Η αιχμή του δόρατος είναι, το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.

Ιάκωβος Τίγκας: “Η μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πλανήτη, δεν έχει σχέση με ιώσεις, ούτε με την Δημόσια Υγεία.”

Μια διαφορετική διάσταση στο μείζον θέμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ, δίνει ο κ. Ιάκωβος Τίγκας, Επιθεωρητής Υγείας, με σημαντικές επισημάνσεις, και θα ήθελα να την διαβάσετε προσεκτικά και να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν έχει νόημα πλέον, να αποδεικνύουμε το φιάσκο της ψεύτικης πανδημίας. Ο βασιλιάς είναι πλέον ξεβράκωτος & ασύδοτος.Η μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πλανήτη, δεν έχει σχέση με ιώσεις, ούτε με την Δημόσια Υγεία.Η μάχη αφορά, δύο κυρίαρχες τάσεις1.

Την παγκοσμιοποίηση, η οποία εργαλειοποίησε μια ψεύτικη πανδημία, σπέρνει φόβο εσκεμμένα, & με δόλο, οδηγεί σε επισιτιστική κρίση.Σε λίγο οι φοβισμένοι, θα είναι & πεινασμένοι, άρα εύκολα διαχειρίσιμοι. Δύσκολες καταστάσεις.Εναν φοβισμένο & πεινασμένο, βυθισμένο στην κατάθλιψη, αφού μέχρι τώρα έφαγε τόσο σανό, εύκολα του προσφέρεις την λύση. Ασφάλεια από τον φόβο της ανύπαρκτης αρρώστιας, & φαγητό, με το σκεύασμα mRNA, που τροποποιεί τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, & του το πλασάρεις σαν εμβόλιο, & ένα ψηφιακό μέσον αποθήκευσης τσιπάκι, στο οποίο θα καταγράφονται οι επαναληπτικοί “εμβολιασμοί”, που θα χρειαστούν. Το λεγόμενο Covid pass, το οποίο θα παίζει & ρόλο ελεύθερης πρόσβασης στις συναλλαγές.

2. Την τάση του Πατριωτισμού, η οποία & αυτή δέχεται την ψεύτικη πανδημία, ως εργαλείο δουλειάς, αλλά με διαφορετική διαχείριση.Αυτοί εκτός των ανωτέρω προσφέρουν κι΄άλλα “αγαθά”, όπως για παράδειγμα τα κρεβάτια του Τραμπ, που θεραπεύουν πάσα νόσο & πάσα μαλακία, την κατάργηση του γήρατος, την απελευθέρωση του δεσμευμένου DNA των ανθρώπων, κβαντικά χρήματα, ή όχι χρήματα ως αχρείαστα, με προσφορά επίσης του “εμβολίου” & θεραπείας, & βεβαίως το απαραίτητο τσιπ, για την έξοδο από την επισιτιστική κρίση.Αυτό φάνηκε & από τις εδώ τάσεις Πατριωτισμού, που εκφράζονται με την λεγόμενη “άμεση δημοκρατία”, που ενώ τους παρουσίασα τις αποδείξεις του φιάσκου, με λοιδορούσαν, παριστάνοντας τον Κινέζο, ενώ άλλοι με μπλοκάρισαν, & αναρτούν φρικαλεότητες περί της υπαρκτής τάχα πανδημίας & της εγκληματικής της διαχείρισης.

Φάνηκε επίσης από το “πόρισμα” του Διεπιστημονικού Συνεδρίου, της Αθήνας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, δέχεται τις μάσκες, (ως μέσον κοινωνικής συμμόρφωσης) & την ψεύτικη πανδημία αλλά με άλλη διαχείρηση, σε αντίθεση με τα όσα ειπώθηκαν, & το οποίο πόρισμα, δεν προσυπέγραψαν οι ομιλητές του Συνεδρίου.Φάνηκε & από τα λεγόμενα του κορυφαίου κ. Ιωαννίδη, ο οποίος δέχεται τις μάσκες, μέχρι την ανακάλυψη του “εμβολίου” το οποίο ήδη υπάρχει.Η αιχμή του δόρατος λοιπόν & στις δύο τάσεις, είναι το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.

Η τάση του Πατριωτισμού είναι εκείνη που θα επικρατήσει, κατά το πρότυπο των Πατρίδων Κρατών της Αρχαίας Ελλάδας, το θηρίο που ανεβαίνει από την γη, το οποίο θα ρυθμίσει τα των συναλλαγών, στην υπηρεσία, του θηρίου, που ανεβαίνει από την θάλασσα της Παγκοσμιοποίησης, του οποίου το ένα κεφάλι, είναι ΣΑΝ εσφαγμένο εις θάνατον, ΣΑΝ, με σαφή περιγραφή στην ψεύτικη πανδημία, το οποίο & γιατρεύεται στο τέλος. (Αποκάλυψη 13).Ο 1ος Μέγας Ελληνας Τράγος, μετά τον τράγο των αιγών, τον Βασιλιά των Ελλήνων όπως τον περιγράφει ο Δανιήλ, αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο.Ολα γίνονται ταυτόχρονα & ξαφνικά. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Οσο για τους πρωτεργάτες των δύο τάσεων,…..Οι μέρες τους είναι μετρημένες.

attikanea.info

Πηγή σχολίου

Το 2018, 60 λεπτά πήραν συνέντευξη από τον «κορυφαίο» εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Πολιτειών για τις μολυσματικές ασθένειες, τον Δρ Anthony Fauci. Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας στον τομέα της δημόσιας υγείας έχει υπηρετήσει έξι προέδρους, καθοδηγώντας την απάντηση των Ηνωμένων Πολιτειών στην κρίση του AIDS, SARS, MERS, Ebola και Swine Flu ως Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων. Πριν η πανδημία του κοροναϊού άλλαξε τον κόσμο για πάντα, ο Δρ Fauci είπε στα 60 λεπτά για τους κινδύνους της εποχικής γρίπης και έκανε μια τρομερή πρόβλεψη για το αναπόφευκτο μιας άλλης πανδημίας, όπως η ισπανική γρίπη του 1918.

Dr Anthony Fauci’s 2018 interview on flu dangers and future virus pandemic | 60 Minutes Australia

video

https://vk.com/video426764170_456240311?list=6c5cf278a99c7d8953

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *