Η βιασύνη προώθησης της απολυταρχικής ατζέντας από την πλουτοκρατική ελίτ αποκαλύπτει την υποκρισία τους -Δεν μπορώ να καταλάβω την ανατριχιαστική λογική της υποχρέωσης των εμβολιασμών!(βιντεο)

5/5 (2)


Για δεκαετίες, αυτοί οι ολοκληρωτιστές έκαναν μικρά βήματα προς το τελικό τους στόχο. Αλλά τώρα τρέχουν προς τη γραμμή του τερματισμού, αισθανόμενοι ότι η νίκη είναι κοντά.

δειτε βιντεο

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100015876579818%2Fvideos%2F995922984280245%2F&show_text=false&width=560&t=0

Ακολουθεί κειμενοποίηση υποτίτλων από Μαρία Σεφέρου.
Σε άλλα μέρη του κόσμου, οι αεροπορικές εταιρείες συμβουλεύουν τώρα τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί να μην πετούν. Ναι, με ακούσατε σωστά. Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ισπανία και τη Ρωσία προειδοποιούν τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού να μην ταξιδεύουν, λόγω του κινδύνου εμφάνισης θρόμβων στο αίμα.
Βέβαια, αυτός είναι ένας γνωστός κίνδυνος των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, αλλά τώρα ο κίνδυνος επιδεινώνεται από τις πιθανές παρενέργειες της πήξης του αίματος από τα εμβόλια κατά του covid-19. Είναι απλά ένα ακόμη σημάδι ότι δεν υπάρχει πια κανείς σε θέση εξουσίας που μπορείς να εμπιστευτείς πραγματικά. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα.
Η παγκόσμια ώθηση είναι προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης των σαφώς αναξιόπιστων (σ.σ.: κυβερνήσεων) με ακόμη μεγαλύτερη εξουσία και έλεγχο πάνω σε όλους μας. Αυτοί οι άνθρωποι ξαναγράφουν την ιστορία για να βολευτούν. Δηλητηριάζουν το μυαλό των παιδιών μας με βλαβερές και επιζήμιες ιδέες στα σχολεία σχετικά με τη μεταβλητότητα της φυλής και του φύλου.
Τώρα επιμένουν να υποβληθούμε σ’ ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα, παρά το ότι έχουν αποδείξει ότι βασίζουν τις εισηγήσεις τους απλά σε εικασίες ως προς το γιατί. 
Για δεκαετίες, αυτοί οι ολοκληρωτιστές έκαναν μικρά βήματα προς το τελικό τους στόχο. Αλλά τώρα τρέχουν προς τη γραμμή του τερματισμού, αισθανόμενοι ότι η νίκη είναι κοντά.
Έτσι εναπόκειται τώρα σ’ εμάς να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή την τρέλα.  Θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε στην κυβέρνηση να το κάνει για εμάς, επειδή η κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος. Χρειαζόμαστε λιγότερους από αυτούς και χρειαζόμαστε περισσότερους από εμάς, εμάς τα άτομα, που θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να παίρνουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας. Να απεξαρτηθούμε από την κυβερνητική εξάρτηση και να μπορέσουμε να επιδιώξουμε την επίτευξη ατομικής αυτονομίας και αποκεντρωμένης εξουσίας. Και η ατζέντα της αποκέντρωσης αναδύεται με ταχείς ρυθμούς, κυρίως μέσω της χρήσης της τεχνολογίας blockchain.
Πρόκειται να αλλάξει το παιχνίδι, και είναι αυτό που οι κυβερνήσεις φοβούνται περισσότερο. Θα καταστήσει το στρατό των χαρτογιακάδων που ασκούν εξουσία σε εμάς εντελώς περιττό. Θα αλλάξει ριζικά το εμπόριο και τις συναλλαγές, το χρήμα και τις πληροφορίες όπως τα ξέρουμε. Θα επαναφέρει την αδιάσειστη εμπιστοσύνη στο σύστημα, επιτρέποντας στην ελευθερία να κυριαρχήσει.
Έτσι, όσο κι αν προσπαθούν να αντισταθούν στο χτύπημα της καμπάνας της Ελευθερίας, οι καθιερωμένες δυνάμεις δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό που έρχεται. Γι’ αυτό έχουν διπλασιάσει τις προσπάθειές τους για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα. Όμως η βιασύνη έχει εκθέσει μόνο την αδυναμία και την υποκρισία τους.
Αργά αλλά σταθερά, οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο αυτές οι πλουτοκρατικές ελίτ.

http://seferou.blogspot.com/2021/06/h-viasyni-prowthisis-tis-apolytarxikis-agendas-apo-tin-ploutokratiki-elit-apokalyptei-tin-ypokrisia-tous.html#more

Γ. Βλάχος: Δεν μπορώ να καταλάβω την ανατριχιαστική λογική της υποχρέωσης των εμβολιασμών!

The Shadow News

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *