ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ…(Βίντεο)

4.5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πρώην μέλος του ISIS μαρτυρεί ότι κόβαμε το κεφάλι ενός 12 χρόνου παιδιού μπροστά στον πάτερα και το πετούσαμε μπροστά στα πόδια του.

Ο Συριανός που εντάχθηκε στο ISIS λέει ότι η πολιτική της ομάδας ήταν: «Όποιος δεν είναι μουσουλμάνος πρέπει να σκοτωθεί. Έχουμε ακόμη αποκεφαλίσει και ένα χριστιανικό παιδί «.

Ο πρώην τρομοκράτης του ISIS, σε αιχμαλωσία αναφέρει τα φρικιαστικά εγκλήματα βιασμού και σφαγής που διαπράχθηκαν από την ομάδα. Όλες οι ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις επιδιώκουν να επιβάλουν το νόμο της σαρία και να ιδρύσουν μια ισλαμική αυτοκρατορία. Οι εκκλησίες στον μουσουλμανικό κόσμο καίγονται μέχρι να γίνουν στάχτη και οι μη-μουσουλμάνοι εκτελούνται για την απόρριψη του Ισλάμ.

Οι πολιτικοί στη Δύση ισχυρίζονται λανθασμένα ότι το «Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης» παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εκατοντάδες στίχοι στο Κοράνι και στις Ισλαμικές Γραφές που απαιτούν επανειλημμένα την δολοφονία των απίστων. Οι Χριστιανοί και άλλες μη μουσουλμανικές μειονότητες σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο διώκονται επειδή δεν είναι μουσουλμάνοι. Η χριστιανική κοινότητα στο Ιράκ και στη Συρία θα εξαφανιστεί σύντομα.

Και σήμερα οι κυβερνήσεις μας τους αφήνουν όλους αυτούς και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *