Ηνωμένο Βασιλείο : Η κυβέρνηση εξετάζει εμβολιασμό για την είσοδο σε παμπ, καταστήματα και εκδηλώσεις-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο παγκοσμιοποιητής και ο εγκληματίας πολέμου Μπλερ συνεχίζει να πιέζει για τυποποιημένο πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Rockefeller / Big Tech. Μετά από μήνες που αρνείται ότι υπάρχουν σχέδια για την εισαγωγή των λεγόμενων καρτών εμβολιασμού, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχτηκε τώρα ότι σκέφτεται όχι μόνο να τις χρησιμοποιήσει για ταξίδια, αλλά και να αποκτήσει πρόσβαση σε αίθουσες εκδηλώσεων, ακόμη και σε καταστήματα και παμπ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ντομίνικ Ραμπ είπε στο ραδιόφωνο της LBC ότι η κυβέρνηση εξετάζει ένα εθνικό σύστημα για να παρέχει μεγαλύτερες ελευθερίες σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται, αλλά φυσικά πρέπει να το κάνετε λειτουργικό », εξήγησε ο Raab: «Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια απίστευτη απάντηση, όπως παρουσιάζεται μερικές φορές, αλλά φυσικά θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές», πρόσθεσε ο Raab.

Τα σχόλια του Raab έρχονται αφότου ο υπουργός εμβολίων Nadhim Zahawi δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οποιαδήποτε μορφή πιστοποιητικού εμβολιασμού θα «εισάγει διακρίσεις». Μια ανώτερη κυβερνητική πηγή είπε επίσης στο Telegraph ότι η κυβέρνηση «είναι πολύ επιφυλακτική για την ιδέα ότι εάν δεν έχετε διαβατήριο, περιορίζει κάπως τις ελευθερίες σας». «Ως συντηρητικοί, πρέπει ενστικτωδώς να ανησυχούμε γι ‘αυτό», ανέφερε περαιτέρω η πηγή. Παρά τις επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, η κυβέρνηση συνέχισε να αναπτύσσει το σύστημα καταγραφής εμβολιασμού.

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να εκδώσει εξαιρέσεις για εθνοτικές μειονότητες για να αποφύγει ισχυρισμούς για ξενοφοβία και ρατσισμό. Ο πρώην πρωθυπουργός και αψίδα παγκοσμιοποιητής Τόνι Μπλερ έχει ανανεώσει την ώθηση του για τη Βρετανία να εισαγάγει ένα τυποποιημένο παγκόσμιο ρεκόρ εμβολιασμού, ενώ η χώρα κατέχει την προεδρία της G7. Στο «Mail on Sunday» ο εγκληματίας πολέμου και ο μαζικός δολοφόνος Μπλερ απαίτησε: «Πρέπει τώρα να σχεδιάσουμε ένα συμφωνημένο« διαβατήριο ». Τα επιχειρήματα εναντίον του δεν είναι πραγματικά σωστά. «

«Ο κόσμος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Μπλερ, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να δει κανέναν άλλο τρόπο». «Με την ομάδα μου στο Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Αλλαγή, κοίταξα το θέμα από όλες τις απόψεις και κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα: Δεν υπάρχει προοπτική επιστροφής σε κάτι σαν κανονικό χωρίς οι άνθρωποι να μπορούν να αποδείξουν την κατάσταση του Covid, ανεξάρτητα από το αν έχουν εμβολιαστεί ή εξεταστή πρόσφατα «, δήλωσε ο εγκληματίας πολέμου Μπλερ.

Ο Μπλερ αποκάλυψε επίσης ότι συνεργάζεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την πρωτοβουλία CommonPass, ένα σύστημα διαβατηρίων COVID που καθοδηγείται από έναν συνασπισμό μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και χρηματοδοτείται από το Rockefeller Foundation. Το CommonPass έχει ήδη εισαχθεί και από τις τρεις μεγάλες συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών. Ο Μπλερ δήλωσε προηγουμένως ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι αναπόφευκτα και ότι «θα είναι ένας εντελώς νέος κόσμος».

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 15 ΛΕΠΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΤΗΣ PFIZER ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΤΙ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *