Ζητούν και τα… ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί: «Εδώ είναι φυλακή – Δεν τα περιμέναμε έτσι»! Ο ΝΟΜΟΣ «ΤΑΚΙΓΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

5/5 (6)

Τα τελευταία χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η εισβολή των λαθρομεταναστών, τα τουρκοκάναλα με σωρεία ανταποκρίσεων και αναλύσεων προσπαθούν να μας παρουσιάσουν με δακρύβρεκτες ιστορίες τους μουσουλμάνους που ζουν παράνομα στην χώρα μας ως αθώες περιστερές, ως οικογενειάρχες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους λόγω πολέμων, ως ανθρώπους που αναζητούν ολίγη συμπόνια από τον πλούσιο σε αισθήματα ελληνικό λαό. Τηλεοπτικός σταθμός που έχει ως μεγαλομέτοχο επιχειρηματία με ζωτικά οικονομικά συμφέροντα στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, δυο χώρες που χρηματοδότησαν την ισλαμική τρομοκρατία, στα δελτία ειδήσεων του παρουσιάζει ιμάμηδες-ιεροκήρυκες σε ημιπαράνομα σουνιτικά τζαμιά στο κέντρο της Αθήνας να κηρύττουν προς τους πιστούς μουσουλμάνους την απέχθεια προς τον ισλαμικό εξτρεμισμό, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς τέτοιων οργανώσεων ως τρομοκράτες και κακούς μουσουλμάνους που πρέπει να αποκηρυχτούν.

Οι αμόρφωτοι (ή αργυρώνητοι) δημοσιογράφοι και αναλυτές του συγκεκριμένου τουρκοκάναλου αγνοούν προφανώς τον μουσουλμανικό νόμο «τακίγια» και δεν γνωρίζουν ή δεν θέλoυν να γνωρίζουν τα «μυστικά» του Κορανίου. Ας διευκρινίσουμε λοιπόν για αυτούς που θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα.

«Τακίγια» είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μουσουλμάνων και νόμος του Κορανίου που διδάσκεται στους πιστούς στα τζαμιά από τους ιμάμηδες. Τακίγια σημαίνει «σοφή περίσκεψη» ή «απόκρυψη» της θρησκευτικής ομολογίας ή των θρησκευτικών πεποιθήσεων όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι δυσμενείς για τους μουσουλμάνους. Αναμεμιγμένοι ως μειονότητα στον κόσμο των «απίστων», οι μουσουλμάνοι αποκρύπτουν το αληθινό τους ισλαμικό πρόσωπο και τούτο κατ’ αυτούς αποτελεί προσταγή του προφήτη τους. Τουτέστιν επιτρέπεται από το Κοράνι στους μουσουλμάνους να λένε ψέμματα μέχρι αηδίας, φτάνει με αυτό τον τρόπο να προστατεύουν την ζωή τους, την ιδεολογία τους (το Ισλάμ είναι και ιδεολογία), αλλά και τις εξτρεμιστικές πεποιθήσεις των συνοδοιπόρων τους και των ιδίων.

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ 1 Έλληνες στον Εβρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . Σε ύψιστη επιφυλακή οι ενοπλες δυναμεις

Εις εκ των σπουδαιότερων θεολόγων του Ισλάμ, ο Αλ Γκαζάλι (1059-1111) συνοψίζει τον νόμο τακίγια ως εξής: «Πρέπει να ξέρεις ότι το ψέμμα δεν είναι λάθος. Όταν το ψέμμα είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αποτέλεσμα, τότε επιτρέπεται. Για αυτό πρέπει να λέμε ψέμματα, όταν η αλήθεια θα μας οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα».

Το καλό αποτέλεσμα για το Ισλάμ, το σουνιτικό Ισλάμ, και τις τρομοκρατικές αιρέσεις του, όπως ο Βαχαμπισμός, είναι η παγκόσμια κυριαρχία αυτής της θρησκείας. Προς τον σκοπό αυτό τα πάντα επιτρέπονται στους πιστούς του Ισλάμ για να νικήσουν τους εχθρούς τους, ήτοι βιασμοί, αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί, τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, σκλαβοπάζαρα γυναικών κ.α. Το Κοράνιο τους επιτρέπει να λένε ψέμματα, να μην τηρούν το λόγο τους και να σκοτώνουν χωρίς μετάνοια. Για αυτό και οι ιμάμηδες αλλά και εκπρόσωποι μουσουλμανικών οργανώσεων μετά από δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται σε μητροπολιτικά κέντρα της Ευρώπης, για να καλύψουν τα ίχνη των πραγματικών πεποιθήσεων τους δίνουν συνεντεύξεις και κάνουν δηλώσεις, προσπαθώντας να πείσουν ότι το Ισλάμ είναι μια ειρηνική και ανεκτική θρησκεία και ότι οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να βλάψουν κανέναν αλλόθρησκο (άπιστο κατ’ αυτούς).

Ο νόμος του ψέμματος «τακίγια» είναι τόσο παλαιός όσο και το Ισλάμ, προφανώς όμως αυτός ο νόμος δεν έχει φτάσει στα αυτιά των συμπονετικών Ελλήνων, των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων των τουρκοκάναλων. Διότι οι ισλαμολάγνοι πολιτικάντηδες και οι δουλοπρεπείς και αμόρφωτοι δημοσιογράφοι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι για το Ισλάμ, κυρίως το σουνιτικό Ισλάμ, ισχύει αυτό που κηρύττουν οι ιμάμηδες στα παράνομα τζαμιά, όταν δεν είναι εκεί οι κάμερες των τουρκοκάναλων: «Εξαπάτηση, πανουργία, συνωμοσία, απάτη, κλεψιά και δολοφονία είναι τα μέσα για την διάδοση και επικράτηση του Ισλάμ».

Γ. Λιναρδής

https://ethnikismos.net

Τους λαθρο στα πολυτελή  ξενοδοχεία και οι άστεγοι στην κακομοιριά τους

To βίντεο του ξυπόλυτου άστεγου της Πάτρας πριν πεθάνει

Ιδού οι συνέπειες των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και τον ανοικτών συνόρων,Σε εφαρμογή το παγκόσμιο σ

Ζητούν και τα ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί οι οποίοι σαν …εκδρομή έρχονται απλά στην Ελλάδα παραβιάζοντας ότι σύνορα βρουν, είτε θαλάσσια, είτε χερσαία.

Σε ρεπορτάζ του γαλλικού ‘AFP’ από την Λέσβο ένας οργισμένος μετανάστης από άγνωστη χώρα λέει:

«Eίναι σαν φυλακή εδώ για εμάς. Δραπετεύσαμε από την χώρα μας για να γλιτώσουμε από την τρομοκρατία αλλά εδώ το βλέπετε και με τα δικά σας μάτια, είναι σαν …φυλακή! 

Κάθε ημέρα χάνουμε τις έγκυες γυναίκες μας, τις μητέρες μας, τα παιδιά μας και δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

https://twitter.com/Girolata20/status/1179331569628135424

Βέβαια να τονιστεί πως οι καταυλισμοί των μεταναστών στη Λέσβο και τα νησιά πρόκειται σύντομα να αδειάσουν, καθώς στα μέτρα της «αποσυμφόρησης» οι περισσότεροι θα μετακινηθούν στην περίφημη «ενδοχώρα» που τους χωρά όλους προκειμένου να μεταφερθούν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, με τελικό στόχο την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία, με την οποία ειρήσθω εν παρόδω ουδείς ασχολείται.

Το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στους αλλοδαπούς.

Αλλά και γιατί να ασχοληθούν με τους Έλληνες άλλωστε;

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο ελληνογενής πληθυσμός στη χώρα μας μειώθηκε σε επίπεδα πάνω από 50.000 άτομα το 2018, συνεχίζοντας μια τραγικά καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 2018 καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, σκοπίμως ή μη, το σύνολο σχεδόν των θανόντων στη χώρα μας αφορά Έλληνες πολίτες, ενώ μεγάλο μέρος των γεννήσεων προέρχεται από Μουσουλμάνες μητέρες.

Αυτό σημαίνει ότι, το ισοζύγιο θανάτων-γεννήσεων είναι συγκριτικά μεγαλύτερο όσον αφορά τους Έλληνες, έτσι ώστε πιθανώς να ξεπερνά τα 50.000 άτομα το χρόνο, μια πραγματικότητα που παρατηρείται να επαναλαμβάνεται τα τελευταία 5-7 χρόνια.

Με το ρυθμό αυτό, στο ορατό μέλλον η πλειοψηφία των εγκατεστημένων στη χώρα πολιτών θα είναι Μουσουλμάνοι με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό που επιβίωσε εδώ για 3.000 χρόνια.

Δείτε ακόμη ένα βίντεο του euronews από τις καθημερινές αποβάσεις στη Λέσβο.

Μετανάστης της Γερμανίας μιλά για την αδυναμία των κρατών να τους αντιμετωπίσουν

Πολυπολιτισμικό πείραμα στη Γερμανία Βάζουν Γερμανίδες να φορέσουν ισλαμικές μαντίλες

https://twitter.com/Girolata20/status/1179409923568017408

Farbige berauben Mann brutal !

Φρούτα της ιδεολογίας της ΕΕ, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε, θα φτάσετε εκεί με αυτό το σύστημα, όπως οι κυρίες στην ταινία.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ποιός σας είπε ότι δεν γωνρίζουν οι πολιτικάντηδες τι σημαίνει τακίγια και ισλάμ;;;;;
    θα τρομάξουν πιστεύετε..
    όταν λέμε ότι είναι προδότες σημαίνει ότι τα πάντα γνωρίζουν..και παραδίδουν την χώρα και τους έλληνες στον αντίχριστο
    ΙΔΩΜΕΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *