Φυσικά δεν θα το κάνει.Και μετά, για να αποχωρήσω, θα ζητήσω να εφαρμόσουν την ΚΥΑ και να μου επιβάλουν το πρόστιμο.


Εάν δεν το κάνουν θα τους απειλήσω με μήνυση για παράβαση καθήκοντος.


Διότι είναι υποχρεωμένοι να μου επιβάλουν το πρόστιμο.Φυσικά δεν σας ζητάω να κάνετε το ίδιο.Δεν μπορώ να πάρω το βάρος του προστίμου για σας.ΕΓΩ θα το κάνω.Και μετά, μαζί με τη δυνατότερη επιστημονική ομάδα, στη συστράτευση αυτή της νομικής με την ιατρική επιστήμη, θα πάμε να ακυρώσουμε το πρόστιμο επί τη βάση της αντισυνταγματικότητας και επί της ουσίας.


Όπως θα κάνουμε με τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Εκεί, στα ποινικά δικαστήρια.Και έχουμε και κρυφά νομικά όπλα.Πολύ δυνατά.Στα δικαστήρια αυτά όμως.Μην τους τα λέμε και όλα από τώρα.Οι υπεύθυνοι των χώρων, μέχρι να καλέσουν την αστυνομία, δεν έχουν καμία ευθύνη.


Εγώ έχω την ευθύνη.Παραμένω στον χώρο παρά τη θέλησή τους, το οποίο θα επιβεβαιώσω και στην αστυνομία.


Να ασκήσουν βία δεν μπορούν για να με βγάλουν έξω.Ούτε να μου απαγορεύσουν την είσοδο.Όπως έχω εξηγήσει και στη νομική ανάλυση του νόμου 4682/2020 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, πάμε στα δικαστήρια για να κριθεί η αντισυνταγματικότητα κατά την παρεμπίπτουσα κρίση των δικαστηρίων επί αυτής.


Μία απευθείας και άπαξ αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος και καταστροφική για μας κίνηση.


Η κυβέρνηση θα μας πει τότε “πολύ ωραία, αφού προσφύγατε στο ΣτΕ ας περιμένουμε τι θα πει το ΣτΕ λοιπόν”.


Το ΣτΕ θα αποφανθεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, εν τω μεταξύ θα έχουμε φορέσει 100.000 ώρες ο καθένας μας τη μάσκα και θα μας έχουν εμβολιάσει κανονικότατα.


Και όταν το ΣτΕ αποφασίσει, το πλέον βέβαιο είναι ότι θα βάλει και τη δική του βούλα στη “νομιμότητα” και “συνταγματικότητα” των ΚΥΑ, των πράξεων και των νόμων.


Με τη διαδικασία που προτείνω, δεν θα βρεθεί ένα δικαστήριο να κρίνει τα νομοθετήματα αυτά αντισυνταγματικά και να μη τα εφαρμόσει;


Το πρώτο θα τα κρίνει συνταγματικά, το δεύτερο το ίδιο, το τρίτο το ίδιο και πάει λέγοντας.


Το δέκατο;Το δωδέκατο;Το εικοστό;Τα δικαστήρια δεν δεσμεύονται από τις αποφάσεις των προηγούμενων.


Νομολογία παράγεται, όχι δεδικασμένο δεσμευτικό με την έννοια του άρθρου 57 Ποινικού Κώδικα, που προϋποθέτει ταυτότητα πράξης και διαδίκων.


Το ένα μπορεί να ανατρέψει τη νομολογία του προηγούμενου.Έτσι όμως θα βγάλουμε τους δικαστές από το παρασκήνιο.Εκεί που και οι ίδιοι βράζουν.Να πάρουν θάρρος ο ένας από τον άλλον.Και να βγουν στο προσκήνιο.Όπως κάνουμε με τον κόσμο.Στο σύστημα αρκεί ένα λεπτό για να υπογράψουν κάποιοι πρόθυμοι υπουργοί μία παράνομη ΚΥΑ.


Εμείς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα.Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε.Η απαίτηση για την υπογραφή της βεβαίωσης-δήλωσης είναι μία πράξη αντίστασης.


Μία πράξη αντίδρασης στην παρανομία.Δυσκολεύουμε το σύστημα.Το στήνουμε στον τοίχο.Το υποχρεώνουμε να αποδείξει ότι η μάσκα είναι ακίνδυνη.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Αυτό είναι ένα τεράστιο όπλο μας στη μάχη στα δικαστήρια για την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης.


Αυτά τα γράφω και για όσους συμφωνούνε με αυτά που γράφω και αυτά που κάνω.


Αλλά που περίπου μου “βάζουν χέρι” που δεν τους λέω ποιες κινήσεις νομικές πρέπει να κάνουν.


Που ούτε λίγο ούτε πολύ καθυστερώ.Ενώ αυτοί θέλουν να βγάλουν τη μάσκα χθες.Λες και με έχουν προσλάβει ως δικηγόρο και εγώ καθυστερώ, δεν ανταποκρίνομαι στις εντολές τους ή είμαι ανεπαρκής.


Τους λέω λοιπόν να πάνε να βρούνε άλλον δικηγόρο και να κινηθούν πιο γρήγορα.


Και να μου πούνε και μένα πώς θα το κάνουν.Εγώ θα ακολουθήσω τη στρατηγική μου. Βήμα – βήμα.Όταν ο άλλος σου ρίχνει πυρηνική βόμβα, θέλει χρόνο και στρατηγική για να άρεις τις συνέπειες και να εξασφαλίσεις τις προϋποθέσεις για να αποκλείσεις τη ρίψη άλλων πυρηνικών.


Όποιος έχει άλλες λύσεις, ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.


Εμένα δεν με πληρώνει κανένας γι αυτά που κάνω.Από την τσέπη μου πληρώνω τα έξοδα.Τον ελάχιστο χρόνο μου χρησιμοποιώ ακυρώνοντας την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου.


Άντε, για να τελειώνουμε και με αυτόν τον παραλογισμό που ζω.Οπως είπα λοιπόν:Εγώ δεν διεγείρω σε ανυπακοή:Διεγείρω σε υπακοή!!Υπό τον απλό αυτό όρο όμως:Βεβαιώστε. Δηλώστε.Εάν δεν το κάνετε, μας επιβεβαιώνετε ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη και ότι επομένως εσείς είστε οι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και όχι εγώ, όπως γράφουν τα πρακτοράκια σας στην ανάρτησή μου.


Και προσέξτε κάτι:Δεν με ενδιαφέρει εάν υπάρχει διχογνωμία στην επιστημονική κοινότητα για την επικινδυνότητα ή μη της μάσκας.


Ή ακόμα και αν η πλειοψηφία είναι υπέρ ή κατά.Δεν με υποχρεώνει κανένας επιστήμονας να φοράω τη μάσκα.Εσείς που υπογράψατε τις ΚΥΑ με υποχρεώνετε.Εσείς θα αναλάβετε την ευθύνη.Εκτός και αν δεν είστε σίγουροι ότι οι επιστήμονές σας έχουν δίκιο.


Τότε, γιατί μας υποχρεώνετε εμάς να φοράμε τις μάσκες;Ελάτε.Τελειώστε το ζήτημα.Δηλώστε ότι είναι όλα είναι καλά με τη μάσκα.Και ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη.Δεν το κάνετε όμως.Και σας έχουμε καταλάβει…Εμείς προχωράμε.Πάμε να ενώσουμε πολίτες και δικαστές στη μεγάλη μάχη κατά της απόπειρας υποταγής μας.

Γράφει ο Νίκος Αντωνιάδης

ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

Γιατί η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη …

Ιάκωβος Τίγκας (Επόπτης Δημόσιας Υγείας)

 Ντροπή και ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα… 

 Όταν ήμουν εκπαιδευόμενος, μας είχαν πάει με την Σχολή μου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, που τότε νοσηλεύονταν κυρίως φυματικοί, προκειμένου να διδαχθούμε τα μέτρα προφύλαξης από την φυματίωση. Ήρθαμε σε σχετική «επαφή» και συνομιλήσαμε με ενεργούς φυματικούς, ακόμη & στο στάδιο της μετάδοσης. Κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε εμείς, ούτε οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί και οι νοσηλευτές, καθώς δεν ενδείκνυται. Ξεκινώντας από αυτήν την παραδοχή, αλλά & από την παραδοχή των φωστήρων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι πριν λίγες μέρες οι ίδιοι έλεγαν ότι η χρήση μάσκας μπορεί να είναι επικίνδυνη, οφείλουμε να πούμε δυό λόγια ακόμη, για το συνεχές παραλήρημα στο οποίο έχουν πέσει. Το αναπνευστικό σύστημα των ανθρώπων, ζώων & πουλιών, αλλά και των φυτών, είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί σε απ΄ευθείας επαφή με την ατμόσφαιρα, από την οποία προσλαμβάνει το απαιτούμενο οξυγόνο για την ζωή. Μάσκες φοράνε το προσωπικό των χειρουργείων, οι καρναβαλιστές και οι κακοποιοί. 

Το προσωπικό των χειρουργείων φοράει μάσκα για να προστατέψει τον αποστειρωμένο χώρο και τον ασθενή, ο οποίος επίσης έχει υποστεί την απαιτούμενη διαδικασία προφύλαξης του χώρου, αυτήν που βλέπει πριν τον ναρκώσουν & αυτήν που δεν βλέπει όταν τον ναρκώσουν, ανάλογα με την περίπτωση & το είδος του χειρουργείου. Αυτοί όταν βγαίνουν έξω, από τον αποστειρωμένο χώρο, αφαιρούν την μάσκα, γνωρίζουν πως να την πιάσουν και πως να την χειριστούν, και βεβαίως είναι μιας χρήσεως. 

Η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη για τους εξής λόγους: 1. Η ίδια η μάσκα γίνεται πηγή μόλυνσης από εισπνεόμενους από έξω, σχετικά ακίνδυνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι συναντούνται στην μάσκα με εκπνεόμενους από τον άνθρωπο σαπρόφυτους μικροοργανισμούς της χλωρίδας της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, που είναι απαραίτητη για την υγιεινή λειτουργία του στόματος & του ρινοφάρυγγα. Η συσσώρευση μικροοργανισμών καθιστά την μάσκα πηγή μόλυνσης που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες μολύνσεις του αναπνευστικού, καθώς εξασθενείται ο μηχανισμός των φυσικών φίλτρων του ρινοφάρυγγα. Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών και κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο. 

2. Εμποδίζεται ο καλός αερισμός της φυσιολογικής χλωρίδας του στόματος & του ρινοφάρυγγα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις. 

 3. Εμποδίζεται και πάλι, η ανοσία του πληθυσμού, και η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων. 

4. Εμοδίζεται η επαρκής ανταλλαγή αερίων τόσο του εισπνεόμενου οξυγόνου, όσο και του εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, κάτι που μακροχρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η γνωστή πάθηση των καπνιστών.

 5. Η συνεχής χρήση της χωρίς λόγο, θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίση άσθματος ψυχογενούς αιτιολογίας πανικού, αλλά και οργανικής, ειδικά σε άτομα με κάποια προδιάθεση. 

 6. Τέλος το όλο αφήγημα, αποτελεί προσβολή και γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, με «απαγόρευση» χειραψίας, της αίσθησης της αφής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας, και της διοχέτευσης ενέργειας από άνθρωπο σε άνθρωπο, που είναι γνωστό σε όλους ότι μεταφέρεται με τα χέρια, & αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικότητας των ανθρώπων, την οποία αντικατάστησαν με γελοίες αγκωνιές. Δεν θα έπρεπε να συζητάμε για όλα αυτά τα φρικιαστικά, που θυμίζουν το σύνδρομο του Μάϊκλ Τζάκσον, ούτε θα έπρεπε να έχει γίνει τίποτε από όσα έγιναν, τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν ολέθριες συνέπειες στους ανθρώπους. 

Η Ιατρική κοινότητα έχει τεράστιες ευθύνες, πλην λίγων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ΔΕΝ μίλησαν και ΔΕΝ κατήγγειλαν το φιάσκο, αλλά συνεργάστηκαν. 

 Οι δημοσιογράφοι επίσης, αυτοί που θέλουν να λέγονται υγιείς, έχουν ευθύνες, αφού έχουν την δύναμη να αποκαλύψουν την αλήθεια, καλώντας σε δημόσια αντιπαράθεση επιστήμονες με διιστάμενες απόψεις όπως λένε και δεν το έκαναν. 

 Η οργή που έχει συσσωρευτεί, ειδικά με την ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα μικρών παιδιών με καπελάκια και κορδέλες από καπέλο σε καπέλο για να τηρούνται αποστάσεις, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ και θα ξεσπάσει. Ντροπή και ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα…


Πηγή: Εδώ.

Αρχιεπισκοπή για λιτανείες: Θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα…

Δείτε την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής σχετικά με τις ισχύουσες συστάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τις λιτανείες.


Κατόπιν ερωτημάτων πολλών πιστών περί των ισχυουσών συστάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σχετικώς προς την τέλεση των λιτανειών κατά την προσεχή περίοδο πληροφορούμε ότι η Ιερά Σύνοδος προσφάτως εξέδωσε το Εγκύκλιο Σημείωμα υπ’ αριθ. 3499/1445/28.7.2020, διά του οποίου υπενθύμισε τις σχετικές αποφάσεις Της ως προς την ακριβή και συνεπή τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προφυλάξεως για την προστασία της δημόσιας υγείας στους Ιερούς Ναούς, με την προτροπή προς όλους τους Κληρικούς, τους Μοναχούς και τις Μοναχές και τα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και Ηγουμενοσυμβουλίων, για την πιστή και μετά προσοχής τήρησή τους, όπου περιέχεται και η σύσταση:


«Η τέλεσις Λιτανειών θα πραγματοποιήται μετά μεγάλης προσοχής, άνευ συνωστισμού του συμμετέχοντος πιστού λαού, και εάν ή δυνατόν, εν συντομία, συμφώνως τη ποιμαντική κρίσει του οικείου Ποιμενάρχου».


Η εν λόγω σύσταση περί τηρήσεως αποστάσεων και αποφυγής συνωστισμού τελεί σε συμφωνία με το ισχύον κατά τον χρόνο εκδόσεώς της νομοθετικό πλαίσιο για τις συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους, υπό την επιφύλαξη τυχόν μεταβολής του εκ μέρους της Πολιτείας κατά τις επιστημονικές εισηγήσεις και αναλόγως της πορείας της επιδημίας του κορωνοϊού covid-19.


Το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου υπενθυμίζει την από 04.08.2020 δήλωση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η οποία έχει ως ακολούθως:


«Η Εκκλησία μας, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας, στάθηκε, όπως ακριβώς όφειλε, με όλες της τις δυνάμεις, στο πλευρό της υπεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της εθνικής δοκιμασίας.


Ενωμένοι, και πάντα στο πλαίσιο της αγαστής συμπόρευσης που, ιστορικά και διαχρονικά, χαρακτηρίζει τη σχέση των δύο κορυφαίων θεσμών του έθνους μας, πετύχαμε πολλά.


Η Ελλάδα μας έγινε επαινετό παράδειγμα σε ολόκληρη την Οικουμένη, γιατί όλοι μαζί, με αίσθηση πατριωτικού καθήκοντος, ακούσαμε τους ειδικούς και προστατεύσαμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής και υγείας, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.


Χωρίς άλλωστε τους ανθρώπους ούτε Πολιτεία υπάρχει ούτε Εκκλησία.


Και η αποστολή της Εκκλησίας δεν είναι άλλη από το να διακονεί τον άνθρωπο θυσιαστικά και στον απόλυτο βαθμό, με ασύνορη αγάπη για το πρόσωπό του και για την ύπαρξή του.


Σήμερα, που ο κίνδυνος της πανδημίας φαίνεται να απειλεί εκ νέου τη χώρα μας, η Εκκλησία μας, και πάλι, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Και αυτό θα πράξει.Όπως άλλωστε και ο πιστός λαός μας, που, πειθαρχημένα και συνετά, ακολούθησε και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών.


Για το κοινό καλό.Για να αποτελέσει σύντομα η πανδημία, με τη βοήθεια του Θεού και με την κομβική συμβολή της επιστήμης, έναν εφιάλτη που πέρασε ανεπιστρεπτί, με το μικρότερο δυνατό κόστος για την πατρίδα μας και για τον λαό μας».


Η Εκκλησία της Ελλάδος συνεχίζει να τηρεί την ίδια υπεύθυνη θέση έναντι του ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού Της, ενδιαφερόμενη τόσο για την υγεία και την ζωή των ανθρώπων, όσο και για την εξασφάλιση της ακωλύτου τελέσεως της Θείας Λατρείας.


ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

Τα τεστ είναι όλα του διαβόλου, άκυρα και δεν δείχνουν τίποτα. Θυμηθείτε ότι τη παπάγια βρέθηκε θετική και ακόμα και η κατσίκα.
Σας δουλεύουν ψιλό γαζί .. αλλά μέχρι πότε θα το δεχόσαστε
Ξυπνήστε σας κοροϊδεύουν δεν υπάρχει πανδημία ούτε και επικίνδυνος ιός, μην φοβάστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THE TEST IS THE DEVIL

Η Ραχήλ Μακρή ζητά υπεύθυνη δήλωση από τον Κικίλια για να φορέσει μάσκα……
π.Δ…Εεεεε! Παντέρμη Ἑλλάδα πώς σέ καταντήσανε οί έφιάλτες καί οί προδότες τού Έθνους….. Αλλοίμονό σου!….

Η πρώην βoυλευτής Ραχήλ Μακρή κάλεσε τoν υπoυργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να υπoγράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίπoτα από τη χρήση μάσκας….

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίποτα από τη χρήση μάσκας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.

Θα βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και δεν έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Και συνέχισε: «Θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας»

«Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα» έσπευσε να προσθέσει η κα Μακρή.

πηγή

πηγή

ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ:

…σιγά μην υπογράψει

Δεν έχει δίκιο η κυρία;

Γιατί είσαστε βαθειά πωρωμένοι και κομματικοποιημένοι;

Ποσό μεγάλα ειναι τα συμφέροντα σας;

Μαγκάκια της πληρωμένης απάντησης για υπογράψτε πρώτα και μετά ξαναγράψτε..!!

Φορέστε τις μάσκες σας και μέσα στο σπίτι μην μολύνετε το περιβάλλον..

ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *