ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΑ FAKE Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ;(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην πονηρή προσπάθεια του το σύστημα να δίνει ελεγχόμενες διεξόδους στη λαϊκή οργή κατά των περιορισμών της καθημερινής ζωής λόγω κορωναϊού φτάνει στο σημείο να προβάλει υποτιθέμενες διαδηλώσεις με σκοπό την εκτόνωση του κόσμου.
Παλιά και επιτυχημένη συνταγή.

Ένας Aμερικανός ερευνητής έπιασε- εξέτασε τις φωτογραφίες που πρόβαλαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και έκανε τις εξής ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις . Οι φωτογραφίες ήταν ένα μοντάζ από το street parade του 2019 στο Βερολίνο με τις εικόνες από μια μικρή συγκέντρωση στο ίδιο σημείο διαμαρτυρόμενων ατόμων κατά των περιορισμών του κορωναϊού , τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδωσαν επίτηδες μεγάλη έμφαση στο γεγονός και ανέφεραν ότι έγινε μια πολύ μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας στους δρόμους του Βερολίνου ακριβώς με σκοπό να ικανοποιηθεί ο κόσμος και να εκτονωθεί η λαϊκή οργή.

Ο Aμερικανός ερευνητής που έψαξε πολύ αυτήν την υπόθεση ανέφερε χαρακτηριστικά πώς πρόσφεραν το όπιο του λαού για να ηρεμίσουν οι τυχόν αναμενόμενες αντιδράσεις.
Η ιστορία αποδεικνύει με τραγικό τρόπο ότι όλες αυτού του τύπου διαμαρτυρίες ήταν όπως την εποχή του Βιετνάμ, ήταν ουσιαστικά φούσκες που στην συνέχεια ξεφούσκωναν χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

A 2019 PARADE !!!! You’ve Been Had. #Faux Berlin 2020 Protest

Όλη αυτή η μεγάλη εκστρατεία των ΜΜΕ έχει ως βασικό σκοπό να προϊδεάσει τον κόσμο στην ανάγκη ενός τύπου σφραγίσματος μέσω εμβολίου η ιατρικών τεστ δήθεν για να εξασφαλιστούν από τις απειλές των θανατηφόρων επιδημιών. Προς τον ίδιο σκοπό είναι και η επιβολή του πλαστικού χρήματος που θα είναι και αυτό ένα σημείο εξασφάλισης από τις ίδιες απειλές.
Στην διεθνή αύτη εκστρατεία μετέχουν επιστήμονες, δημοσιογράφοι, σελέμπριτι, πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες και άλλα.

THEY ARE COVERING UP THE FACT THAT THE MARK OF THE BEAST IS ABOUT TO BE FORCED ON US…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *