«ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΗΣ» ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΥΝΤ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας υποτιθέμενος «αναπληρωτής σερίφης» που ανακοίνωσε στο Twitter τις προάλλες ότι έριχνε εναντίον της επιβολής του νόμου και προσχώρησε στους «διαδηλωτές» έχει αποδειχθεί ψεύτικο.

https://www.naturalnews.com/2020-06-07-actors-caught-posing-as-cops-george-floyd-rioting-psy-op.html

Ο @ Navyvetbolt81, καθώς αυτός ο χρήστης αποκαλείται, έγραψε μια φωτογραφία με αυτό που φαίνεται να είναι αστυνομικό εξοπλισμένο με ένα όπλο, ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο και άλλα ρούχα. Στη λεζάντα, αυτός ο χρήστης έγραψε:

Ήρθα σπίτι, έριξα τις ταραχές στη μέση της ζωής μου, το τελευταίο βράδυ, έδινα εντολή να σκοτώσω τη δημοκρατία. Παραιτήθηκα σήμερα το πρωί. Είμαι πολύ έκπληκτος και ντρέπομαι να το αγγίξω. Μόλις είδα έναν άλλο φόνο στην τηλεόραση. Η δολοφονία της δημοκρατίας. «

Η ανάρτηση συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες επισημάνσεις «μου αρέσει» και «retweets» και έφτασε ακόμη και στην πρώτη σελίδα του Reddit προτού ο ίδιος λογαριασμός χρήστη ξαφνικά προχωρήσει σε μια αντι-Τραμπ με μια συνηθισμένη αριστερή νοοτροπία.
Αυτό προκάλεσε διαμάχη από πολλούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των ίδιων των αρχών επιβολής του νόμου που αμφισβήτησαν τη νομιμότητα του tweet.

Δεδομένου ότι όλα όσα απεικονίζονται στη φωτογραφία μπορούν να αγοραστούν από ιστότοπους όπως το eBay και το Alibaba, δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι κανένα από αυτά είχε εκδοθεί από τμήμα.
Περαιτέρω, η θήκη όπλου που φαίνεται δεν φαίνεται να είναι ο τύπος που χρησιμοποιείται συνήθως από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αλλά μάλλον μια θήκη πολιτών που διατίθεται σε κανέναν.

Ένας λάτρης των πυροβόλων όπλων που περνάει από τη λαβή του @LouisvilleGun ανέβασε μια λεπτομερή ανάλυση όλων των λανθασμένων με την εν λόγω φωτογραφία.
Αυτός ο χρήστης έκανε επίσης μια λογική υπόθεση για το γιατί το όλο θέμα φαίνεται να είναι μια αριστερή φάρσα για να το κάνει να φαίνεται σαν οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου να έρχονται ξαφνικά στο Antifa και το Black Lives Matter.

Ακούστε παρακάτω το The Health Ranger Report, καθώς ο Mike Adams, ο Health Ranger, μιλά για τη διαμάχη για την επιβολή του νόμου και αποκαλύπτει γιατί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στην αστυνομία για να τους προστατεύσουν κατά τη διάρκεια μιας κρίσης:

SUDDEN TRUTH: The police cannot protect you

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *