ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(Βίντεο)

5/5 (2)

 

 

Ήρθαμε για ισλαμοποίηση της Ευρώπης, τι πιο εύκολο με τέτοιους ιεράρχες

 

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ…

 

 

 

The Islamisation of Athens, Greece (Ισλαμοποίηση: Κέντρο Αθηνών)

 

 

Greek girl from Thessaloniki converting to Islam new Muslim Greece

 

 

 

π. Νικολάι Ραγκόζιν – 12. Οικουμενιστικές αλλαγές στην Ορθοδοξία

Νεαρός μουσουλμάνος: Παντού Ισλάμ και ο Χριστός δικός μας ήταν

 

 

ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΞΩΚΛΗΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!

 

 

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/02/cebaceb1cebb-2.jpg?w=620

 

 

Για δεύτερη φορά, μέσα σε 1,5 χρόνο, γνωστοί – άγνωστοι, αλήτες-προδότες-κομμουνιστές βεβήλωσαν το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, στην Καλαμπάκα.
Πιθανότατα, σε ένδειξη πανηγυρισμού για την επικράτηση της διάταξης περί «ουδετερόθρησκου» κράτους, στην συνταγματική αναθεώρηση.
Όπως βλέπετε και στην εικόνα, οι ιερόσυλοι κομμουνιστές χάραξαν το πρόσωπο του Προφήτη Ηλία και γέμισαν με ασχήμιες την εικόνα του…
Να τους κοπούν τα χέρια σύριζα!

 

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/02/141569.jpg?w=620

 

(ΥΓ): Η φωτογραφία με τα καμμένα πρόσωπα των Ιερών και Οσίων της Πίστεώς μας, είναι από το προηγούμενο πέρασμα των κομμουνιστικών ορδών από το ξωκλήσι…

://ethnikismos.net/2

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα» από ΣΥΡΙΖΑ – Πέρασε τελικά το άρθρο 3 για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους – Πίεσαν βουλευτές; (Μπά…..)

Πέρασε τελικά το άρθρο 3 για το ουδετερόθρησκο

– Με 151 ψήφους…

Ανατροπή στη Βουλή καθώς τελικώς πέρασε η κυβερνητική πρόταση για την αναθεώρηση της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Συντάγματος, με οριακή πλειοψηφία 151 ψήφων.
Έτσι, θα τεθεί προς ψήφιση και στη δεύτερη ψηφοφορία της παρούσας Βουλής που ακολουθεί στην Ολομέλεια στις 13 Μαρτίου.
Με 151 ψήφους πέρασαν και οι αλλαγές στην παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου. Η αναθεώρηση της παραγράφου 3 του άρθρου 3 συγκέντρωσε 167 ψήφους.

https://lh3.googleusercontent.com/wcVw4YS4-1rkZN2Tmjc-7cbFf0a9TlII6z4KMSr2INGNHrg70datbAwEaeUXIkiv-aO7u7ODCjghB7wZxccf6z3fiYmfCodhjvNzip6WaYK0tfovhtvi56k3mNuokXnnQHqxzmKp

 

Νωρίτερα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η αναθεώρηση του άρθρου 3 απορρίφθηκε με 150 ψήφους. Είχε καταψηφίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Νίνα Κασιμάτη, ενώ ο Γ. Μιχελογιαννάκης είχε προειδοποιήσει ότι δι’ επιστολής του ότι θα καταψήφιζε την συγκεκριμένη διάταξη. Επίσης διοχετεύτηκαν πληροφορίες ότι καταψήφισε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γεννιά, η οποία ωστόσο με ανακοίνωσή της το διέψευσε.
Τελικώς οι πληροφορίες διαψεύστηκαν από την επίσημη καταμέτρηση που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανακοίνωσε στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης ότι όλες οι προτάσεις του κυβερνώντος κόμματος τελικά υπερψηφίστηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι το άρθρο 3 αφορά στους σχέσεις Eκκλησίας και Πολιτείας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει να αλλάξει με το «ουδετερόθρησκο», με την κατοχύρωση δηλαδή, της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους.
Τι είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος ώστε να επισημαίνεται ότι «η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία» αλλά με την προσθήκη ερμηνευτικής δήλωσης ότι «ο όρος επικρατούσα θρησκεία δεν αποτελεί αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας και δεν επιφέρει καμία δυσμενή συνέπεια σε βάρος άλλων θρησκευμάτων και γενικότερα στην απόλαυση του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας».
Επίσης, να καταργηθεί η απαγόρευση της μετάφρασης της Αγίας Γραφής σε άλλο γλωσσικό τύπο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε επίσης αλλαγές στις προβλέψεις για την ορκωμοσία των κρατικών αξιωματούχων και δημοσίων λειτουργών κι υπαλλήλων ώστε να γίνει με πολιτικό όρκο, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση ο υπόχρεος επιλέγει αν θα δώσει πολιτικό ή θρησκευτικό όρκο. Επίσης προτείνονται αλλαγές στο όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών ώστε να δίνουν πολιτικό όρκο.
https://lh5.googleusercontent.com/YZm0M3uCjeq2jaVP5ePhr7eu1ehzp4mc8idCiKtPDwUYo0w3Sw-RmVP1isEB-AFG8a64sg6vjDwnKfcOzFlWML8Ro3rWSvreTGDiYwEBPOU-uyob2zYvJcCJf-tzmEDkT_ygj5wP
Σε ανακοίνωσή του το μέγαρο Μαξίμου τονίζει ότι οι προτάσεις της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκαν στο σύνολό τους, είτε από την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των βουλευτών είτε ακόμα και από την αυξημένη πλειοψηφία περισσότερων από 180 βουλευτών.
Συγκεκριμένα:
– Υπερψηφίστηκαν με συντριπτική πλειοψηφία, που υπερβαίνει κατά πολύ τους 180 βουλευτές, οι προτάσεις της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής (άρθρο 32), για τον περιορισμό της βουλευτικής ασυλίας (άρθρο 62), για τον περιορισμό των προνομιακών ρυθμίσεων περί ευθύνης υπουργών (άρθρο 86) και για τις ανεξάρτητες αρχές (άρθρο 101Α).
– Υπερψηφίστηκαν με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των βουλευτών οι προτάσεις της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους (άρθρο 3), για την κατοχύρωση του πολιτικού όρκου (άρθρα 13, 33 και 59), για την κατοχύρωση κοινωνικών δικαιωμάτων και κοινωνικών αγαθών (άρθρο 21), για την κατοχύρωση εργασιακών και συλλογικών ελευθεριών (άρθρο 22), για την κύρωση διεθνών συνθηκών με δημοψήφισμα (άρθρο 28), για την υποχρεωτική βουλευτική ιδιότητα του πρωθυπουργού (άρθρο 37), για την καθιέρωση εποικοδομητικής ψήφου δυσπιστίας (άρθρο 84), για την καθιέρωση της λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας (άρθρο 73) και δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία (άρθρο 44), για την καθιέρωση αναλογικού εκλογικού συστήματος και βουλευτών απόδημου Ελληνισμού (άρθρο 54), για την καθιέρωση προσωρινού κωλύματος εκλογιμότητας μετά από τρεις βουλευτικές περιόδους (άρθρο 56) και για την καθιέρωση αναλογικού εκλογικού συστήματος και θεσμών άμεσης δημοκρατίας στην τοπική αυτοδιοίκηση (άρθρο 102).
Από τις συμπληρωματικές προτάσεις που υπέβαλαν ή υποστήριξαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκαν οι προτάσεις για την κατοχύρωση της απαγόρευσης διακρίσεων λόγω φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού (άρθρο 5), την εισαγωγή της αρχής της επιείκειας και την κατάργηση της διάταξης περί καταχρηστικής άσκησης δικαιώματος (άρθρο 25), την αναπλήρωση του πρωθυπουργού για λόγους υγείας (άρθρο 38), την επέκταση των εγγυήσεων δικαστικής ανεξαρτησίας στους στρατιωτικούς δικαστές (άρθρο 96), τον ορισμό του συστήματος περιφερειακής οργάνωσης και την προστασία των νησιωτικών και ορεινών περιοχών (άρθρο 101).
Η διαδικασία θα συνεχιστεί μετά από ένα μήνα, οπότε θα διεξαχθεί η δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια, επί των διατάξεων που συγκέντρωσαν την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των βουλευτών σ’ αυτή την πρώτη ψηφοφορία.

Στον ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ οδηγεί η πρόταση ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Ο Πειραιώς Σεραφείμ)

 

 

https://scripta—manent.blogspot.com/

 

 

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *