ΗΠΑ: ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑ Ο ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

252017d000000578-2928426-image-a-17_1422394707403

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Oι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Μετανάστευσης προτιμούν να βλέπουν τους Αμερικάνους να ανατινάζονται από τις εκρήξεις των μουσουλμάνων παρά να διατελέσουν εκτενείς ελέγχους για να αποτρέψουν τους μετανάστες που ονειρεύονται να γίνουν «βομβιστές ήρωες».

cjn_vd5ugae9z8x

Το ισλαμικό καθεστώς της Αμερικής το οποίο διευθύνεται από τον Ομπάμα έχει επιτρέψει συνολικά 12,587 μετανάστες κατά το πλείστον μουσουλμάνους Σύριους μετανάστες ,κατά τον πρώτο δημοσιονομικό χρόνο, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο που ανακοίνωσε ο Ομπάμα, γύρω στους 2,587. Από το σύνολό, ουσιαστικά μόνο 68 είναι Σύριοι Χριστιανοί μετανάστες , παρόλο που αυτοί βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

is_fluechtlinge

Σύμφωνα με το CNN, από τους 12,587 η μεγάλη πλειοψηφία είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι (δηλαδή υπέρ Αλ Κάιντα, ISIS κλπ), ενώ άλλοι 103 έχουν ταυτοποιηθεί στο Κέντρο Επεξεργασίας Μεταναστών του Υπουργείου Εξωτερικού ως απλοί μουσουλμάνοι, και ακόμη 20 ως Σιίτες μουσουλμάνοι.

is_fluechtling3

Οι 68 μουσουλμάνοι οι οποίοι αποτελούν το 0,5%, είναι χριστιανοί. Αυτοί συμπεριλαμβάνονται από 16 καθολικούς, οχτώ ορθοδόξους, πέντε προτεστάντες, τέσσερις μάρτυρες του Ιεχωβά, έναν Έλληνα ορθόδοξο και 34 μετανάστες αναπροσδιοριζόμενοι απλώς ως χριστιανοί. Το υπόλοιπο των Σύριων μεταναστών επανεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ και αποτελείται από 24 Γεζίτες, οχτώ μετανάστες δηλωμένοι ως έχοντες «άλλη» ως θρησκεία και ένας χωρίς θρησκεία.

brennende-leiche

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι 4.806.702 Σύριοι μουσουλμάνοι είναι εγγεγραμμένοι ως άνθρωποι που χρήζουν σημασίας στην Τουρκία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ και Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι Fox5, ένας μουσουλμάνος μετανάστης από το Μπαγκλαντές κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας ενός στρατιωτικού μέλους των ΗΠΑ, εκ μέρους του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

maryland-muslim-terrorist-nelash-mohamed-das-620x323

Ο δράστης ονόματι Νελάς Μοχάμεντ Ντας , 24 ετών, κατηγορείται ότι προσπάθησε να διαθέσει υποστηρικτικό υλικό και πηγές στο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Λιβύης, μια ξένη τρομοκρατική οργάνωση, σε συνδυασμό με ένα σχέδιο να επιτεθεί σε ένα στρατιωτικό μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ντας συναντήθηκε με ένα άτομο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι υποστηρικτής της ISIS, το Μάιο, αλλά αυτό το άτομο ήταν τελικά μια εμπιστευτική πηγή που εργαζόταν για το FBI, όπως αναφέρουν έγγραφα. Ο Ντας είπε στην πηγή πως το ήξερε και επικοινώνησε με ανθρώπους στο εξωτερικό οι οποίοι ήταν μέλη της ISIS.

screen-shot-2016-10-04-at-10-49-00-am

Τον Ιούλιο ο Ντας είπε στην πηγή του FBI ότι ήθελε να σκοτώσει ένα μέλος των υπηρεσιών των ΗΠΑ που ζούσε στην χώρα του πρίγκιπα Γεωργίου, στο Μέρυλαντ, και σύλλεξε πληροφορίες τον προηγούμενο χρόνο από μια λίστα η οποία είχε δημοσιευτεί διαδικτυακά από την ISIS. Είπε επίσης στη πηγή ότι μπορούσε να αποκτήσει ένα πυροβόλο όπλο και ήθελε να ταξιδέψει υπερατλαντικά για την ISIS αν είχε την ευκαιρία. Μετά από αρκετές συναντήσεις με τον πληροφοριοδότη του FBI, ο Ντας είπε πως έψαχνε ονόματα για πιθανούς στόχους για να τους σκοτώσουν αυτοί ενώ θα χρησιμοποιούσε όπλα που θα του παρέχονταν από τον πληροφοριοδότη.

 

gaddafi

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜAΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 6 Οκτ. 2016

    […] διατελέσουν εκτενείς ελέγχους για να αποτρέψουν τους μετανάστες που ονειρεύονται να γίνουν «βομβιστές ήρωες». Το ισλαμικό καθεστώς της Αμερικής το οποίο διευθύνεται από τον Ομπάμα έχει επιτρέψει συνολικά 12,587 μετανάστες κατά το πλείστον μουσουλμάνους Σύριους μετανάστες ,κατά τον πρώτο δημοσιονομικό χρόνο, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο που ανακοίνωσε ο Ομπάμα, γύρω στους 2,587. Από το σύνολό, ουσιαστικά μόνο 68 είναι Σύριοι Χριστιανοί μετανάστες , παρόλο που αυτοί βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Σύμφωνα με το CNN, από τους 12,587 η μεγάλη πλειοψηφία είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι (δηλαδή υπέρ Αλ Κάιντα, ISIS κλπ), ενώ άλλοι 103 έχουν ταυτοποιηθεί στο Κέντρο Επεξεργασίας Μεταναστών του Υπουργείου Εξωτερικού ως απλοί μουσουλμάνοι, και ακόμη 20 ως Σιίτες μουσουλμάνοι. Οι 68 μουσουλμάνοι οι οποίοι αποτελούν το 0,5%, είναι χριστιανοί. Αυτοί συμπεριλαμβάνονται από 16 καθολικούς, οχτώ ορθοδόξους, πέντε προτεστάντες, τέσσερις μάρτυρες του Ιεχωβά, έναν Έλληνα ορθόδοξο και 34 μετανάστες αναπροσδιοριζόμενοι απλώς ως χριστιανοί. Το υπόλοιπο των Σύριων μεταναστών επανεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ και αποτελείται από 24 Γεζίτες, οχτώ μετανάστες δηλωμένοι ως έχοντες «άλλη» ως θρησκεία και ένας χωρίς θρησκεία. Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι 4.806.702 Σύριοι μουσουλμάνοι είναι εγγεγραμμένοι ως άνθρωποι που χρήζουν σημασίας στην Τουρκία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ και Νότια Αφρική. Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι Fox5, ένας μουσουλμάνος μετανάστης από το Μπαγκλαντές κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας ενός στρατιωτικού μέλους των ΗΠΑ, εκ μέρους του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Ο δράστης ονόματι Νελάς Μοχάμεντ Ντας , 24 ετών, κατηγορείται ότι προσπάθησε να διαθέσει υποστηρικτικό υλικό και πηγές στο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Λιβύης, μια ξένη τρομοκρατική οργάνωση, σε συνδυασμό με ένα σχέδιο να επιτεθεί σε ένα στρατιωτικό μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ντας συναντήθηκε με ένα άτομο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι υποστηρικτής της ISIS, το Μάιο, αλλά αυτό το άτομο ήταν τελικά μια εμπιστευτική πηγή που εργαζόταν για το FBI, όπως αναφέρουν έγγραφα. Ο Ντας είπε στην πηγή πως το ήξερε και επικοινώνησε με ανθρώπους στο εξωτερικό οι οποίοι ήταν μέλη της ISIS. Τον Ιούλιο ο Ντας είπε στην πηγή του FBI ότι ήθελε να σκοτώσει ένα μέλος των υπηρεσιών των ΗΠΑ που ζούσε στην χώρα του πρίγκιπα Γεωργίου, στο Μέρυλαντ, και σύλλεξε πληροφορίες τον προηγούμενο χρόνο από μια λίστα η οποία είχε δημοσιευτεί διαδικτυακά από την ISIS. Είπε επίσης στη πηγή ότι μπορούσε να αποκτήσει ένα πυροβόλο όπλο και ήθελε να ταξιδέψει υπερατλαντικά για την ISIS αν είχε την ευκαιρία. Μετά από αρκετές συναντήσεις με τον πληροφοριοδότη του FBI, ο Ντας είπε πως έψαχνε ονόματα για πιθανούς στόχους για να τους σκοτώσουν αυτοί ενώ θα χρησιμοποιούσε όπλα που θα του παρέχονταν από τον πληροφοριοδότη. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜAΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗwww.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *