«ΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε αυτό το 7λεπτο κατηγορητήριο, η καρδιά μας στρέφεται σε αυτή τη γυναίκα που φοβάται να ζήσει στην πόλη της για έναν και μόνο έναν λόγο, τον οποίο δεν τολμά να αναφέρει, μήπως αυτή αποκαλείται Ναζί.

Η γυναίκα αυτή φοβάται μήπως δεχτεί επίθεση ή να βιαστεί, ειδικά τη νύχτα. Φοβάται για τα παιδιά της που μεγαλώνουν να βγουν έξω από το σπίτι τη νύχτα. Βρίσκεται σε απώλεια για το τι πρέπει να κάνει, αλλά σκέπτεται να διοργανώσει μια πορεία με τις συνανθρώπους της, τις Γερμανίδες γυναίκες ενάντια σε αυτό που έχει καταστεί εγκληματικό εκτός ελέγχου, και αχαλίνωτες σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρά κορίτσια και γυναίκες.

Ενάντια σε μια αστυνομική δύναμη που φαίνεται ανίκανη να κάνει τίποτα γι ‘αυτήν, ή ακόμα χειρότερα, μια αστυνομική δύναμη που δεν επιτρέπεται να κάνει τίποτα γι’ αυτό … από φόβο ότι θα κατηγορηθεί για αντι-μουσουλμανικό ρατσισμό (αν και το Ισλάμ δεν είναι φυλή). Παρατηρήστε πώς περιφέρεται γύρω από το λόγο γιατί δεν μπορεί να αναφερθεί σε αυτό το βίντεο, ή θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή της από την αστυνομία σκέψης της Άγκελα Μέρκελ.

Μόνο το 13% των ψηφοφόρων ψήφισαν για το ένα μέρος που θα έκανε κάτι για αυτό το πρόβλημα, το AfD (Alternative for Germany). Η Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε να εισάγει λιγότερους μουσουλμάνους μετανάστες φέτος – μόνο 220.000 – που προστέθηκαν στα σχεδόν δύο εκατομμύρια που έχει ήδη φέρει από το 2015. Οι μάχες δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα. Πόση δυστυχία θα υποχρεωθεί ο Γερμανικός λαός να αντέξει μέχρι να ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος;

Εμφύλιος στη Σουηδία;

Η Katie Hopkins, δημοσιογράφος της εταιρίας TheRebel.media, μίλησε με ανθρώπους οι οποίοι εγκατέλειπαν τις δυτικές χώρες διότι άρχισαν να μετατρέπονται σε μουσουλμανικές αποικίες.

Η Tatjana Festerling, μια Γερμανίδα πολίτης που ζει στο εξωτερικό, παρακαλάει τους συμπατριώτες της να ξεσηκωθούν και να σώσουν τους συνανθρώπους τους, την πατρίδα και τον πολιτισμό τους. Η Τατιάνα ζει στο εξωτερικό και έφριξε με τις καταστάσεις που ζει σήμερα η γερμανική κοινωνία. Απευθύνεται στον λαό της παρακαλώντας τον να ξεσηκωθεί και να πετάξει έξω αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που σιγά σιγά καταστρέφει την Γερμανία και φυσικά όλη την Ευρώπη.

Γερμανία: στο σταθμό στην Γερμανία μουσουλμάνοι λαθρο σταματούν μια κυρία και την κάνουν μάθημα ότι «είσαι γυναίκα και πρέπει να μας σέβεσαι».

Γερμανικό μοντέλο, η Anabel Schunke, διαμαρτύρεται ότι πλέον δεν αντέχει τους μουσουλμάνους, το Ισλάμ και τους λαθρο και όλη την κατάσταση στην χώρα της. Όπως λέει η ίδια, έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, της έκλεισαν ήδη 2 φορές τον λογαριασμό της στo Facebook.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *