Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η πολιτική της Μέρκελ αρχίσει να έχει όλο και περισσότερες αντιδράσεις από τον λαό της. Η φτώχεια έχει αυξηθεί κατακόρυφα ειδικά στους ηλικιωμένους.  Έφτασαν στο σημείο για να λύσουν το πρόβλημα στους ηλικιωμένους να αυξάνουν το χρέος για τα άδεια μπουκάλια ως ώστε να τους επιτρέπεται τους ηλικιωμένους να μαζεύουν μπουκάλια και να τα εξαργυρώνουν για να βγάζουν λεφτά.

Ο κόσμος όμως άρχισε να ξυπνάει,  τα ψέματα με τους δήθεν μετανάστες δεν περνάνε πλέον. Στην πρόσφατη εμφάνιση της με τον Μακρόν την καλωσόρισε ο λαός της βρίζοντας τους. Οι ίδιοι γελάνε αμήχανα και απομακρύνονται σιωπηλά. Δείτε το βίντεο.

 

Ausgepfiffen! Hand in Hand Gegen die Gewalt auf unseren Straßen. Merkel / Macron

 

 

Henryk Stoeckl – LIVE AUS AACHEN (Teil 2) Macron …_248065246092295

 

Οι άστεγοι αυξάνονται. Περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος από παγετός. Εν τω μεταξύ, μια αστυνομική επιχείρηση εναντίον ενός άστεγου στο Βερολίνο προκαλεί αναταραχή. Ένας αριστερός πολιτικός συγκρίνει ακόμη τη διαδικασία με το Γκουαντάναμο.

Την Κυριακή, ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στο Βερολίνο Gesundbrunnen. Πιθανώς, η μητρική Ρωσία υπέκυψε στον ψυχρό θάνατο. Θα ήταν ο πρώτος ψυχρός θάνατος αυτού του χειμώνα. Ο αριθμός των αστέγων στη Γερμανία αυξάνεται, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού από την Ανατολική Ευρώπη. Βοηθήματα ακούγεται η ειδοποίηση.

 

https://pp.userapi.com/c849532/v849532500/10f2ae/HaRT6MGDGFw.jpg

 

Δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των αστέγων. Τα στοιχεία βασίζονται αποκλειστικά σε εκτιμήσεις των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Υποτίθεται ότι υπάρχουν μεταξύ 8.000 και 10.000 άστεγοι στο Βερολίνο, περισσότεροι από τους μισούς από την Ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με την βοήθεια για την έλλειψη στέγης της Bundesarbeitsgemeinschaft (BAG), 860.000 άνθρωποι δεν είχαν μόνιμη στέγη στη Γερμανία το 2016.

 

RT Deutsch Spezial: Vom harten Leben auf der Straße

 

 

Οι αποστολές σταθμών υπάρχουν στη Γερμανία εδώ και 125 χρόνια. Βοηθούν τους ανθρώπους σε οξείες ανάγκες και σε υπαρξιακές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μερικοί από τους άστεγους, ειδικά στο Βερολίνο, σχηματίζουν κοινότητες και στρατοπέδευουν σε τέντες σε πάρκα. Έτσι και στο Ulap Park, κοντά στον κεντρικό σταθμό.

Τώρα εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο τροφοδοτεί τη συζήτηση για το πώς να ασχοληθεί με τους άστεγους, δείχνει πως στις 9 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί τράβηξαν ένα πανί πάνω από τα κεφάλια τους και το έδεσαν σαν σάκο. Η γυναίκα λέγεται ότι ήταν το μόνο άτομο που δεν θέλησε να ακολουθήσει μια εντολή έξωσης και λέγεται ότι είναι «εξαιρετικά επιθετική». Όλοι οι άλλοι θα ακολουθούσαν την ανακοίνωση της πόλης. Τα περιουσιακά τους στοιχεία απορρίφθηκαν από τον καθαρισμό της πόλης.

Η επιστήμη Valeria Hänsel είδε το περιστατικό. Απέναντι από το taz είπε:

Κάθισε δεμένη στον πάγκο, ήταν απόλυτα απελπισμένη. Οι παρευρισκόμενοι προειδοποίησαν την αστυνομία ότι η ενέργεια ήταν δυσανάλογη και τραυματική.

Ο δήμαρχος της περιοχής δήλωσε επίσης το περιστατικό: «Η εικόνα της γυναίκας με το ύφασμα πάνω από το κεφάλι της που στηρίζεται στα χέρια και στα πόδια της, με ενοχλεί επίσης και τους υπαλλήλους της δημόσιας τάξης.» Η έξωση του καταφυγίου ήταν δικαιολογημένη από τις κακές συνθήκες υγιεινής.

 

Το βίντεο οδήγησε σε μια μακάβρια σύγκριση πολιτικών Αριστεράς και Πράσινης. Ο Νίκλας Σράρεν του αριστερού μίλησε για το «Guantanamo», το περίφημο κέντρο κράτησης των ΗΠΑ. Η αστυνομία επιμένει ότι η γυναίκα ξυλοκόπηκε και λεηλατήθηκε. Εκτός αυτού, είχε ψείρες. Η διαδικασία ήταν ο μόνος τρόπος για τους υπαλλήλους να προστατευθούν. Οι προσφορές, οι οποίες είχαν καταστήσει το κέντρο της περιοχής στο κέντρο των αστέγων για τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής, θα είχαν απορρίψει.

 

https://pp.userapi.com/c848628/v848628933/10db1f/5twannTAJCo.jpg

 

https://pp.userapi.com/c849220/v849220539/110071/c7pgedSsy2k.jpg

Αυτή είναι η Γερμανία του σήμερα για τους λαθρο έχουν πολλά λεφτά και σπίτια αλλά για τον δικό τους λαό όλο και λιγότερα.

 

Obdachlos in Bayern – Konkurrenz auf der Straße | DokThema | Doku

 

 

Regierung erhöht Flaschenpfand zur Bekämpfung von Altersarmut [Postillon24]

 

800 000 menschen keine wohnung

800 000 άνθρωποι βρίσκονται χωρίς στέγη στην Γερμανία

 

Obdachlosigkeit in Deutschland: 860.000 Menschen haben keine Wohnung

 

 

Arm und Alt – Wenn die Rente nicht reicht (ARD Exklusiv) – Teil 1

 

 

Arme Rentner Lebenlang arbeiten für NICHTS Doku HD

 

 

Bettelarm.im.Alter.Ueberleben.mit.Minirente.Teil 1

 

 

Altersarmut: Wenn die Rente nicht zum Leben reicht – die ganze Reportage mit Ilka Bessin | stern TV

 

 

Wir sind Bastion…!!!

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *