Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΤΖ.(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεώτερος, ο ανιψιός του πρώην Αμερικανού Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, σε μια μακρά έκθεση εξέθεσε την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την «εμμονή του με τα εμβόλια».
Είναι ενδιαφέρον, όπως θυμούνται οι αναγνώστες του GreatGameIndia, το μήνυμα του Jr Kennedy έρχεται λίγες μέρες μετά την κόρη του Robert Kennedy και τον γιο της που βρέθηκαν νεκροί σε ύποπτες συνθήκες.

Σχεδόν σαν να ακουγόταν μια προειδοποίηση για την επικείμενη τραγωδία για την οικογένεια Κένεντι, ο θρυλικός Αμερικανός τραγουδιστής Μπομπ Ντίλαν βγήκε από μια απομόνωση δεκαετίας για να αναζωογονήσει το μυστήριο της δολοφονίας του JFK με ένα κρυπτικό single.

https://greatgameindia.com/bob-dylan-revives-jfk-murder-mystery-with-new-single/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένα μήνα αργότερα, βάσει μιας αναχαιτισμένης έκθεσης για την ανθρώπινη νοημοσύνη, ξέσπασε μια διαμάχη στη Νιγηρία, σύμφωνα με την οποία αποκαλύφθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού για τον Κορωναϊό στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με τα λόγια του Robert Kennedy Jr.:
Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει τον δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας.
Η εμμονή του Γκέιτς με εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από την πεποίθηση ότι θα σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία.

Υποσχόμενος το μερίδιό του των 450 εκατομμυρίων δολαρίων 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξάλειψη του ιού της πολιομυελίτιδας (Polio virus), ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας της Ινδίας για την ανοσοποίηση (NTAGI), η οποία ανέθεσε έως και 50 δόσεις (Πίνακας 1) εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας μέσω αλληλεπικαλυπτόμενων προγραμμάτων εμβολιασμού σε παιδιά πριν από την ηλικία πέντε.

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία Γκέιτς για μια καταστροφική επιδημία οξείας υγρής παράλυσης κατά της πολιομυελίτιδας (NPAFP) που παρέλυσε 490.000 παιδιά πέρα από τα αναμενόμενα ποσοστά μεταξύ 2000 και 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση επέστρεψε το πρόγραμμα εμβολίων του Γκέιτς και ζήτησε από τον Γκέιτς και τις πολιτικές εμβολίων του να φύγει από την Ινδία. Τα ποσοστά NPAFP μειώθηκαν απότομα.

Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παραδέχτηκε απρόθυμα ότι η παγκόσμια έκρηξη στην πολιομυελίτιδα είναι κυρίως στέλεχος εμβολίου. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, το Αφγανιστάν και τις Φιλιππίνες συνδέονται με εμβόλια. Στην πραγματικότητα, έως το 2018, το 70% των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν στέλεχος εμβολίου.
Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από τους Glaxo Smith Kline (GSK) και Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες επαρχίες της Ινδίας.

Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι έρευνες της κυβέρνησης της Ινδίας κατηγόρησαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τον Γκέιτς διέπραξαν διεισδυτικές ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού στη δίκη, εκφοβισμό γονέων, πλαστογράφηση εντύπων συγκατάθεσης και άρνηση ιατρικής περίθαλψης στα τραυματισμένα κορίτσια. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.
Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή φάσης 3 του πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 Αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, κρίση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.949 παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates 2002 στην Υποσαχάρια Αφρική, οι πράκτορες του Gates εμβολίασαν βίαια χιλιάδες παιδιά από την Αφρική κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν εμφάνισαν παράλυση. Οι εφημερίδες της Νότιας Αφρικής παραπονέθηκαν, «Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές ναρκωτικών».
Ο πρώην ανώτερος οικονομολόγος του Νέλσον Μαντέλα, καθηγητής Πάτρικ Μποντ, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Γκέιτς ως «αδίστακτες και ανήθικες».
Το 2010, ο Γκέιτς δεσμεύτηκε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ, λέγοντας,

«Πρέπει να κάνουμε αυτήν τη δεκαετία των εμβολίων.» Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς είπε σε ένα Ted Talk ότι νέα εμβόλια «θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό».
Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι αποστειρώνει χημικά εκατομμύρια απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολίου «τετάνου».
Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν έναν τύπο στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ τελικά παραδέχθηκε ότι είχε αναπτύξει εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία.

Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.
Μια μελέτη του 2017 (Morgenson et al. 2017) έδειξε ότι το δημοφιλές εμβόλιο DTP του ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερα αφρικανικά παιδιά από τις ασθένειες που αποτρέπει. Τα κορίτσια που είχαν εμβολιαστεί με DTP υπέφεραν 10 φορές το ποσοστό θανάτου παιδιών που δεν είχαν ακόμη λάβει το εμβόλιο. Ο ΠΟΥ αρνήθηκε να ανακαλέσει το θανατηφόρο εμβόλιο που επιβάλλει σε δεκάδες εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής κάθε χρόνο.

Οι παγκόσμιοι υποστηρικτές της δημόσιας υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο κατηγορούν τον Γκέιτς για την απομάκρυνση της ατζέντας του ΠΟΥ από τα έργα που έχουν αποδειχθεί ότι περιορίζουν τις μολυσματικές ασθένειες: καθαρό νερό, υγιεινή, διατροφή και οικονομική ανάπτυξη. Το Ίδρυμα Gates ξοδεύει μόνο 650 εκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό του 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αυτές τις περιοχές. Λένε ότι έχει εκτρέψει πόρους αντιπροσωπείας για να εξυπηρετήσει την προσωπική του φιλοσοφία ότι η καλή υγεία έρχεται μόνο σε μια σύριγγα.

Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο ΠΟΥ, UNICEF, GAVI και PATH, ο Γκέιτς χρηματοδοτεί μια ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία που κατασκευάζει εμβόλια και επιπλέον δωρίζει 50 εκατομμύρια δολάρια σε 12 φαρμακευτικές εταιρείες για να επιταχύνει την ανάπτυξη ενός εμβολίου κοροναϊού. Στις πρόσφατες εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ο Γκέιτς φαίνεται πεπεισμένος ότι η κρίση του Covid-19 θα του δώσει τώρα την ευκαιρία να επιβάλει τα δικτατορικά του προγράμματα εμβολίων σε παιδιά Αμερικής.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Robert Kennedy Jr στο RT παρακάτω:

‘The CDC is actually a vaccine company’ – Robert F. Kennedy Jr

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *