Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ(Βίντεο)

4.67/5 (9)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε μια νέα προσπάθεια διαστροφής του χριστιανικού μηνύματος της σωτήριας του ανθρώπου δημιούργησαν μια κινηματογραφική ταινία όπου εμφανίζεται μια διαβολική παράσταση της Αγίας Τριάδος με τρία διαφορετικά πρόσωπα που δείχνουν και το μέτρο αυτής της βλασφημίας.

Το μήνυμα αυτής της ταινίας που γυρίστηκε στην Αμερική, στην χώρα των πολλών αιρέσεων, των σέκτων και των ακραίων θρησκευτικών ομάδων, είναι να παρουσιάσουν την Βίβλο σαν μια ψευδή αφήγηση της ιστορίας ενός πλαστού Χριστού και μιας επίπλαστης πίστης βασισμένη στις αρχές της Νέας Τάξης.

Το σενάριο της ταινίας είναι ως εξής: μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον.

Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουνε το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.

Αυτά ακριβώς τα τρία άτομα τα παρουσιάζουν σαν να είναι μια Αγία Τριάδα δηλαδή ο πατήρ που είναι η νέγρα, ο υιός που είναι ο νεαρός που συνάντα πρώτος τον Μαξ και τον παίρνει μαζί του να περπατήσουν πάνω από το νερό της λίμνης και τέλος το Άγιο Πνεύμα που εμφανίζεται με την μορφή μιας νέας κοπέλας.

Με αυτό το σενάριο στοχεύουν στο να αλλάξουν όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τον Θεό και την Αγία Τριάδα διαστρέφοντας όλο το νόημα της Βίβλου.

Το βασικό μήνυμα της ταινίας είναι να παρουσιάσει τον Θεό της πανθρησκείας, δηλαδή τον θεό για οτιδήποτε πιστεύεις και τον θεό που θα σε συγχωρέσει και θα σε πάει σε ένα ονειρικό παράδεισο άσχετα με το ό,τι έχεις κάνει στην ζωή σου, ακόμα και αν δεν μετανοήσεις για τίποτα.

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι ο Θεός που επιτρέπει τα πάντα και υπόσχεται μια ωραία μέλλουσα ζωή χωρίς καμιά έγνοια και μετάνοια για τις αμαρτίες αυτής τις ζωής.

Αυτός ο Θεός είναι ο ευχάριστος Θεός που δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ για τις αμαρτίες σου ενώ δεν θα υπάρξει ποτέ η κρίση όπως διδάσκει η Βίβλος γιατί όλοι θα είναι συγχωρεμένοι και όλοι θα πάνε στον Παράδεισο.

Έτσι μπορούμε να ζήσουμε κάνοντας ό,τι θέλουμε για να περνάμε όσο πιο καλά μπορούμε αδιαφορώντας για την σωτήρια της ψυχής μας.

Σε αυτήν την θρησκεία όλοι έχουν το δικό τους εισιτήριο για το Παράδεισο και φυσικά καταργείται η κόλαση και οι συνέπειες των αμαρτιών μας.

Β Τιμ. 4,3   Διότι θα έλθη καιρός, που οι άνθρωποι δεν θα ανέχωνται την υγιά και αγίαν διδασκαλίαν, αλλά σύμφωνα με τας κλίσεις και τας επιθυμίας της αμαρτωλής καρδίας των θα επισωρεύουν στον εαυτόν τους ποικίλους ψευδοδιδασκάλους, ώστε να ακούουν από αυτούς διάφορα και παράδοξα, που θα τέρπουν τα αυτιά των.

Είναι ο Θεός που επιτρέπει τα πάντα, αρκεί να μας ευχαριστεί αυτό που κάνουμε. Μάλιστα φτάνουν στο βλάσφημο σημείο μέσα στο έργο να παρουσιάσουν την Αγία Τριάδα σε μια ομοφυλοφιλική LGBTQP παρουσία.

Το επίμαχο σημείο είναι να πληροφορηθεί ο αναγνώστης ότι αυτή η ταινία δεν είναι μια απλή κινηματογραφική παραγωγή, αλλά ένα μεγάλο προπαγανδιστικό όπλο που θέλει να επιβάλει στον ανυποψίαστο θεατή ένα ανώμαλο πρότυπο της Αγίας Τριάδος καταργώντας κάθε χριστιανική διδαχή.

Β Τιμ. 4,4     Και την μεν αλήθειαν δεν θα την προσέχουν, αλλά θα γυρίζουν αλλού τα αυτιά των. Θα εκτραπούν δε και θα στραφούν εις μυθολογίας και ψευδολογίας.

Όταν ένας υποτίθεται χριστιανός πάει να δει ένα τέτοιο έργο και το αντιμετωπίζει με αδιαφορία, ουσιαστικά επιτρέπει στο υποσυνείδητο του να δεχτεί αυτήν την βλάσφημη προπαγάνδα αλλοιώνοντας ασυνείδητα πολλές φορές τα χριστιανικά του πιστεύω.

Ουσιαστικά το έργο είναι μια πακεταρισμένη θεολογία της πανθρησκείας και μια έντεχνη υποβολή των αρχών της Νέας Τάξης, όπου ο Θεός υπάρχει μόνο για ό,τι μας αρέσει και ότι στο τέλος εμείς οι ίδιοι είμαστε ο Θεός και δεν έχουμε καμιά ανάγκη από τον Ιησού Χριστό και το θείο μήνυμα Του.

Μια άλλη ταινία με τον τίτλο «Raw», αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος στον κινηματογράφο. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό θρίλερ που περιλαμβάνει σεξ και τελετουργικό κανιβαλισμό. Αυτό όμως δεν είναι απλώς μέρος μιας «αυξανόμενης τάσης» προς σκοτεινότερες ταινίες θρίλερ, αλλά, όπως και η ίδια η κινηματογραφική βιομηχανία, είναι η κατεύθυνση στην οποία στρέφεται η κοινωνία. Ο σκοπός είναι να μετατραπεί το δαιμονικό σε μοντέρνο, διασκεδαστικό και γενικότερα σε κάτι που ο κοινός άνθρωπος θα θέλει να δοκιμάσει ο ίδιος.

Ζούμε στην εποχή του Αντιχρίστου και οι καινούργιες ταινίες που βγαίνουν μας ετοιμάζουν για την αποδοχή του.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Θυμαμαι οταν ειχε βγει η ταινια Matrix με παρακαλουσε συγγενικο μου προσωπο να παμε να το δουμε. Οταν βγηκα απο τον κινηματογραφο «αλλου πατουσα κι αλλου βρισκομουν». Το τι πλυση στα καλα καθουμενα μπορεις να παθεις για τρομερα ζητηματα της ανθρωπινης υποστασης και της Αληθινης Θεικης φυσης του Τριαδικου Θεού, πολλες φορες εντελως αθελα σου, ειναι απιστευτο. Ειχα κανει καιρο να συνελθω.
    Δεν υπαρχει περιπτωση να πατησω play σ αυτα τα βιντεο. Συγχαρητηρια για το κουραγιο σας και την ενημερωση.
    Χρονια πολλα καλη λευτερια ο Θεός και η Παναγία μαζι μας.

  1. 25 Μαρ. 2017

    […] Μια άλλη ταινία με τον τίτλο «Raw», αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος στον κινηματογράφο. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό θρίλερ που περιλαμβάνει σεξ και τελετουργικό κανιβαλισμό. Αυτό όμως δεν είναι απλώς μέρος μιας «αυξανόμενης τάσης» προς σκοτεινότερες ταινίες θρίλερ, αλλά, όπως και η ίδια η κινηματογραφική βιομηχανία, είναι η κατεύθυνση στην οποία στρέφεται η κοινωνία. Ο σκοπός είναι να μετατραπεί το δαιμονικό σε μοντέρνο, διασκεδαστικό και γενικότερα σε κάτι που ο κοινός άνθρωπος θα θέλει να δοκιμάσει ο ίδιος. Ζούμε στην εποχή του Αντιχρίστου και οι καινούργιες ταινίες που βγαίνουν μας ετοιμάζουν για την αποδοχή του. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *