Η αλήθεια είναι μίσος για αυτούς μισούν την αλήθεια -Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! Η μεταναστευτική Φ Ρ Ι Κ Η της Σουηδίας! ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ….(Βίντεο)

5/5 (6)

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δηλώσεις για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα έκανε στους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας, τονίζοντας πως ο εποικισμός της χώρας από μουσουλμάνους είναι ξεκάθαρη εντολή του Κούλη Μητσοτάκη.

Εν συνεχεία, ο ξεδιάντροπος αυτός ψοφοδεξιός συνέκρινε τους Μικρασιάτες πρόσφυγες με τους λαθρομετανάστες, λέγοντας πως «οι Έλληνες ξέρουν τι θα πει προσφυγιά».

Τέλος, με περισσή υποκρισία, υποστήριξε ότι ο εποικισμός της ηπειρωτικής Ελλάδας γίνεται τάχα για το χατίρι των νησιωτών: «με σχέδιο, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος. Οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας…».

Παραμύθι βεβαίως, καθώς όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, όσα «προσφυγάκια» μεταφέρονται από τα νησιά, αντικαθίστανται αμέσως με «προσφυγάκια» νέας εσοδείας, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη!

Το βίντεο αυτό, πρέπει να αφυπνίσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Ελληνικός λαός, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Πλέον μιλάμε για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ…

ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.


ΠΡΩΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ…  ΕΠΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Τα επόμενα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για όσο ελάχιστον καιρό παραμείνει στην εξουσία, θα σηματοδοτήσουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ  ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.

ΑΝ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ.Καλλιόπη ΣουφλήΤο βίντεο που ακολουθεί πρέπει να αφυπνίσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γεμίζουν την Ελλάδα με 100.000 αλλοδαπούς; – Σ.Πέτσας: «Μέχρι 1% του πληθυσμού της κάθε περιφέρειας οι »πρόσφυγες»»

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση η οποία πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες μία άτακτη υποχώρηση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, αφού δέχεται την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στη χώρα.
Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε έμμεσα και έναν ενδεικτικό αριθμό των αλλοδαπών μουσουλμάνων οι οποίοι θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα και θα της αλλοιώσουν το δημογραφικό προφίλ εκθέτοντάς την στα προβλήματα των Δυτικών κοινωνιών (τρομοκρατία, ισλαμικά ήθη κι έθιμα κτλπ.)
Ο αριθμός είναι περίπου 100.000 αλλοδαποί. 
Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο αριθμός των παράνομων αλλοδαπών δεν θα ξεπερνά το 1% του πληθυσμού ανά περιφέρεια, ενώ προσέθεσε ότι ενισχύονται οι υποδομές και οι υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της «έκτακτης φιλοξενίας». 
Σύμφωνα με τους Χρυσοχοίδη-Κουμουτσάκο ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου κυμένεται μεταξύ 68-75.000 άρα το 100.000 θα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά νούμερα.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολλούς δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς έως και εκατοντάδες χιλιάδες.
Μπορεί ο αριθμός να φαίνεται μικρός αλλά δεν είναι η Γαλλία με 6% του πληθυσμού της μουσουλμάνοι μετανάστες έχει τα προβλήματα που έχει. Επίσης η Ελλάδα έχει γηράσκοντα πληθυσμού ο οποίος θα έχει μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο μέχρι το 2030 ενώ οι αλλοδαποί θα είναι στην πλειοψηφία τους οικογένειες με νέα παιδιά.
Άρα αυτό το 1% είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο.
Υπογράμμισε ότι η «δίκαιη κατανομή» των ανθρώπων που μεταφέρονται από τα νησιά σε όλη τη χώρα, είναι ξεκάθαρη εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο ίδιος, στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, και εν μέσω των δικαιολογημένων και συνεχιζόμενων αντιδράσεων από κατοίκους διάφορων περιοχών σε ολόκληρη τη χώρα, τόνισε πως τίθενται συγκεκριμένα όρια στον αριθμό των ανθρώπων που θα μεταφερθούν σε κάθε περιοχή.
Εν τω μεταξύ, όπως επεσήμανε, προωθείται η κατασκευή νέων κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων για όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα και δεν δικαιούνται άσυλο.
«Να ξέρουν, δηλαδή, όσοι δεν δικαιούνται άσυλο ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στη χώρα και δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο την επιστροφή τους», είπε. «Αυτοί που δεν δικαιούνται ασύλου θα μεταφέρονται σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα μέχρι την επιστροφή τους», ανέφερε ακόμη.
Σε σχέση με το πρόγραμμα αποσυμφόρησης των νησιών, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες υλοποιήθηκε ακόμη ένα σημαντικό κύμα μεταφοράς 1.100 προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα, ενώ από τον Ιούλιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν μεταφορές της τάξης των 6.500 ατόμων.
«Άμεση προτεραιότητά μας είναι η αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου», επεσήμανε, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι να μεταφερθούν άλλα 4.000 άτομα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. «Με σχέδιο, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος», διεμήνυσε, προσθέτοντας ότι «οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας και αποφασιστικότητα στη φύλαξη των συνόρων μας».

http://scripta—manent.blogspot.com/2019/11/100000-1.html

ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα «προσφυγάκι» -προφανώς όχι νέας εσοδείας- που ζει κι εργάζεται στην Σάμο, πήγε σ’ ένα ΑΤΜ της Τράπεζας Eurobank, καθώς θέλησε δει αν του έχουν κατατεθεί τα χρήματα από τη δουλειά του.

Ωστόσο, βρήκε εκεί αργόσχολα «προσφυγάκια» που διαμένουν στο hot spot της Σάμου, να «σηκώνουν» το μηνιαίο επίδομα που παίρνουν από το… «πατριωτάκι» τον Μητσοτάκη.

Και αναλογιζόμενος τι… κορόιδο πιάνεται που δουλεύει, ενώ θα μπορούσε να τα παίρνει άκοπα, λέει ειρωνικά: «Τζάμπα λεφτά, ευχαριστώ πολύ Σάμο». Το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και «Τζάμπα λεφτά, ευχαριστώ πολύ Κούλη Μητσοτάκη»!

(ΥΓ): Πλερώστε κορόιδα, πλερώστε! Πλερώστε για να καλοπερνάνε τα «προσφυγάκια»!

https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1190036329805090817

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ… ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Είναι απίστευτα τα «επιχειρήματα» των… εθνικοφρόνων της ψοφοδεξιάς, υπέρ του εποικισμού της χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, όπως προβλέπει η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Κούλη με Σόρος, Τραμπ, Μέρκελ και CIA!

Η… εθνικόφρων βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη είπε επί λέξει τα εξής στο κανάλι Alpha:
“Τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να δούμε στην ηπειρωτική Ελλάδα που δεν υπάρχει πρόβλημα ώστε να μοιραστεί το πρόβλημα”.
Ζήτω η… εθνικόφρων κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη, που αντί να λύνει τα προβλήματα, τα… μοιράζει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ολόκληρης της χώρας!

ΙΔΟΥ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ: ΤΟ 42% ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας που θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να απενεργοποιηθεί αποτελεί το δημογραφικό. Και πώς όχι άλλωστε, όταν, ενδεικτικά, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά (42%) που γεννήθηκαν στη Σάμο από τις αρχές του 2019 μέχρι το τέλος του τρέχοντος Οκτωβρίου, έχουν γονείς «μετανάστες» που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και «πρόσφυγες».

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο Σάμου, ο παιδίατρος εξέτασε 226 νεογνά που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών)».

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση του κράτους να λάβει αποφάσεις για την ενίσχυση της γονιμότητας, ενώ σαφώς η λαθρομετανάστευση δεν λύνει το πρόβλημα, αντιθέτως το εντείνει.

Εάν η κατάσταση δεν αλλάξει ριζικά σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα, ο δημογραφικός θάνατος του Ελληνικού  Έθνους θα αποτελεί μια μη αναστρέψιμη διαδικασία οριστικού αφανισμού του.

ethnikismos.net

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! Η μεταναστευτική Φ Ρ Ι Κ Η της Σουηδίας! ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ….

Η μεταναστευτική φρίκη της Σουηδίας.

Σχετικά πρόσφατα προβλήθηκε από το κεντρικό τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας ένα ‘ντοκιμαντέρ’, που αναφερόταν σε τρία κορίτσια, τα οποία προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ με τη θέληση τους, χωρίς να έχουν παντρευτεί κάποιο μουσουλμάνο, ή να συμβαίνει κάτι άλλο. 

Όλα τα κορίτσια είχαν το ίδιο «υπόβαθρο», με την έννοια ότι προέρχονταν από διαλυμένες οικογένειες με μεγάλα προβλήματα αλκοολισμού. 

Τα κορίτσια αυτά δεν είχαν καμμία δομή και κανένα πλαίσιο στη ζωή τους, βρίσκοντας το τελικά στον ισλαμισμό, ο οποίος ρυθμίζει τα πάντα: 

τον τρόπο που ντύνεται κανείς, το φαγητό, το πώς να προσεύχεται, πώς να κοινωνικοποιείται, πώς να συμπεριφέρεται ως σύζυγος και ούτω καθεξής. 

Το συμπέρασμα ήταν πως στην Ευρώπη, ειδικά στη Σουηδία, διεξάγεται μία πνευματική ΜΑΧΗ  εκ μέρους του Ισλάμ, με κίνδυνο να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ σταδιακά ο πολιτισμός της.

Συνέχεια εδώ

https://odysseiatv.blogspot.com/2019/11/blog-post_17.html#more

Έβρος: Αγριεύουν τα πράγματα – Επιθέσεις λαθρομεταναστών σε κυνηγούς, κρατώντας παλούκια και τσεκούρια

Αγριεύουν τα πράγματα με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο, αφού μετά στις προσπάθειες τους να στήσουν μπλόκα σε διερχόμενες γυναίκες οδηγούς ή γενικότερα σε όσους βλέπουν να κινούνται με αυτοκίνητο, τώρα δεν διστάζουν να επιτίθενται ακόμα και σε κυνηγούς, οι οποίοι είναι οπλισμένοι μςε τις καραμπίνες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί ανά πάσα στιγμή το… κακό.

Συνέχεια εδώ

https://www.evros-news.gr/2019/11/04/%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9/

«Ασφυκτιά» η Λέσβος: Στους 25.000 οι πρόσφυγες – μετανάστες

ομάδα ατόμων περιμένει τους λαθρομετανάστες στη Νάουσα/pellanews.gr

Δασκάλα αντιμέτωπη με μπλόκο λαθρομεταναστών στο Διδυμότειχο- Ώρα Ελλάδος 05:30 | OPEN TV

Πολίτες Σκύδρας μιλούν για τους λαθρομετανάστες/pellanews.gr

«Λαθρομετανάστες προσπάθησαν να μου κόψουν το δρόμο»

Κωλοέλληνες και Πανέλληνες

Όχι στα διασπαστικά σχέδια των neoconσιωνιστών

Britain: Before and After

Goodbye my Friend

Να θυμηθούμε

https://twitter.com/BasedPoland/status/1191829846806147073

Santiago Abascal:  τους αποστόμωσε όλους στο Debate στην Ισπανία

https://twitter.com/RECHESREPORT/status/1191525048638754818

Οι φοιτητές στο USA WesternEurope & Brazil🇧🇷 είναι συχνά πολύ κακώς εκπαιδευμένοι στην ιστορία (CulturalMarxist δάσκαλοι) για να μάθουν πώς η ζωή έμοιαζε με τον κομμουνισμό. Το 1933, η Σοβιετική Ένωση αποφάσισε να χτυπήσει την Ukraine σκοτώνοντας εκατομμύρια μέσα από την πείνα.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1191730272322162695

Οι αριστεροί σε όλο τον κόσμο προτιμούν να προστατεύουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ενός  εγκληματία  από έναν κανονικό εργαζόμενο πολίτη. Γι ‘αυτό η Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα με το έγκλημα μετά την μαζική μετανάστευση. Εμείς οι συντηρητικοί θέλουμε νόμο και τάξη. Ιεραρχία & αρχή.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1191477582199500803

Καλωσορίστε τους και στην χώρα μας,  σε λίγο καιρό θα βλέπετε αυτές τις σκηνές και σε μας. Πολυπολιτισμό δεν θέλατε;

Subversion Chilena ,NOW Andinia ??? OCTUBRE 2019

Subversion Chilena ,NOW Andinia ??? OCTUBRE 2019

Ήλθε η ώρα κι’ η στιγμή

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *