Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΑΡΕΣΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

4.5/5 (10)

1487658024.strouthokamiloskilled

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος της σύγχρονης εποχής με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει παρουσιάσει και μια αλματώδη πτώση της ευαισθησίας για την φύση και για την δημιουργία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση με τα δυστυχισμένα μικρά των στρουθοκαμήλων που απογυμνώνονται για να φτιάξουν μια γνώστη μάρκα γυναικείας πανάκριβης τσάντας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, μια γνώστη φιλοζωική εταιρία PETA έχει ταξιδέψει μέχρι την Νότια Αφρική και εκεί έχει καταγράψει το δράμα των μικρών στρουθοκαμήλων.

Συλλαμβάνουν τα μικρά αυτά ζώα τα στοιβάζουν σε μικρά κουτιά όπου το ένα αναγκαστικά πατάει το άλλο και τα μεταφέρουν σε ειδικά μέρη όπου εκεί τα σφάζουν με φρικτό τρόπο. Ύστερα τα γδέρνουν για να πάρουν το δέρμα τους με το οποίο θα κατασκευάσουν τις ακριβές τσάντες.

Ορισμένες από τις εταιρίες που αγοράζουν σε υψηλές τιμές το δέρμα αυτών των δυστυχισμένων ζώων είναι οι: Hermes, Prada, Louis Vuitton.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι τα φτερά των μικρών στρουθοκαμήλων πριν ακόμα τα θανατώσουν αφού τα μαδήσουν ζωντανά, τα πουλάνε στο γνωστή περιοχή Moulin Rouge στο Παρίσι, στα καρναβάλια του Ρίο στη Βραζιλία ακόμα και για τα ξεσκονόπανα οικιακής χρήσης.

Προσέξτε, το παρακάτω βίντεο έχει πολλές σκληρές σκηνές.

 

Ιδού ο πολιτισμός μας τον 21ο αιώνα.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *