ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ-ΛΟΓΟΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

5/5 (3)

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++
Ηγγικεν, ΝΑΙ, άνθρωπε η ώρα,ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΩΡΑ!Ιδού τα περιθώρια διά εσέ στενεύουν,τα σατανικά θηρία παραμονεύουν.Θέλουν να σε παγιδεύσουν,τη ψυχική σου ελευθερία να αφαιρέσουν.
Στα λόγια τους το ψέμα με ύπουλο τρόπο σου δίδουν,στην τελική δουλεία σε κατευθύνουν.ΕΓΕΙΡΟΥ ψυχή, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!Κινδυνεύεις θανασίμως, εσύ και τα παιδιά σου.
Μην πιστέψεις τα απατηλά τους παραμύθια,ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ που με μεγίστη σταυρική θυσία,ζητώ εσένα παιδί μου να σώσω.ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΟΥ,έλα να στο δώσω,ΠΡΟΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΟΝ.Δίδει μόνο ζωή ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ.ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΝΥΜΦΙΟΣ.Δεν έχει θανατηφόρες συνέπειες αυτό,δίδει μόνο δωρεές εδώ.
Αρκεί σε Εμέ εσύ να ΄ρθεις με συναίσθηση,ταπείνωση και συντριβή.Έλα, σε αναμένω,συγκληρονόμο της βασιλείας μου της ουράνιας να σε καταστήσω,
βασιλόπουλο Θείας ευδαιμονίας να σε ποιήσω.
Σε πρόδωσαν οι μεγάλοι της γηςκαι ‘σε και την ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ.ΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΙ στους ηγέτας της εποχής! |Θα πληρώσουν πολύ ακριβά την υποκρισία,τα ψέματα, την προδοσία!
Εσύ μικρό ποίμνιο μου που μου έχεις μείνει πιστό,ΕΓΕΙΡΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ στο ζητώ!ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕ στον έσχατο ετούτο καιρό.ΝΑΙ! ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
Ζητώ εργάτες κραταιούςκάτω απ’ τη σημαία της πίστεως, του Σταυρού.Να εξουδετερώσουν τας παγίδας του εχθρού.Δεν είναι τώρα ώρα εφησυχασμού,είναι καιρός ομολογίας,κινδυνεύει τεκνία μου η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Αυτή θέλουν οι άνομοι να χτυπήσουν,χωρίς δύναμη θελήσεως να σας αφήσουν.ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!
Πολεμείστε πιστοί διά τα ιερά ιδανικά σας,κινδυνεύουν ψυχικά και σωματικά τα παιδιά σας!Θέλουν να εξοντώσουν ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ,με υπολογισμό, όλα όσα αφορούν τον κορωναϊό.
Ξυπνήστε οπαδοί πιστοί μου,εδραιωθείτε στη ΘΕΙΚΗ ΙΣΧΥ ΜΟΥ!Έρχονται ΔΕΙΝΑ. Οπλιστείτε με όπλα ιερά.
ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΨΥΧΗΣ. ΜΕ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΥ ΝΑΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣχωρίς παρενέργειες θανατηφόρες.

Θα σας δίδει δυνάμεως βαθμό.
Θα νικήσετε με τη Θεία δύναμη μου τον εχθρό.
 ΘΑΡΡΟΣ! ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ,
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ!
 ΜΥΡΙΟΠΛΑΣΙΩΣ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΤΕ!ΑΜΗΝ

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/06/blog-post_59.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *