ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ- ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ(Βίντεο)

5/5 (3)

Α Ιω. 4,3     Και κάθε άνθρωπος, που ισχυρίζεται, ότι εμπνέεται από το Πνεύμα, δεν ομολογεί όμως, ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εκ του ουρανού και έλαβε σάρκα ανθρωπίνην, αυτός δεν είναι από τον Θεόν. Και αυτό ακριβώς, το να αρνήται κανείς την ενανθρώπησιν του Υιού του Θεού, είναι το κήρυγμα του αντιχρίστου, περί του οποίου έχετε ακούσει ότι πρόκειται να έλθη.

Το 1965 ο Paul Harvey έλεγε: αν ήμουν ο διάβολος θα έκανα τα εξής με τους ανθρώπους. .. πρώτα θα χτυπούσα και θα εξευτέλιζα την εκκλησία και την χριστιανική πίστη, θα δίδασκα  στα παιδιά ότι το ευαγγέλιο είναι ένα παραμύθι καλά στημένο. Θα έπειθα την ανθρωπότητα ότι δεν την δημιούργησε ο θεός αλλά αντίστροφα. Την ανωμαλία (λέσβιες ομοφυλόφιλοι παιδόφιλοι) θα τα παρουσίαζα σαν φυσιολογικά . θα χτυπούσα τον οικογένεια και θα προωθούσα τις ελεύθερες σχέσεις και προγαμικό σεξ και ανωμαλία.

Πράγματι  βλέποντας το κατάντημα τον ποιμένων  που υπερασπίζονται την ανωμαλία ( μήπως πολλοί από αυτούς είναι οι ίδιοι το ίδιο) τότε καταλαβαίνουμε το πόσο τέλεια εργάστηκε ο διάβολος και κατάφερε τα σχέδια του.  Το βίντεο δείχνει με εικόνα τα λόγια του Paul Harvey από το 1965.

If I Were The Devil (Paul Harvey: 1965)

Nightcrawler

They Live – At War With The Beast – A Documentary

Seducing Spirits & Doctrines of Devils – Welcome To The New Age!

PAUL HARVEY FREEDOM TO CHAINS 1965 (BEST VERSION)

Some Things Are Better Left Unexplained…

What is happening in our world ? !! v/5 Events from all over the world..

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *