ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, HEIDI MUND ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΘΡΟ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Heidi Mund είναι μια ακτιβιστής της Ανατολικής Γερμανίας Όταν ο καλούμενος Ιμάμ κάλεσε την μουσουλμανική προσευχή σε αυτή τη χριστιανική εκκλησία, η Μούντ διέκοψε, δηλώνοντας ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν Κύριος πάνω στη Γερμανία και κουνούσε τη γερμανική σημαία που είχε τις λέξεις «ΙΗΣΟΥΣ Χριστός είναι HERR «(Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος). Επίσης, επανέλαβε μια φράση σύμφωνα με πληροφορίες.
«Εδώ στέκομαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο». Εκτοξεύτηκε από την εκκλησία, αλλά όχι πριν υπερασπιστεί τις ενέργειές της σε έναν άλλο συναυλιακό που ισχυρίστηκε ότι «αυτή είναι μια συναυλία για την ειρήνη» λέγοντας ότι «δεν είναι!» Ο Allahu Akbar είναι αυτό που ουρλιάζουν οι Μουσουλμάνοι ενώ δολοφονούν τους ανθρώπους! Να μην ξεγελαστείς! Αυτό είναι ψέμα! «
Συνειδητοποιώντας ότι η συνέντευξη αυτή την έθεσε σε κίνδυνο, έβαλε τη ζωή της στα χέρια του Θεού, δηλώνοντας ότι «ξέρω ότι ο Θεός μου, ο ζωντανός Θεός της Βίβλου μπορεί να προστατεύσει εμένα όσο το θέλει» Όταν τελειώσει ο χρόνος μου θα πάω αυτόν.»
Η Heidi Mund είναι ύποπτη ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που κινηματογραφήθηκε διαμαρτυρόμενος για την αποδοχή του Ισλάμ από τους Γερμανούς στη Φραγκφούρτη το 2011.

Ημέρα της Γυναίκας στο φρούριο ANTIFA Φρανκφούρτη επί του Μάιν, η πρώτη πόλη στη Γερμανία με πάνω από 50% μετανάστες
• Οι ANTIFA καταιγίδες επάνω στη σκηνή και τα rampages! Είμαστε σούβλα, προσβληθούν και ρίχνονται!
• Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα – η Heidi Mund: «Η αστυνομία τιμωρείται σήμερα! Έχει το καθήκον να προστατεύσει αυτό το γεγονός!»
• ΑΠΟΡΡΙΨΗ: Υψηλού βαθμού βουλευτές του SPD Bundestag μεταξύ βίαιων διαδηλωτών!
• Η Χέιντι εκρήγνυται σε δάκρυα: «Ήταν άνθρωποι που έζησαν και έχασαν τη ζωή τους μέσω αυτής της κυβέρνησης!»
• ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ: Οι μουσουλμάνοι που γεννήθηκαν στη Γερμανία σκέφτονται: «Αγαπάμε τον Αλλάχ, και όταν καταλαβαίνεις (παραπονούνται), αξίζεις το στόμα σου!»
• Inge Steinmetz: «Μην με ντροπιάζεις;» & Iris Swoboda (μητέρες ενάντια στη βία): ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ;» κάνουν το ANTIFA έτοιμο!

BESPUCKT, BEDROHT & ATTACKIERT: Frauentag in Frankfurt – ANTIFA ESKALIERT!

Για να σώσουμε αυτήν την κατάσταση, λέει η Heidi Mund, πρέπει να μετανοήσουμε ,να πέσουμε με κλάματα στα γόνατα γιατί εμείς φταίμε που δολοφονήσαμε τα ίδια τα παιδιά μας . το Ισλάμ θα κατακτήσει πολύ γρήγορα την Ευρώπη διότι ενσωμάτωσαν σε όλα τα κόμματα μουσουλμάνους και ιδρύουν και καινούργια μουσουλμανικά κόμματα. Τζιχαντιστές περιμένουν την εντολή να μας αφανίσουν, είναι σε όλη την Ευρώπη κρυμμένοι. οι δημοσιογράφοι του συστήματος και του ψεύδους , έχουν παντού το ίδιο σλόγκαν, είναι ναζιστής , φασίστας όταν λες την αλήθεια. Και φυσικά η αλήθεια πλέον είναι ‘’fake news’’ για αυτούς για να σας ελέγχουν και να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και το κατάφεραν με το πιο τέλειο τρόπο, έχουν πλέον μόνο πρόβατα απέναντι τους τα οποία τα ταΐζουν κουτόχορτο τα ψεκάζουν με ψυχοφάρμακα και δηλητήρια και το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς και θα φτάσει σύντομα στο σφράγισμα και ποιοι θα βυθίσουν σε αυτό, η εκκλησία οι σημερινοί μας φαρισαίοι..
Θεέ μου φύλαξε μας από τους ευσεβείς.

Brave German woman’ Heidi Mund to America: ‘You are not far behind us’

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…!

Νεο Βίντεο !!! Από τη Μελβουρνη και τις αποδοκιμασίες στον Γ Βαρεμενο από τους Έλληνες ομογενεις !

Ο #ΠάνοςΚαμμένος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ από τον Τσίπρα που ΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Τωρα ! Πρις την παρέλαση στο Σύνταγμα ! ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ η 25η Μαρτίου 1821 ! Χρόνια Πολλά !

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα αργίας που έχει διπλή σημασία για τους Έλληνες.
Είναι θρησκευτική και εθνική εορτή.
Είναι θρησκευτική, γιατί εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και εθνική, γιατί η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής επανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία το 1821.
Στις 25 Μαρτίου 1821, ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση ενάντια στην τουρκική σκλαβιά που κρατούσε την Ελλάδα δέσμια για 400 χρόνια.

https://derkameraddotcom.files.wordpress.com/2017/03/hellas-flag.gif?w=270

Ήταν η εποχή εκείνη που ωρίμασαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις για το ξεσήκωμα του ελληνισμού.
Η επανάσταση ξεκίνησε από τα νότια διαμερίσματα του ελλαδικού χώρου επειδή εκεί υπήρχαν πολλοί εμπειροπόλεμοι άνδρες και πλούσια ναυτική δύναμη ώστε να επιτευχθεί ένα δυναμικό χτύπημα από στεριά και θάλασσα.

Γύρω στα μέσα του Μαρτίου του 1821 σημειώθηκαν σποραδικά επεισόδια εναντίον των Τούρκων και το τρίτο δεκαήμερο του ίδιου μήνα εκδηλώθηκαν οι πρώτες συλλογικές επαναστατικές πράξεις:

Στις 21 στα Καλάβρυτα, στις 22 στη Μάνη, στις 23 στην Καλαμάτα και στις 24/25 στην Πάτρα και σ’ όλες σχεδόν τις επαρχίες της Πελοποννήσου καθώς και σε άλλες περιοχές (Σάλωνα, Γαλαξίδι, Λειβαδιά, Αταλάντη).

1821 Η μεγάλη ώρα του ξεσηκωμού του Έθνους

Τον Απρίλιο η επανάσταση απλώθηκε στις Σπέτσες, στα Ψαρά, στην Ύδρα, στην Κάσο, στη Μύκονο, στην Αττική και σε άλλες περιοχές. Στους επόμενους μήνες η επανάσταση απλώθηκε και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ως ημέρα κήρυξης της Επαναστάσεως αναγνωρίζεται επίσημα η 25η Μαρτίου.
Εκείνη την ημέρα συγκεντρώθηκε στην Αγία Λαύρα μεγάλο πλήθος στρατιωτικών δυνάμεων και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλόγησε και κήρυξε το ξεκίνημα του επαναστατικού αγώνα.
παρουσία προκρίτων και οπλαρχηγών, υψώθηκε το λάβαρο του αγώνα και δόθηκε ο όρκος «Ελευθερία ή θάνατος», ενώ οι πολεμιστές κρατούσαν γυμνά τα σπαθιά τους και τα καριοφίλια βροντούσαν.

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμε την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον δια πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, πυροτοθήκες μας, τα μαγαζιά μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την εδική μας, την τούρκικη δύναμη. Τώρα όπου ενικήσαμε, όπου ετελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα.


Έκτοτε, η 25 Μαρτίου γιορτάζεται από όλους τους Έλληνες και συνηθίζεται να παρουσιάζει η κάθε περιοχή τις δυνάμεις της, τους νέους και τμήμα του στρατού, που παρελάζουν σε ανάμνηση της τότε συγκέντρωσης του στρατού και της λαμπρής εκείνης ημέρας που οι σκλαβωμένοι Έλληνες έπαψαν να είναι ραγιάδες.

https://2.bp.blogspot.com/-ZhdAY5LY3uw/VRG9734L1nI/AAAAAAAAF54/NhpMqfZ5X70/s640/25%2BMARTIOY%2BEYAGGELISMOS%2BPANAGIAS.jpg

https://agiameteora.net/index.php/afieromata/25-martiou/1229-25i-martiou-1821-ti-giortazoume.html

Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος – National Anthem of Greece

https://3.bp.blogspot.com/-SnOeDLLgPaM/XJeP8mhp-fI/AAAAAAABo3w/AUDo6xjCryQkHZAzbt4DcaXm_rPgBvPZQCLcBGAs/s640/665.jpg

ΑΘΗΝΑ. 2019. 24Η ΜΑΡΤΙΟΥ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ή
ΜΗΠΩΣ ‘ΜΑΘΗΜΑ
…ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ’ ; ; ; ; ; ; ;

https://1.bp.blogspot.com/-E-agbI2SOeg/XJeQBNJW0II/AAAAAAABo30/zsjm3eT-9z0aRrrFBvW01cVmJcZ1a2XGwCLcBGAs/s640/parelasi07.jpg
https://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/galleries/2019/03/24/14016/photos/full/4754341.jpg

http://odysseiatv.blogspot.com/

https://1.bp.blogspot.com/-n5ww3zQ9y08/XJeQEj2wg9I/AAAAAAABo34/jKEmog1-saETE6ihlyaqkjaA3hupmqgawCLcBGAs/s1600/81.jpg

Οι ωραιότεροι ύμνοι της Παναγίας

Η σημασία της λέξης Ευαγγελισμός!!!Με τον γέροντα Γαβριήλ Κοβιλιάτη Ιερόν Κάθισμα Δολών Δυτ Μάνης

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *